Verbena Φυτών

Ένα γένος το οποίο περιέχει ως πολλούς ως 250 είδη, φυτά λουίζα είναι ανθοφόρα φυτά ότι οι ετήσιες ή αιώνιος στη φύση. These ποώδη φυτά έχουν ημι-ξυλώδη κλαδιά. Τα περισσότερα είδη λουίζα έχουν την προέλευσή τους στη Βόρεια και Νότια Αμερική? Ωστόσο, ελάχιστοι από αυτούς βρίσκονται και στην Ευρώπη.
Verbena Φυτών
Τα λουλούδια των φυτών λουίζα διαφέρουν στο χρώμα και μετά είναι μερικές από τις παρατηρούνται συχνά αυτά? Πορφυρό, άσπρο, μοβ, κόκκινο, βερίκοκου και ροζ. Ας ρίξουμε μια ματιά στα διαφορετικά είδη φυτών λουίζα.
Μωβ Verbena Plant? Το πορφυρό φυτό λουίζα μεγαλώνει καλά σε εδάφη που είναι πλούσια σε οργανική ύλη. Τύρφη βρύα ή λίπασμα μπορούν να προστεθούν στο έδαφος και να αναμειγνύεται επιμελώς. Το πορφυρό λουίζα είναι γνωστό ότι παράγουν ανθίζει ένας παραγωγικός τρόπο και ως εκ τούτου, μια μηνιαία δόση των λιπασμάτων συνιστάται. Μια ανάπτυξη pjo 'ψuσχηερ μπορούν να προωθηθούν με τη διαλογή και τα κλαδιά ελαφρά τη καρδία. Το πότισμα πρέπει να γίνεται αργά το απόγευμα. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για να δούμε ότι τα φύλλα να μην παραμένουν πολύ υγρός. Το πρόβλημα της μούχλας μπορούν να επηρεάσουν τη φυτών, εφόσον μένει νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα στα φύλλα.
Λεμόνι Verbena Plant? Το λεμόνι φυτό λουίζα οποία είναι γνωστή με το επιστημονικό όνομα, Aloysia triphylla μεγαλώνει σε ύψος 15 πόδια και ανθίζει στη σεζόν καλοκαίρι. Λουλούδια παράγονται από αυτή φυτικά λεβάντα στο χρώμα. Το φυτό είναι εγγενής Νότια Αμερική και εμπορικής παραγωγής του πραγματοποιείται κυρίως στην Βόρειο Αφρική και Γαλλία.
Λεμόνι λουίζα χρησιμοποιείται και για τα δύο φαρμακευτικά και αρτυματικά σκοπό. χρήση του σε βότανα τσάι με λεμόνι βερβένα και προσθέτοντας άρωμα το ρύζι, που είναι γνωστή. τα φύλλα του λεμονιού λουίζα διατεθεί στην καρβέλι τηγάνια πριν από το κτύπημα για κέικ χύνεται από πάνω τους. Αρωματικά έλαια απελευθερώνονται από το φύλλα βοηθήσει σε προσθέτοντας γεύση στο κέικ.
Almond Verbena φυτών · Το αμύγδαλο λουίζα, επίσης γνωστό με το όνομα, γλυκό αμύγδαλο λουίζα είναι ντόπιος της Αργεντινής. Το φυτό αυτό είναι γνωστό για το άρωμα που παράγει και, κατά συνέπεια, προσελκύει πολλά έντομα. Η καλλιέργεια της λουίζα αμυγδάλου στις ΗΠΑ γίνεται συνήθως στο Τέξας και Καλιφόρνια. Είναι πολυετές ξυλώδης θάμνος και και μεγαλώνει καλά πλήρως ηλιακό φως.
Την καλλιέργεια της λουίζα αμύγδαλο είναι εύκολη, διότι, το φυτό αυξάνεται επίσης με μέτριες ποσότητες λιπασμάτων και νερού. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε περιοχές hardiness 8 έως 11. Κλάδεμα των λουίζα αμυγδάλου γίνεται ανάμεσα σε δύο κύκλους ανθισμένα.
Verbena Φροντίδα φυτών
Verbena φυτού απαιτεί καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Ποιότητα της λουίζα να ανεχθεί ξηρές συνθήκες καθιστούν κατάλληλο για την καλλιέργεια στις ζώνες της λειψυδρίας. Συνιστάται να αυξάνεται λουίζα in USDA ζώνες 2 - 8. Δενδρύλλια πρέπει να φυτευτούν άνοιξη, σε μέτρια γόνιμα εδάφη. are δενδρύλλια στερούνται λουλουδιών θεωρούνται το καλύτερο για φύτευση. Ενέργεια δαπανήσουν θρέψη των λουλουδιών είναι έτσι, αποθηκεύεται και την αύξηση ρίζας λαμβάνει χώρα δυναμικά. Ο χώρος έχει επιλεγεί για φύτευση λουίζα θα πρέπει να είναι εκείνη στην οποία υποβάλλεται πλήρες φως του ήλιου. Ωστόσο, είναι καλύτερο να έχουμε ένα σκιερό μέρος για τα νέα δενδρύλλια που καλλιεργούνται σε ένα θερμότερο κλιματική ζώνη. Πότισμα πρέπει να γίνεται μόνο όταν προκύψει ανάγκη. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για το γεγονός ότι από το ριζικό σύστημα δεν είναι στάσιμη με νερό.
Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα αργό λίπασμα απελευθέρωσης για φυτά λουίζα. είναι τα οργανικά κατάλοιπα τα λιπάσματα κατανεμηθούν χώμα κοντά ρίζες κατά τη στιγμή της φύτευσης τα δενδρύλλια. Deadheading είναι μια πρακτική της αφαίρεσης ξεθωριασμένα λουλούδια για να προωθήσει περαιτέρω άνθιση. Ακριβώς αποκόπτει την άνω μέρος του μίσχο (¼ ου ιντσών) εξυπηρετεί το σκοπό. Διαβάστε περισσότερα για την κομποστοποίηση.
Υπάρχουν διαφορετικά φυτά λουίζα περιγράφονται στο άρθρο. Πληροφορίες σχετικά με αυτά τα φυτά θα πρέπει να συμβάλει στην καλλιέργεια τους σωστά.