Πώς να οικοδομήσουμε μια ψησταριά (BBQ) Ψησταριά

Τις προάλλες ο φίλος μου μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχε καλέσει τους συναδέλφους γραφείων της για ένα μπάρμπεκιου bash. Ωστόσο, ήταν flustered και εξέφρασε την ανησυχία της για το πώς να πάρει ένα μπάρμπεκιου, δεδομένου ότι δεν είχε μία. Επιπλέον, δεν ήθελε να παραγγείλετε φαγητό από ένα εστιατόριο. Της είπα να μην ανησυχεί, και ρώτησε πόσο χρόνο έκανε ότι διαθέτει το bash. Αποφασίσαμε να οικοδομήσουμε ένα μπάρμπεκιου στο patio της δεδομένου ότι είχαμε αρκετές μέρες για να πάνε μέχρι το bash. I αμέσως έθεσε ως στόχο να εργάζονται και αναζήτησαν τις συμβουλές για το πώς να οικοδομήσουμε ένα μπάρμπεκιου. Βρήκα πολλά ενδιαφέροντα μικρά μυστικά, το οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Κατ 'αρχάς, μπάρμπεκιου είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο και το ύφος του το μαγείρεμα των τροφίμων, με τη θερμότητα από ξύλο και κάρβουνο. Είναι ενδιαφέρον, αυτή η λέξη χρησιμοποιείται επίσης για να αναφερθεί σε μια συγκέντρωση ή ένα κόμμα. Barbeque ειδήμονες ορκίζονται από τη διασκέδαση του, όταν έχει συσταθεί σε εξωτερικούς χώρους. Είναι το καλύτερο στοίχημα για ένα κόμμα να είναι ένα χτύπημα.
Υπάρχουν τρεις γενικές τεχνικές της μαγειρικής μπάρμπεκιου. Πρόκειται για το ψήσιμο στη σχάρα ή griddling, ψήσιμο και το μαγείρεμα, χρησιμοποιώντας έμμεση θερμότητα, η οποία απαιτεί ένα σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Griddling / Ψήσιμο στη σχάρα: Αυτή είναι μια μέθοδος η οποία περιλαμβάνει το ψήσιμο στη σχάρα σε μια ραβδωτή επιφάνεια επί των άμεσων και ξηρά θερμότητα. Γίνεται χρησιμοποιώντας ξύλα, κάρβουνα, αέριο (φυσικό αέριο ή προπάνιο) ή ηλεκτρικής ενέργειας. Griddling σημαίνει μαγείρεμα σε υγρή θερμότητα (με την προσθήκη λάδι και το βούτυρο) κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε μια επίπεδη επιφάνεια.
Ψήσιμο: Είναι ένας συνδυασμός της μαγειρικής στην άμεση, στεγνό και υγρή θερμότητα. Γίνεται χρησιμοποιώντας μια ραβδωτή επιφάνεια για την ξηρά θερμότητα και ζωμό γεμάτο δοχείο για το υγρό θερμότητας. Το μαγείρεμα γίνεται σε διάφορες ταχύτητες - αρχής γενομένης με γρήγορη και στη συνέχεια σταδιακή μαγείρεμα.
Μια άλλη τεχνική είναι όταν το μαγείρεμα γίνεται με τη χρήση έμμεση θερμότητα ή με χαμηλό επίπεδο άμεσης θερμότητας και χαμηλή θερμοκρασία. Χρειάζονται αρκετές ώρες για να μαγειρέψετε σε αυτή τη μέθοδο.
Έτσι, πρώτα προγραμματισμού πρέπει να γίνει για να αποφασίσει τη θέση και το μέγεθος της σχάρας φωτιά λάκκο. Θα πρέπει να αντιστοιχούν στην σχάρα σχάρα και την οθόνη καλύπτουν ψάχνετε για σχάρα σας. Αφού τελειώσετε με τις διαστάσεις και τη θέση στη σχάρα στο κατώφλι ή βεράντα σας ή αυλή μπροστά, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα - τούβλα, γύψο, ξύλο, τη σχάρα και ένα κομμάτι γύρο του κασσίτερου.
Βήμα-βήμα τις κατευθύνσεις για την οικοδόμηση δικό μπάρμπεκιου σας:? Η διάμετρος σχάρα σχάρα σας πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τη διάμετρο του μπάρμπεκιου. ? Χρησιμοποιώντας τη σχάρα γκριλ ως οδηγό, σημειώστε το μέγεθος της σχάρας σας στο έδαφος και να προετοιμάσουν το κομμάτι γύρο της λαμαρίνας θερμότητα απόδειξη για αυτό. ? Τώρα τα τούβλα πρέπει να θεσπιστούν με σφαιρικό τρόπο, διασφαλίζοντας ότι αγγίζουν το ένα το άλλο. ? Μετά από το πρώτο κύκλο στρώμα, κάνει ένα νέο στρώμα, η επικάλυψη των δύο τούβλα από κάτω με νέες τούβλα. ? Κρατήστε στο προσθήκη των στρωμάτων, μέχρι το επιθυμητό ύψος (μεταξύ 18 ιντσών και 2 πόδια) έχει τηρηθεί. ? Ακολουθήστε το τούβλο-διαδικασία δημιουργίας στρωμάτων καθορίζοντας τις πέτρες στη βάση του λάκκου φωτιάς διαδέχτηκε ο καυσόξυλα. ? Μέχρι να δείτε ένα δίκαιο ποσό του λαμπερό κόκκινο στάχτες ξύλου στον πυθμένα, ανάβω τη φωτιά. ? Καλύψτε το κοίλωμα πυρκαγιάς με την πύλη σχάρα. ? Εγχώριας κατασκευής γκριλ μπάρμπεκιου σας είναι έτοιμο. Τώρα μπορείτε να επιδεικνύομαι μπάρμπεκιου σας κάθε φορά που κάνω πάρτυ στο σπίτι. Ένα ωραίο σχάρα, μαζί με πάθος μαγείρεμα, σίγουρα θα σας πάρουν την ανατίμηση!