Σπείρα Hairstyles Περμ

Spiral περμανάντ έχουν κάποια αυθάδης δούμε συνολικά. Μια γυναίκα μπορεί να εξετάσουμε πανέμορφο καλύτερα με hairstyles περμανάντ της σπείρας. Spiral περμανάντ ήταν ήδη ορατά στο κύκλωμα της μόδας για μια μεγάλη σειρά ετών. Αυτό το χτένισμα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του 1980. Έτσι, τι έχει να κάνει με hairstyles σπείρα που έχει πιάσει τη φαντασία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο; Ενώ μερικοί προτιμούν να προσθέσετε περισσότερες περμανάντ στις φυσικές μπούκλες τους, άλλοι επιλέγουν να επιβάλλουν, λόγω της συνολικής flirty και λαμπερό βλέμμα δίνει μια γυναίκα. Βασικά, περμανάντ σπιράλ είναι ακόμα γύρω στο κύκλωμα μόδας λόγω λαμπερό προσφυγής τους, αν και κατ 'ευθείαν hairstyles έχουν πολύ δημοφιλής ιδιαίτερα μεταξύ των εφήβων.
Ποιες είναι οι Hairstyles Perm σπιράλ;? Περμανάντ αφορούν κυρίως το σγουρά μαλλιά, ωστόσο, αυτά είναι διακοσμημένα με μια τεχνητή διαδικασία. Οι γυναίκες που δεν είναι ευλογημένο με φυσικό μπούκλες προτιμούν να επισκεφθούν ένα κομμωτήριο για μόνιμη κύματα, επίσης γνωστή ως περμανάντ. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι της περμανάντ, η οποία εξαρτάται από το κομμωτήριο και τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την μπούκλα της κοτσίδες. Τα μαλλιά είναι επεξεργασμένα με χημικές ουσίες και που καθορίζει τον τύπο της περμανάντ. Τα μαλλιά είναι, επίσης, τυλιγμένο γύρω από ράβδους? Το μήκος αυτό επηρεάζει επίσης τον τρόπο ένα perm μπορεί τελικά να δούμε. Για παράδειγμα, το πλάτος της ράβδου ορίζει τον τρόπο χαλαρό μια μπούκλα θα δούμε τελικά. Οι κάθετες ράβδοι μαλλιών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία χαλαρά και όμορφα μπούκλες. Τα οριζόντια ράβδοι χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυστηρότερων περμανάντ που είναι πιο κοντά στο κεφάλι. Έτσι, ανάλογα με το είδος της βλέμμα που χρειάζεστε, μπορείτε να επιλέξετε για τη θεραπεία ανάλογα.
Βασικά βήματα για Spiral Περμ Hairstyles? Χρησιμοποιήστε αυτά τα βασικά βήματα για να δημιουργήσετε τη διασκέδαση και flirty περμανάντ σπείρα. Πάντα να πλένετε τα μαλλιά και να αποφευχθεί η χρήση ενός conditioner πριν ξεκινήσετε περμανάντ.
Πράγματα που θα χρειαστεί? Περμανάντ Βέργες? Χτένα ουρά? Μαλλιών φιλμάκια? Χαρτί περιτυλίγματος? Πετσέτες? Περμανάντ Kit? Πρώτον, να αρχίσει από τα μαλλιά χωρίστρα σε τέσσερα τμήματα. Η πρώτη αποκόλληση θα πρέπει να αρχίσει στη μέση. Κάντε ένα άλλο χωρίστρα που μπορεί να είναι περίπου στα μισά του δρόμου κάτω προς τα πίσω περιοχή του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε το κλιπ για τα μαλλιά για να εξασφαλίσουν την ενότητα.
Τώρα, θα πρέπει να ξεκινήσει από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Σίγουρα, θα χρειαστείτε ένα φίλο για αυτή τη διαδικασία. Πάρτε ένα τμήμα για το περιτύλιγμα. Χτένα και χρησιμοποιήστε το χαρτί περιτυλίγματος για να καλύψει τις άκρες των μαλλιών. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει για όλα τα τμήματα του σκέλη. Τώρα, αρχίζουν με το τυλιγμένο τμήμα των μαλλιών και τυλίξτε το γύρω από το στέλεχος. Μπορείτε να το ρολό και με ασφάλεια με μια ζώνη. Η ίδια διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί για τα άλλα τμήματα της τρίχας.
Αφού έχετε καταφέρει να τυλίξετε τα τμήματα για τα μαλλιά γύρω από τις ράβδους, είναι καιρός να εφαρμοστεί η περμανάντ λύση. Βασικά, το είδος των χρησιμοποιούμενων περμανάντ λύση εξαρτάται από εκείνο που διατίθεται στην περμανάντ κιτ. Πάντοτε να ανατρέχουν τις οδηγίες που δίνονται σε αυτές τις εξαρτήσεις. Βεβαιωθείτε ότι αυτό ισχύει για τα μαλλιά ομοιόμορφα. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ο παράγοντας χρόνος. Χρόνος τον εαυτό σας ως κατά τη διάρκεια δίνεται στο κιτ. Ένα τμήμα μπορεί να ξετυλίξει το αν επιθυμείτε να δείτε το βλέμμα της περμανάντ. Άπαξ και γίνει αυτό, ξεπλύνετε τα μαλλιά πολύ απαλά. Μετά την έκπλυση, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να στεγνώστε τις υπερβολική υγρασία. Μετά από αυτό, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα εξουδετερωτή παντού, ομοιόμορφα. Περιμένετε πέντε λεπτά και μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά με κρύο νερό. Αφαιρέστε τις ράβδους. Έκπλυση μαλλιά και πάλι με το νερό μπορεί να είναι μια επιλογή, αν χρειαστεί. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν αμέσως μετά τη διαδικασία.
Μόλις η περμανάντ διαδικασία έχει τελειώσει, θεραπεία μαλλιών ακόμα πιο ήπια. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που προορίζονταν για βαμμένα μαλλιά. Αποφύγετε να χτενίζει τα μαλλιά σας σε μια δυναμική μόδας. Το βούρτσισμα των μαλλιών σθεναρά μόνο χαλαρώσει επάνω του περμανάντ. Μόλις πάρετε άνετα με νέο βλέμμα σας, πρέπει απλά να έχει κάποια διασκέδαση! Ομάδα επάνω με ένα πανέμορφο φόρεμα και άλλοι αιτία να πάει απόχρωση του πράσινου!