Πώς να καθαρίσει από ανοξείδωτο χάλυβα Σκεύη

Ανοξείδωτος χάλυβας αποτελεί κράμα που αποτελείται κυρίως από σίδηρο, νικέλιο, χρώμιο. Μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται ευρέως, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων τους. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα σκληρό υλικό και έτσι ανοξείδωτο χάλυβα, μαγειρικά σκεύη δεν βαθούλωμα πολύ εύκολα και μπορεί να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες. Δεν προκαλεί δηλητηριάσεις μέταλλο και ως εκ τούτου είναι ασφαλές για χρήση ανοξείδωτα δοχεία για το μαγείρεμα. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο προτιμούν να χρησιμοποιήσουν από ανοξείδωτο ατσάλι σκεύη, έχει εντελώς νέα εμφάνιση της. Η παρουσία νικελίου σε ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα βοηθά να διατηρήσει γυαλισμένο νέα εμφάνιση της. Για να διατηρήσει αυτή την κομψή εμφάνιση, είναι σημαντικό να καθαριστεί από ανοξείδωτο ατσάλι σκεύη με τη δέουσα προσοχή. Εδώ είναι μια λίστα μερικών κοινών τρόπων καθαρισμό από ανοξείδωτο χάλυβα σκεύη:
Καθαρισμός Καμένη τροφίμων σχετικά με την εσωτερική επιφάνεια? Πολύς χρόνος χρειάζεται για να καθαρίσετε την εσωτερική επιφάνεια του οποιοδήποτε σκεύος που έχει καεί τα τρόφιμα σωματίδια προσχώρησε σε αυτήν. Στο σκεύος πρέπει να γεμίσουν με νερό και θερμαίνεται μέχρι το νερό αρχίσει να βράζει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σπάτουλα να καταργήσουν τα έκαψαν υλικό. Αν το έκαψαν τόπου είναι μια ήπια έναν, τότε μπορείτε να χύνει το νερό μετά από ένα βραστό και τρίψτε την περιοχή με ένα μαξιλάρι τρίψιμο νάιλον με κυκλικές κινήσεις, για να πάρει μια καθαρή επιφάνεια. Ωστόσο, στην περίπτωση που το λιπαρό λεκέ είναι αυστηρότερη, θα πρέπει να επαναλάβει τον κύκλο βραστό νερό ακολουθεί απόξεση σπάτουλα, μέχρι να πάρετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καθαρισμός Μπράουν Υπολείμματα? Πολύ συχνά, διαπιστώνεται ότι τα μαγειρικά έλαια που τείνουν να κολλήσουν στο κάτω μέρος του ψησίματος τηγάνι με τη μορφή καφέ και κολλώδες στερεά κατάλοιπα. Απλά ρίξτε λίγο νερό στο άδειο τηγάνι και τα βράζουμε μέχρι το υπόλειμμα που βγαίνει. Ένας άλλος τρόπος είναι να μοιράσουμε μερικά κουταλάκια μπέικιν πάουντερ και λίγο νερό πάνω από το υπόλειμμα, έτσι ώστε μια παχιά πάστα διαμορφώνεται. Στη συνέχεια, τρίψτε την περιοχή με τη βοήθεια ενός pad τρίψιμο. Σε αυτή την περίπτωση, τη μαγειρική σόδα κάνει η δράση καθαρισμού πιο αποτελεσματική.
Καθαρισμός Καμένη Sticky Τροφίμων Υλικού? Γίνεται δύσκολο να καθαρίσετε το σκεύος, πότε οι ουσίες τροφίμων όπως γάλα καεί στο αρχείο αυτό. Και πάλι, μαγειρική σόδα μπορεί να έρθει στη διάσωσή σας. Χωματίδα κάποια μαγειρική σόδα στο καμένο επιφάνεια και στη συνέχεια προσθέστε το ξίδι. Θα δείτε μερικά φυσαλίδες που σχηματίζουν. Sprinkle λίγο νερό πάνω από τον αφρό και θερμαίνεται το μίγμα σε χαμηλή φλόγα για πέντε λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια τρίψτε μακριά με ένα μαξιλάρι θαμνώνες νάιλον.
Καθαρισμός Καμένη τροφίμων σχετικά με την εξωτερική επιφάνεια? Αυτό είναι πράγματι μια κακή κατάσταση. Πιό έτσι, επειδή, όταν καθαρίζετε την επιφάνεια, πρέπει να είστε προσεκτικοί ότι δεν εμφανίζεται το μηδέν στην επιφάνεια των σκευών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό μέσο καθαρισμού, όπως Εμφάνιση περισσότερων μπάρμαν, όπως θα ήταν το μηδέν δεν είναι η επιφάνεια. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι, ακολουθείται από μια σχολαστική έκπλυση με γενναιόδωρες δόσεις ξύδι, για να απαλλαγούμε από τα υπολείμματα καθαρισμού εντελώς. Μια ασφαλέστερη μέθοδος είναι να το καθαρίσετε με μαγειρική σόδα χρησιμοποιώντας ένα μαλακό ύφασμα. Ωστόσο, αυτό απαιτεί έντονη τριβή.
Καθαρισμός λευκές κηλίδες? Λευκές κηλίδες εμφανίζονται στην επιφάνεια του σκεύους, αν το νερό που χρησιμοποιείται για μαγείρεμα ή τον καθαρισμό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. Κάνετε ένα μίγμα ξιδιού και νερού, προσθέτοντας τρία μέρη νερού σε ένα μέρος του ξιδιού. Βράζουμε το μείγμα το σκεύος και αφήστε τη να κρυώσει. Αργότερα, το πλένετε με ζεστό νερό και σαπούνι. Μπορείτε να κρατήσετε μακριά όλα τα λευκά στίγματα από την επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα, μαγειρικά σκεύη σας αν στεγνώσει τα σκεύη σωστά μετά από κάθε πλύσιμο.
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το πλυντήριο πιάτων για τακτικό καθαρισμό από ανοξείδωτο ατσάλι cookwares τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ληστεύουν σκεύη σας λάμψη της και δεν είναι επίσης συνιστάται για καθημερινή χρήση από τους περισσότερους κατασκευαστές. Συνεπώς, ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε από ανοξείδωτο ατσάλι σκεύη είναι να τα πλύνετε στο χέρι.