Καλλιέργεια Μήλα από Seeds

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι σπόροι μιας καλλιεργείται για εμπορική εκμετάλλευση μήλο δεν βλαστήσουν, καθώς δεν είναι γόνιμες. Εντούτοις, αυτό δεν συμβαίνει, οι σπόροι μήλων από ποικιλίες είναι όντως γόνιμες. Πολλοί άνθρωποι απλά εισάγετε το σπόρο στο χώμα μετά τον τερματισμό μήλο τους, και το εργοστάσιο δεν έρχεται ποτέ μέχρι οφείλεται σε δύο πολύ σημαντικούς λόγους.
Πρώτον, ο σπόρος του μήλου δεν παίρνει χρόνο για την περίοδο από ξηρά-out, που είναι απαραίτητη για τη βλάστηση, για να πραγματοποιηθεί. Και, δεύτερον, δεν περάσει από την περίοδο διαστρωμάτωσης. Διαστρωμάτωση αναφέρεται στην ψύξη των σπόρων πριν από την διαδικασία της βλάστησης αρχίζει στο εσωτερικό του σπόρου μήλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν διαστρωμάτωση σπόρων πριν από τη φύτευση το στο χώμα. Ως εκ τούτου, η παρανόηση, ότι σπόροι προς εμπορία μήλων είναι στείρα.
Αν θέλετε να ελέγξετε εάν οι σπόροι είναι αποστειρωμένο ή μη, μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε σε μια υγρή επιφάνεια, κατά προτίμηση μια πετσέτα ή ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια αφήνουμε να βλαστήσουν σε ένα περβάζι παραθύρου (μέσα στο παράθυρο) για περίπου μια εβδομάδα .
Για να ξεκινήσει η διαδικασία της βλάστησης εντός των σπόρων, πρώτα αφαιρέστε το σπόρο από το αριστερό πέρα ​​από την κρούστα του μήλου. Πλένουμε τα σπόρων προς σπορά και αφήστε το να στεγνώσει σε δροσερό μέρος. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι σπόροι που ξεραίνεται εντελώς.
Μετά τη σπορά είναι ξηρό, που φέρονται σε zip-lock τσάντα, ή ένα δοχείο με ένα στενό καπάκι. Καλύψτε την με μια χούφτα χώμα, και βάλτε το στην άκρη για λίγες εβδομάδες. Βρέξτε το έδαφος μετά από κάθε 4 εβδομάδες. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μπει φρέσκος αέρας σε τακτικά διαστήματα. Εάν η διαδικασία έχει γίνει σωστά, τότε, μετά από περίπου 3 μήνες, οι σπόροι θα βλαστήσουν, και τα μικρά πράσινα φύλλα θα εμφανιστούν από το σπόρο.
Το επόμενο βήμα είναι πολύ σημαντικό, στη διαδικασία της αυξανόμενης μια μηλιά από σπόρους, και πρέπει να γίνει με προσοχή. Αφαιρέστε το έδαφος πολύ προσεκτικά από την τσάντα ή το εμπορευματοκιβώτιο, και τοποθετήστε το σε μία τρύπα που είναι περίπου 10 χιλιοστά βάθος. Εάν υπάρχουν πολλά φυτά, τα φυτικά σε διαφορετικές θέσεις. Αποφύγετε replanting το εργοστάσιο μήλο, καθώς οι περισσότερες από τις ποικιλίες είναι αρκετά λεπτό και σπάνια επιβιώνουν εκ νέου φύτευσης στη γλάστρα.
Τον τόπο στον οποίο φυτεύετε φυτρωμένων σπόρος μήλο είναι πολύ κρίσιμη, γιατί το δένδρο θα πρέπει να λάβει το φως του ήλιου το πρωί. Αυτό βοηθά στην evaporating δροσιά, η οποία αποτελεί μέσο για την εξάπλωση μεταδοτικών ασθενειών. Από τη μηλιά θα πρέπει επίσης να φυτεύονται σε ένα είδος του εδάφους που στραγγίζει γρήγορα.
Εάν επιθυμείτε να αποκομίσουν πραγματικά καλές παροχές από το δέντρο, τότε καλό είναι να μάθουν τις τεχνικές του κλαδέματος και την εξισορρόπηση των δέντρων. Μπορείτε επίσης να πάρετε πολύ καλά αποτελέσματα αν κλαδεύω την κορυφή κλάδους τακτικά, και θα επιτρέψει φως του ήλιου να φθάσει στο χαμηλότερο υποκαταστημάτων. Το φως του ήλιου δεν κάνει μόνο το χαμηλότερο υποκαταστημάτων υγιές, αλλά και τους εμποδίζει να και οι καρποί από τη μόλυνση.
Το ταξίδι σας με φυτικά μήλο σας δεν τελειώνει με τη φύτευση ενός βλαστήσει σπόρων. Θα πρέπει να φροντίσουν για την εγκατάσταση, την προστατεύουν, το δαμάσκηνο, βάλτε στα λιπάσματα, και τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, η αγάπη, έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη ποιότητα των καρπών από αυτό.