Μοσχοστάφυλο Grapevines

The μοσχοστάφυλο είδος αμπελιού βρίσκεται στη νοτιοανατολική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι εμπορικά καλλιεργείται σε μεγάλη κλίμακα στις θερμές περιοχές όπως η Φλώριδα, το Τέξας και Κάνσας. The μοσχοστάφυλο είναι επίσης γνωστή ως scuppernong. Τα σταφύλια έχουν παχιά δέρματα και με διαφορετικά χρώματα όπως μοβ, χάλκινα και το μαύρο. Όντας μια εγκατάσταση από θερμές περιοχές, η μοσχοστάφυλο δεν μπορούν να ανεχτούν τον παγετό.
Περιγραφή? Τα αμπέλια μεγαλώνουν about 60-100 πόδια στο μήκος. bark τους είναι σκληρό και unbranched the κληματίδων. Φύλλα του αμπελιού είναι ευρείες. Είναι σκούρο πράσινο στην πλευρά της ράχης, ενώ, κοιλιακά πλευρά τους είναι κιτρινωπό. Όταν το φυτό φθάνει σε επίπεδα ωρίμανσης, τα φύλλα καταστούν συνεκτικοί.
The μοσχοστάφυλο αμπέλου που dioceous, τα αρσενικά και θηλυκά αναπαραγωγικά μέρη βρίσκονται σε δύο διαφορετικά φυτά. Η αναπαραγωγή γίνεται μέσω της επικονίασης ανέμου, καθώς και εντόμων επικονίασης.
Τα μούρα καρπός της μοσχοστάφυλο σταφύλια είναι παρόντες στο χαλαρό και τις μικρές ομάδες. Ένα μόνο φρούτα είναι περίπου 1-1,5 ιντσών σε μέγεθος. Της περιεκτικότητας σε ζάχαρη των καρπών εύρος 16 με 25%. Το άρωμα του μαύρου muscadines μοιάζει με αυτήν της jaboticaba.
Cultivation? Τα αμπέλια of muscadines πρέπει να φυτευτούν αντιμετωπίζει το νότο. Σε αυτά τα φυτά χρειάζονται ένα καλά αποστραγγιζόμενο χώμα για καλλιέργεια. Αναπτύσσεται καλά σε αμμώδη εδάφη μάργες. The muscadines δείχνουν επίσης έντονη αύξηση του προσχωσιγενή εδάφη. Απαιτεί pH του εδάφους μεταξύ 5,5 και 6.5. Αν το pH είναι υπερβολικά υψηλή, θείου μπορούν να προστεθούν λύσει το πρόβλημα.
Οι απαιτήσεις λιπασμάτων αυτού του φυτού είναι υψηλές. Απαιτεί αζώτου σε υψηλή ποσότητα. Η εφαρμογή των λιπασμάτων κατά το πρώτο έτος γίνεται σε ζώνες που είναι 12 ίντσες μακριά από τη βάση του φυτού. Τον επόμενο χρόνο, την απόσταση που θα πρέπει να αυξηθεί περαιτέρω σε 48 ίντσες.
Εάν δεν κλαδεύονται τα αμπέλια, ένα στραγγαλίστηκε ξυλώδη μάζας των υποκαταστημάτων σχηματίζεται. Κλάδεμα βοηθά επίσης στην επιτρέποντας την ανάπτυξη νέων βλαστών. Το κλάδεμα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο για να διατηρηθεί στο πλαίσιο της αμπέλου που αποτελείται από έναν κορμό, σπιρούνια και όπλων. Προεκβολών από την ξυλώδης βλαστοί της προηγούμενης σεζόν είναι συνήθως στείρα. Έτσι, το κλάδεμα επιτρέπει τη νέα αύξηση μόνο από τα μπουμπούκια.
Δημιουργίας στρωμάτων τεχνική του πολλαπλασιασμού χρησιμοποιείται σε περίπτωση muscadine αμπέλια. Γενικά, η μετάδοση γίνεται στη μέση του καλοκαιριού. Στην τεχνική αυτή, τα καλάμια of τα αμπέλια από την προηγούμενη σεζόν μείωσε προς την επιφάνεια του εδάφους και καλύπτονται με χώμα. Αναπτυχθούν νέες ρίζες από το σημείο στο οποίο το ζαχαροκάλαμο αγγίζει το έδαφος. Πάγκος μπόλιασμα χρησιμοποιείται επίσης στη διάδοση της muscadines. Ωστόσο, δεν είναι συμβατές με τα ευρωπαϊκά είδη αμπέλου.
Δεδομένου ότι η πτώση μούρα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους, ένα μουσαμά απλώνεται κάτω από το αμπέλι για να συλλέξει τη συγκομιδή. Τα φρούτα είναι επίσης συλλέγονται από τα χέρια. Το μάζεμα ή τη συλλογή των καρπών γίνεται από τα μέσα Σεπτεμβρίου και το τέλος Οκτωβρίου. Μια ενιαία αμπέλι παράγει περίπου 20 κιλά φρούτων. Φως ψύξη συνιστάται για την αποθήκευση των καρπών.
Κατά τη διάρκεια των σταφυλιών περιόδους συγκομιδής, οι πωλητές σταφυλιών καθ 'οδόν ένα κοινό θέαμα. Ο καρπός έχει μια τεράστια αξία της αγοράς. Διάφορα βρώσιμα είδη, όπως τα ζελέ και φρέσκο ​​χυμό που παρασκευάζεται από το μοσχοστάφυλο σταφυλιών. Έτσι καρπούς που μία από τις πιο δημοφιλείς τρόφιμο.