Τοπίο Ιδέες Φωτισμοί: Χαμηλής Τάσης Φωτισμός Τοπίου

Η ταχύτητα του φωτός δεσπόζει της επιστημονικής γνώσης του ανθρώπου, όλα τα ανθρώπινα πρότυπα του χρόνου και του χώρου εξαρτάται από την ταχύτητα φωτός. Όπου δεν υπάρχει φως υπάρχει σκοτάδι. Τοπίο ιδέες φωτισμού είναι εμπνεύσεις προέρχονται από το φυσικό παιχνίδι του φωτός και σκιών.
Καλά-προγραμματισμένη φωτισμού τοπίο προσθέτει κομψότητα και την ομορφιά στα βλέμματα του σπιτιού. Φωτισμός μπορεί να κρύψει τα προφανή προβλήματα τοπίο, ενώ υπογραμμίζοντας τα θετικά στοιχεία από μόνο φωτίζοντας το σωστό. Στρέφει τα φώτα αναδεικνύει υφές πιο αποτελεσματικά, ενώ χρησιμοποιώντας διαφορετικές γωνίες μπορεί να είναι πιο δραματική. Υποβρύχια φωτισμός λειτουργεί καλύτερα σε σιντριβάνια και λίμνες, με την πηγή φωτός που τοποθετούνται πίσω από την περιοχή να φωτίζεται. Η χρήση του χρώματος φωτισμού για να επισημάνετε ένα δέντρο ή χρησιμοποιώντας το λαμπρότερο φώτα γύρω από τα γήπεδα τένις, πισίνες, και σε άλλους τομείς δραστηριότητας αυξάνει την ορατότητα και την ίδια στιγμή είναι ασφαλέστερο επίσης. Silhouette φωτισμό, παρέχει την ειδική επίδραση από κατατοπιστικές μεγάλες εξωτερικές επιφάνειες όπως τοίχοι χρησιμοποιώντας αναμμένου πλύση. Αυτό προκαλεί αντικείμενα που βρίσκονται μπροστά από το φωτισμό να εμφανίζεται ως σιλουέτες. Το τοπίο ιδέες φωτισμός είναι ατελείωτες, απλά να είναι δημιουργικοί, ωστόσο απέχουν από τη σκεπάσει.
Χαμηλή τάση φώτα ασφαλείας τοπίο αυξάνεται κατά μονοπάτια φωτισμό, πισίνες, οδηγεί και στις περιοχές εισόδου. του τοπίου τύποι φώτα συνήθως τοποθετημένα σε ενσωματωμένο πασσάλους, είναι ευέλικτη και κινητά. Χαμηλής τάσης τα συστήματα φωτισμού του τοπίου έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό, χαμηλής τάσης εξοπλισμός φωτισμού τοπίο είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσετε. Εκτός από το μετασχηματιστή που είναι συνδεδεμένος σε 120-volt κύκλωμα, το όλο σύστημα λειτουργεί με αβλαβή 12-volt ρεύμα. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χαμηλής τάσης καλωδίωση είναι ελαφρύ και μπορεί να τοποθετείται στο έδαφος ή να θάβονται κάτω από την επιφάνεια. Μόλις εγκατασταθεί, 120-volt συστημάτων είναι σχετικά μόνιμα, ενώ οι υπαίθριες τοπίο χαμηλής τάσης φωτιστικά μπορούν εύκολα να μεταφερθούν εάν κάποιος επιθυμεί να αλλάξει το σύστημα φωτισμού. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χαμηλής τάσης εξοπλισμός φωτισμού είναι ότι μπορεί να είναι σχετικά φθηνό.
