Πώς να εγκαταστήσει έναν τάπητα

Ένας τάπητας είναι μια μεγάλη και απλούστερη επιλογή για επενδύσεις δαπέδων. Είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Πρέπει να έχετε πάντα επικαλείται έναν επαγγελματία να εγκαταστήσετε ένα χαλί. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι δεν είναι το φλυτζάνι τσαγιού σας, και είναι δύσκολο και χρειάζεται πραγματικά να πάρει κάτω στα γόνατά σας. Αλλά δεν είναι ένα τιτάνιο έργο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε μερικά απλά εργαλεία που είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά ή μπορείτε να νοικιάσετε τους ακόμη.
Μετά είναι αναγκαίο εξοπλισμό για την εγκατάσταση ενός τάπητα:? Carpet? Carpet Βάτα (υπόστρωμα)? Λωρίδες Tack? Knee Kicker? Hammer? Utility Knife? Συρραπτικό? Seam Σίδερο? Seam Ταινία ή αυτοκόλλητο? Γάντια για την ασφάλειά σας? Θα πρέπει να προγραμματίσουν το μέλλον πριν την εγκατάσταση ενός τάπητα. Μετρήστε την περιοχή που επιθυμείτε να χαλί. Πάρτε τις μετρήσεις αυτές μαζί σας όταν πηγαίνετε να αγοράσετε χαλί σας. Τώρα που έχετε τον εξοπλισμό και τα υλικά έτοιμα, ας δούμε τη διαδικασία βήμα-προς-βήμα για την εγκατάσταση του τάπητα.
Πώς να εγκαταστήσει έναν τάπητα? Πρώτη εργασία σας είναι να αφαιρέσετε το παλιό χαλί και επίσης το υπόστρωμα. Μην σκεφτείτε την εκ νέου χρήση του υποστρώματος, καθώς θα είναι εξίσου φθαρεί, όπως το χαλί. Επίσης, αφαιρέστε το παλιό ταινίες καρφί. Τώρα, καθαρίστε την περιοχή που επιθυμείτε να χαλί. Κενού για να καταστεί στερείται σκουπίδια και οι σκόνες. Δοκιμάστε το και αφαιρέστε όλα τα κινητά αντικείμενα από το δωμάτιο. ? Τοποθετήστε το καρφί λωρίδες γύρω από το δωμάτιο, αφήνοντας 1 / 5 ιντσών η απόσταση μεταξύ των λωρίδων και των τοίχων. Βεβαιωθείτε ότι οι ακροδέκτες και τα νύχια των ταινιών καρφί πρόσωπο προς τον τοίχο. Μην τοποθετείτε τις ταινίες καρφί στις πόρτες. Σε περίπτωση που υπάρχουν ακίνητα αντικείμενα, τοποθετήστε τις λωρίδες καρφί μπροστά τους. ? Place παραγέμισμα χαλί (υπόστρωμα) σε ταινίες. Να μην επικαλύπτει το υπόστρωμα. Επίσης, μην τοποθετήστε τις λωρίδες καρφί. Στερεώστε το υπόστρωμα με συνδετήρες. Κόψτε ή ταινία των ραφών. Κάντε χρήση της κόλλας για να κολλήσει το υπόστρωμα στο πάτωμα. ? Πριν τον χαλί σας, επισημάνετε τις πραγματικές μετρήσεις του δωματίου σας στην πίσω πλευρά του χαλιού και το κόβουμε. Τώρα τοποθετήστε το χαλί στο δωμάτιο και να το διορθώσουμε σε καρφί των ταινιών με τη βοήθεια του kicker γόνατο. Χρησιμοποιήστε το φορείο εξουσία να τεντώσει το χαλί σε όλο το μήκος της. Πιέστε το στολισμένα χαλί για τον ανοιχτό χώρο μεταξύ του τοίχου και τις ταινίες καρφί. Επαναλάβετε αυτή στο για όλους τους τοίχους του δωματίου. Σταμάτησα οποιεσδήποτε επιπλέον κομμάτι του τάπητα με το μαχαίρι. ? Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του τάπητα, θα πρέπει να δώσει κάποιες τελευταίες πινελιές ώστε να είναι τέλεια. Κόψτε το χάσει άκρα για να αποφευχθεί η διαλεύκανση. Πόρτα ταινίες άκρο θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τους τρόπους με πόρτα. ? Εάν το δωμάτιό σας είναι πολύ μεγάλη, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για να εγκαταστήσετε χαλί σε αυτόν τον τομέα. Διασφαλίστε ότι υπάρχει ομοιομορφία μεταξύ των δύο περιοχών μοκέτα. Χρησιμοποιήστε ταινία ραφή ή κόλλα για να κολλήσει τα δύο χαλιά μαζί. Τυλίγουμε το σίδερο ραφή σε αυτό για να καθορίσει τα δύο κομμάτια. Θα πρέπει επίσης να κόψει τις ραφές στον τόπο όπου συμπίπτουν οι δύο χαλιά. Τώρα, έχετε εγκαταστήσει τέλεια το χαλί σας!
Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε ένα χαλί στα σκαλιά, υπάρχουν δύο μέθοδοι είναι δυνατόν? Μέθοδο καταρράκτη και το καπάκι και τη μέθοδο μπάντα. Η βασική διαδικασία για να εγκαταστήσετε το χαλί είναι το ίδιο. Στην περίπτωση της μεθόδου καπάκι και το συγκρότημα, θα πρέπει να κοπεί από το χαλί για κάθε βήμα ξεχωριστά. Το άρθρο - Πώς να εγκαταστήσετε το χαλί στις σκάλες, - εξηγεί τη διαδικασία του τάπητα σκαλοπάτια σας με κάθε λεπτομέρεια.
Όταν έχετε τελικά ολοκληρωθεί, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε ένα χαλί. Τώρα είστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά δεν θα χρειαστεί επαγγελματική βοήθεια. Χρειάζεται απλά υπομονή, το χρόνο και τη σωστή τεχνική!