Σχέδια να οικοδομήσουμε μια Brick Ψησταριά

Τη δελεαστική άρωμα του χάμπουργκερ και μπριζόλα grilling σε ένα μπάρμπεκιου γεμίζει τον εσώτατο βάθη της ρουθούνια σας. Αλλά το πρόβλημα είναι είναι προέρχεται από γείτονές κατώφλι σας, και εσείς ευχήθηκε είχατε ένα μπάρμπεκιου στο κατώφλι σας. Μην να είναι απογοητευμένος, όπως στις επόμενες γραμμές θα ρίξει φως σχετικά με τα σχέδια για την κατασκευή ενός μπάρμπεκιου τούβλο.
Παρόλο που το κτίριο ένα μπάρμπεκιου από τούβλα δεν είναι ένα πολύ σύνθετο έργο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται προτού σχέδιο για τη δημιουργία ενός. Σωστό σχεδιασμό είναι το κλειδί στην οικοδόμηση ενός μπάρμπεκιου τούβλο.
Τοποθεσία? Ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, επιλέγουν τόπο να οικοδομήσουμε μια μπάρμπεκιου τούβλο είναι πολύ σημαντικό. Η τοποθεσία επιλέγεται πρέπει να είναι τέτοια ότι είναι εύκολα προσπελάσιμη για την μέλη της οικογένειας. Θα ήταν σοφό να επιλέξετε ένα γωνιακό στο κατώφλι σας σύμφωνα με κατεύθυνση του ανέμου. Το τελευταίο πράγμα θέλετε θέλουμε είναι η καπνός να φυσήξει άμεσα στο πρόσωπό σας ή εισάγετε σπίτι σας. Άλλη σημαντική πτυχή είναι σιγουρεμένος δεν υπάρχουν εναέριων ηλεκτρικών κυκλώματα ή σύρματα παραπάνω τόπου σκοπεύετε να οικοδομήσουμε μπάρμπεκιου τούβλο σας. Θυμηθείτε, χρειαστεί να μπάρμπεκιου κρέας σας όχι, σπίτι σας!
Groundwork? Εμπεδωμένες είναι ουσιαστική να οικοδομήσουμε μια εύρωστο μπάρμπεκιου τούβλο. Χρειάζεται να συσταθεί τα τούβλα επί εύρωστη θεμέλιο σκυροδέματος, άρα είναι ουσιαστικό ότι χρησιμοποιείτε ένα ξύλινο πλαίσιο ως πρότυπο να πάρει το δικαίωμα διαστάσεις του μπάρμπεκιου τούβλο σας. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να χτίσει τα θεμέλια ελαφρώς επικλινές, καθώς αυτό αποτρέπει τα όμβρια ύδατα από τη συσσώρευση κάτω από εκεί. Χρησιμοποιήστε ένα σκυρόδεμα μίγμα να θέσουν τις βάσεις για την ψησταριά τούβλο σκοπεύετε να χτίσει. Μόλις γίνει, δίνουν την τσιμέντο περίπου σαράντα οκτώ ώρας δεσμεύοντας σωστά.
Τοιχοποιΐα? Μόλις το μαξιλάρι είναι έτοιμη, κάνουν σημάδια όπου θέλετε να θέση τα τούβλα, και απλώστε δύο μαθήματα των τούβλων επί λεπτό στρώμα κονιάματος. Θυμηθείτε, η κονίαμα χρειάζεται να γίνει από ένα-τέταρτο σκέλος υδράσβεστος, ένα μέρος τσιμέντου και τρία μέρη της άμμου τοιχοποιίας. Αυτή η συνέπεια βοηθά τον τούβλα διαποτισμού-στην υγρασία του κονιάματος οποία ενεργεί ως παράγοντα δέσμευσης. Μόλις τα δύο μαθήματα που δημιουργείται με ένα λεπτό στρώμα κονιάματος, την αύξηση της χρήσης του κονιάματος και να συνεχίσει να χτίσει τοίχους με τούβλα, έχοντας κατά νου ότι το κοίλο ή οριζόντιο σχήμα των τοίχων σας πρέπει να είναι δίπλα στις σχάρες μαγειρέματος σε σχετικά άνετη ύψος. Εργασία γωνίες και κενά στα τοίχους εφαρμόζοντας κονίαμα που βοηθά στη γεμίζετε το κοιλοτήτων στο τοίχους. Φροντίστε να ξύνεται την περίσσεια κονίαμα που έχει συγκεντρώθηκαν στους τοίχους. Να εξασφαλιστεί συμμετρική γραμμές, χρησιμοποιήστε μια λεπτή σωλήνα να συμπιέσει αρθρώσεις κονίαμα οριζοντίως και καθέτως.
Χρησιμοποιήστε μια σμίλη ή ένα ευρύ λεπίδα μαζί με ένα σφυρί να κόψει τα τούβλα σε περίπτωση που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε ένα κοίλο σχέδιο για την κατασκευή μπάρμπεκιου τούβλο σας. Δώστε το κονίαμα κάποιο χρόνο για να στεγνώσουν και να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πινέλο για να καθαρίσετε το αμμοχάλικο. Όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι συσταθεί ψησταριές σας, και μπάρμπεκιου τούβλο σας είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί.
Αυτής της ψηστιέρας τούβλο θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσει μερικές από τις καλύτερες διαδίκων μπάρμπεκιου με οικογένεια και φίλους. Έτσι προχωρήστε και ετοιμαστείτε για κάποια πραγματική απόλαυση με τους αγαπημένους.