Κειμήλια σπόροι λαχανικών

Θυμήσου εκείνα τα νόστιμα ντομάτες γιαγιάς your που συλλέγονται από το περιβόλι; Δεν θα επανεφεύρουμε την ίδια γεύση να είναι δελεαστική θεραπεία για να γεύση σας; Η απάντηση στα ερωτήματά σας βρίσκονται στην καλλιέργεια των σπόρων κηπευτικών κειμήλιο. Κειμήλιο φυτά, που καλλιεργούνται εκτός των σπόρων κειμήλιο, έχουν τις ρίζες τους στις αρχές της ανθρώπινης ιστορίας. Στην αρχαιότητα, ανοιχτή καλλιέργεια ήταν ο μοναδικός τρόπος της καλλιέργειας. Ανοίξτε cultivation αναφέρεται στην επικονίαση γίνεται από τα πουλιά, τα έντομα ή με οποιοδήποτε άλλο φυσική πηγή. Οι σπόροι επικονιάζονται από τα μέσα της ανοιχτής καλλιέργεια αποτέλεσε τη γεωργική παραγωγή εκείνων των χρόνων. Έτσι, για την απλοποίηση, μπορούμε να πούμε ότι σπόροι λαχανικών κειμήλιο είναι οι σπόροι που είναι διάσπαρτα με φυσικό μηχανισμό.
Δεδομένου ότι η μέθοδος της καλλιέργειας είναι εντελώς φυσική, τα λαχανικά που καλλιεργούνται από αυτές σπόροι έχουν απατηλό γεύσεις. Που περνά από γενιά σε γενιά, σπόροι κειμήλιο αναζωογονήσουν την ουσία της κηπουρική. Ως Μάλιστα, οι σπόροι κειμήλιο are σκληρότερη από το κανονικό τους σπόρους προς σπορά, λόγω της γενετικής τους. Αυτό τα καθιστά ανθεκτικά σε έντομα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και οι αντίξοες κλιματικές συνθήκες. Ωστόσο, δεν υπάρχει bar ηλικία οριστεί για το σπόρων σε χαρακτηρίζεται ως σπόρος κειμήλιο. Υπάρχουν πολυάριθμες σπέρματα λαχανικών κειμήλιο αναζήτησε από ανθρώπους για διαφορετικούς λόγους όπως ιστορικά κηπουρική ή για ανακαλύπτουμε τον χαμένο γεύση!
Κειμήλια σπόροι λαχανικών
Κόκκινο της τομάτας? Κόκκινο ντομάτα ήταν το πιο δημοφιλές λαχανικό κειμήλιο από πολύ καιρό. Οι σπόροι κειμήλιο να παράγουν το συγκεκριμένο λαχανικό έχουν ολοένα και περισσότερο διαθέσιμα τα τελευταία χρόνια. Έχει πολύ σύντομη περίοδο μεγαλώνει και ωριμάζει επίσης νωρίς. Η μονάδα παράγει πολλές ντομάτες σε μια ενιαία εποχή. Χρειάζονται περίπου 65-75 ημέρες για να ωριμάσει αλλά σε ήπιες κλιματολογικές συνθήκες, είναι γνωστό ότι λήγουν εντός διαστήματος 50 ημερών.
Ιταλική Green Calabrese μπρόκολο? Μπρόκολο εισήχθη στη Δύση από τους μετανάστες Ιταλούς. Αυτό το πράσινο, σε σχήμα λουλουδιού λαχανικό είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και προσθέτει λίγες μόνο θερμίδες. Αν οι οικολογικές κεφάλι του κόβεται, πολλοί κλάδοι αναπτύσσονται έξω από αυτό. Χρειάζονται περίπου 60 με 80 μέρες για να ωριμάσουν και αν κεφάλι του είναι συχνά τρώγονται, ο μίσχος, τα φύλλα και τα μπουμπούκια επίσης καλές επιλογές μαγειρέματος.
Γλυκό καλαμπόκι Σπόρων? Το κλασικό χρυσό καλαμπόκι καλλιεργήθηκε αρχικά από τον William Chambers, ένας αγρότης από Greenfield, Μασαχουσέτη. Διαρκεί 75 ημέρες για το σπόρο για να ωριμάσει και να παράγει ένα 5-7 ιντσών καιρό, χυμώδης, χρυσό στάχυ καλαμποκιού.
Purple Ομορφιά Bell Πιπέρι Seeds? Η όμορφη πορφυρά φυτό πιπέρι κουδουνιών είναι μια σπάνια θέαμα καν να κειμήλιο καλλιεργητές. Το φυτό αυξάνεται ένα 3x3 ιντσών πιπεριά. Στην αρχή, είναι καταπράσινα και στη συνέχεια ωριμάζει σε ένα όμορφο βαθύ μοβ. Το πλεονέκτημα της κηπουρικής αυτά τα πιπέρια κουδουνιών είναι ότι μπορούν να αναπτυχθούν σε οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες.
Καλλιέργεια των veggies κειμήλιο στον κήπο σας εξασφαλίζει αυτάρκεια. Επιπλέον, οι σπόροι μπορούν να αποθηκευτούν για ένα καλό πέντε εποχές. Ένα πλεονέκτημα της αυξανόμενης λαχανικών κειμήλιο είναι πως έχουν μεγαλύτερη θρεπτική αξία από τα υβριδικά φυτά. Δοκιμάσετε το χέρι σας σε κηπουρική με σπόρους κειμήλιο και απολαύστε την υγιή και καλαίσθητο γεύματα!