Υπάρχουν πολλές τεχνικές εγκατάστασης, τοποθέτησης και συνδυασμών, η οποία μπορεί να αυξήσει την εσωτερική ασφάλεια, την ασφάλεια, και την απόλαυση. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να εξετάσει την ηλιακή powered φωτισμού του τοπίου, το οποίο εξαλείφει πλήρως τα καλώδια και οι μετασχηματιστές. Και επειδή δεν υπάρχει σύρμα, Τα φώτα αυτά μπορούν ακριβώς να τοποθετηθεί στην επιθυμητή θέση. Αυτά τα ηλιακά λαμπτήρες έχουν ένα φωτοηλεκτρικό πάνελ που χρεώνει μια μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν ο ήλιος δύει, ένα ελαφρύ αισθητήρα ή φωτοκύτταρο ενεργοποιεί τη λάμπα. Προστέθηκε πλεονέκτημα με την ηλιακή powered φωτισμού τοπίο είναι ότι είναι χαμηλού κόστους και ευέλικτο συν φωτισμός του είναι πολύ χαμηλή και πολύ μαλακό προσθήκη κομψότητα σε ολόκληρη την set-up. They επίσης να αποτρέψει ατυχήματα πιθανότητες να εμπλακεί στα σύρματα είναι εντελώς εξαλειφθεί έτσι, από όπου και αν πραγματικά μεγάλη σχέση με τα παλαιά φωτισμού τοπίο που είχαν τα καλώδια και οι μετασχηματιστές.
Ένα άλλο χαμηλής τάσεως εναλλακτική λύση να διερευνήσουμε είναι ίνα φωτισμού οπτικών. Στην οπτική ίνα φωτισμού επιμέρους σκέλη του εξαιρετικά καθαρό φως συμπεριφορά γυαλί από απομακρυσμένες πηγές. Υπόγεια πλαστική επένδυση καλωδίων οπτικών ινών είναι πολύ ευέλικτη, για τον δεδομένου ότι μπορούν να είναι φορμαρισμένο σε συγκεκριμένες διαβάσεις πεζών ή τοίχους. Αυτά είναι ευέλικτο τύπων όπως οπτικές ίνες, φωτιστικά μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε χρειαστεί. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ή θερμότητα μεταδίδεται μέσω αυτών των καλωδίων, οπτικών ινών φωτισμός είναι ιδανική, καθώς παρέχει μέγιστη προστασία κατά της πυρκαγιάς και ατυχημάτων.
Μία αδυναμία της χαμηλής τάσης φωτισμού είναι λιγότερη ισχύ φωτισμού. Ωστόσο, τα προβλήματα αυτά μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν με τη χρήση φωτεινά 12-volt λάμπες αλογόνου, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται για τις πλημμύρες σε περιοχή με το φως. Η χαμηλής τάσης μετασχηματιστή φωτισμού που τροφοδοτεί το σύστημα πρέπει να έχει διαστάσεις που να ταιριάζουν με τη συνδυασμένη ισχύς των χρησιμοποιούμενων λαμπτήρων. Ένα άλλο μειονέκτημα χαμηλής τάσης καλωδίωση είναι ότι τα καλώδια δεν είναι θαμμένοι σε βάθος και είναι πιο επιρρεπείς σε υποστεί βλάβες και απαιτεί συνεχή εποπτεία για την αποφυγή της δυνατότητας τυχόν ατύχημα, ωστόσο, εάν το ένα πηγαίνει για οπτικές ίνες φωτισμό ή ηλιακή powered τοπίο φωτισμού όπως τα μειονεκτήματα μπορούν να εξαλειφθεί πλήρως.
Η δημιουργικότητα είναι ένα από τ βασικού requirements.don «πρέπει να φοβάται να ρισκάρει, να εξερευνήσουν τη φαντασία σας, αλλά στο φως σωστά, κλειδί για την αρχιτεκτονική διαθέτει. Κανείς να δοκιμάσει παράνομη εργασία, η οποία είναι μια τεχνική σχεδιασμού που φωτίζει γενική υπαίθριους χώρους για αύξηση της ασφάλειας, την ασφάλεια και την αισθητική του σπιτιού. Αν γίνει σωστά κάποιος θα ήθελε να δαπανούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Ειδικού τύπου φωτιστικά και λαμπτήρες έχουν επιλεγεί για τις απαιτούμενες φωτεινότητα και την ποσότητα του φωτισμού, οι οποίες τοποθετούνται συνήθως πάνω από το επίπεδο των ματιών. Με διάφορους τρόπους, συνεχίζουμε να προσπαθούμε να μετατρέψουν τις φαντασιώσεις και τα όνειρά μας σε realities.why όταν δεν έχετε το means.light τον κόσμο σας με χαμηλή τάση, έτσι ώστε να εξοικονομούν ενέργεια και ταυτόχρονα να αισθάνονται ασφαλείς ακόμα και όταν είναι σκοτάδι.