Οικιακά Συμβουλές

Όπως λέει το ρητό - Το σπίτι είναι όπου η καρδιά είναι. Εδώ είναι μερικές συμβουλές μόδας νοικοκυριό που θα βρείτε χρήσιμες, ή απλά ενδιαφέροντα, που μπορείτε να αποθηκεύσετε μακριά σε comp σας, ή πάρτε ένα τυπωμένο κείμενο και να κολλήσετε κάπου στην κουζίνα σας ή κάποια άλλη γωνιά του σπιτιού, να κοιτάξει πέρα κάθε φορά που θα πρέπει να έχετε μια άκρη για να καθορίσει ένα πρόβλημα γύρω από το σπίτι.
Use καουτσούκ ζωνών για τα αυγά σας? Μην τα αυγά έχουν μια συνήθεια να κυλήσει και να πέσει από το μετρητή και splotching στο πάτωμα; Καλά, απλά χρησιμοποιήστε ένα χοντρό λάστιχο στη φωλιά τους στον πάγκο.
Φουντούκι Peeling Made Easy? Μπορείτε να φουντουκιού ξεφλούδισμα λιγότερο από μια αγγαρεία με το ψήσιμο τους σε έναν φούρνο, θερμαίνεται στους 350 βαθμούς για 10 λεπτά ή έτσι. Στη συνέχεια, μετά την ψύξη τους, να τεθούν σε μια τσάντα των ματιών, το είδος που αγοράζετε πορτοκάλια ή τα κρεμμύδια σας μέσα συνέχεια, εξασφαλίζοντας την τσάντα, απλώς τρίψτε το ξηρούς καρπούς με τα χέρια, φροντίζοντας να το κάνετε μέσω του σκουπίδια, ή θα καταλήξετε με ένα χάος θα έχετε να καθαρίσετε.
Κάντε παγάκια στο άψε σβήσε? If ξαφνική επισκέπτες έρχονται ξανά και θα βρεθείτε που δεν παγάκια, εδώ είναι μια πραγματική ικανή πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Απλά συμπληρώστε τη λεκανίτσα με το ζεστό νερό, και να μην κρύα, και θα πάρετε πάγου σας στο άψε σβήσε.
Αποκολλούνται Κολλημένος φωτογραφίες? Είναι οι φωτογραφίες από την κρουαζιέρα στο εξωτερικό που κάνατε πριν μερικά χρόνια κόλλησε μαζί; Λοιπόν, μην προσπαθήσετε να τα τραβάτε apart? Θα πρέπει ακριβώς ξεκολλάνε από την επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνωτήρα μαλλιών για να τους θερμότητας για μερικά δευτερόλεπτα ή έτσι και θα πάρουν unstuck ωραίο και εύκολο.
Τα αυγά σας ακόμα φρέσκια;? Για να βρείτε ότι έξω, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βυθίσει τους σε ένα μπολ με αλατισμένο, δροσερό νερό. Εάν τα αυγά ανέβουν στην επιφάνεια, δεν είναι fresh, εάν νεροχύτη, να προχωρήσει και ο διάβολος τους επάνω.
Κάντε τα λαχανικά σας διαρκεί περισσότερο · εάν θέλετε λαχανικών και των φρούτων σας στο συρτάρι πιο ευκρινείς στο ψυγείο σας να διαρκούν περισσότερο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες για να γραμμή στο συρτάρι. Απορροφά την υγρασία.
Έχει την καφετιά σακχάρου σας πάρει Rock Hard;· Είναι συμβαίνει σε όλους μας μερικές φορές, λάθος αφήνοντας ανοικτό το σάκο της καφετιάς ζάχαρης, για να διαπιστώσουμε ότι έχει μετατραπεί σε ένα καφέ κομμάτι βράχου. Για να μαλακώσουν πίσω πάλι, βάλτε απλά μια φέτα ψωμί σε αυτό.
Ταχύτερη τρόποι για να ωριμάσουν φρούτα? Αν θέλετε να ωριμάσουν τα φρούτα όπως μπανάνες, αβοκάντο και ντομάτα, απλά να τους θέσει σε καφέ χάρτινη σακούλα μαζί με ένα μήλο για δύο ή τρεις ημέρες. Τη διαδικασία ωρίμανσης επιταχύνεται από το άζωτο που εκπέμπεται από την Apple.
Μην Ρίξτε μακριά τους παλαιούς Ψωμί? Πήρε ένα καρβέλι ψωμί έχουν απομείνει; Μην ρίξτε μακριά. Αντ 'αυτού, αποθηκεύστε το στην κατάψυξη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα σε σούπες ή άλλες συνταγές που χρειάζονται αρτοποιίας. Είναι μια καλή ιδέα να φέτα μέχρι πριν την αποθήκευση, ώστε να μπορείτε να πάρετε ακριβώς το ποσό που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να ξεπαγώσει ολόκληρη φραντζόλα.
For juicier λεμόνια · Για να εξαγάγετε τα πιο χυμό από φρέσκα λεμόνια σας, ακριβώς να κυλήσει στο πάγκο της κουζίνας με το χέρι σας πριν τις συμπίεση. Θα μπορούσατε να προστεθεί ο πιρούνι στο λεμόνι και το περιστρέφετε ενώ συμπιέζετε.
Σκόρδο Peeling Made Easy? Δεν υπάρχει τίποτα σαν φρέσκο ​​σκόρδο να ενισχυθεί το άρωμα των τροφίμων. όσο μπορείτε φλούδα για πρώτη φορά, βέβαια. Απλά zap το σκελίδες σκόρδου για το μικρόκυμα για δεκαπέντε δευτερόλεπτα - από το δέρμα θα μόλις slide off.
Αυγό Peeling Made Easy? Αν μισώ τρώει τα χαλικώδη κομμάτια των κελυφών των αυγών, ακριβώς ραβδί μια μικρή βελόνα μέσα στο αυγών πριν τα σκληρά-βράσουν. Επίσης, για την πρόληψη των οστράκων από ράγισμα όταν τους βράζει, προσθέστε μια πρέζα αλάτι σε νερό.
Has μαρέγκα Your μαλακώσει σε σας;? Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το θέσω δεξιά πίσω στον φούρνο, σε χαμηλή φωτιά, και αυτό θα βγει ωραίο και τραγανό.
Κρατώντας αριστερά πάνω στον πάγο κρέμα γάλακτος? Αν έχετε παγωτό πάνω αριστερά, πριν το κλείσιμο του περιέκτη, πατήστε ένα πλαστικό περικάλυμμα σταθερά προς τα κάτω το παγωτό. Αυτό δεν επιτρέπει στον αέρα να έρθουν σε επαφή με το παγωτό, το οποίο είναι αυτό που προκαλεί τα κρύσταλλα πάγου και gumming.
Ωχ. Πάρα πολύ αλάτι στη σούπα;? Ναι, συμβαίνει τόσες πολλές φορές, ξεχνώντας ότι είχατε θέσει ήδη salt in σούπα ή στιφάδο σας, βάζοντας επιπλέον παύλα, και τελειώνει με μια δυσάρεστη πιάτο που είναι πολύ αλμυρό. Λοιπόν, δεν εκνευρίζομαι. Απλά προσθέστε σε μια πρώτη αποφλοιωθεί, κοπεί πατάτας στην μισά, και θα απορροφήσει όλες τις επιπλέον αλάτι στο Facebook.