Ανθούρια Φροντίδα

The ανθούρια είναι ένα γένος των 600 με 800 είδη και βρίσκεται στο νεο-τροπικές περιοχές. Το φυτό αυτό αναφέρεται επίσης από ονόματα όπως «Boy Flower», «ουράς Flower» και «Φλαμίνγκο Flower». Τα περισσότερα είδη ανθούρια βρίσκονται σε υγρές τροπικές περιοχές. Ανθούριο φροντίδα για αυτά τα τροπικά φυτά είναι μια εύκολη διαδικασία. Οι χώρες στις οποίες βρίσκονται τα περισσότερα είδη ανθούρια, περιλαμβάνουν την Κολομβία, τον Παναμά, τη Βραζιλία, τον Ισημερινό και Guana Ασπίδα. Ας καταλάβουν λεπτομερώς πώς να φροντίσετε για ανθούρια. This ανθοφορία των φυτών μπορεί να τεθεί χωρίς πολλά προβλήματα, εάν εφαρμοστούν τα ακόλουθα μέτρα.
Ανθούρια Φροντίδα
The ανθούρια παράγει άνθη όλο το χρόνο και τη σωστή φροντίδα τους θα οδηγούσε σε καλή απόδοση πολύχρωμα άνθη. Το σκούρο πράσινο και την καρδιά-διαμορφωμένα φύλλα του έχουν πάρα anthuriums ένα αισθητικό αποτέλεσμα. Οι οδηγίες φροντίδας ανθούρια που αναφέρονται κατωτέρω, θα βοηθήσει στην καλλιέργεια υγιή φυτά. Θερμοκρασία απαιτήσεις της anthuriums για την ημέρα και το βράδυ είναι 78 - 90 ° F και 70 - 75 ° F, αντίστοιχα.
Πολιτισμός για την ανάπτυξη? Το χώμα που θα επιλεγεί για καλλιέργεια anthuriums θα πρέπει να είναι καλά στραγγιζόμενα και χονδροειδείς. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του πολιτισμού για ανθούριο θα πρέπει να περιέχει τύρφη, περλίτη και πεύκα φλοιό σε 1:01:01 αναλογία. Ανθούριο φυτά όμως, απαιτούν ένα χοντρό μέσο διατήρηση σε γλάστρες, μικρά δενδρύλλια θα πρέπει να καλλιεργηθούν σε εδάφη που κατέχουν αρκετό νερό.
Φύτευση? Ρίζες δενδρυλλίων πρέπει να τοποθετούνται σταθερά στο έδαφος. Μετά από ένα δενδρύλλιο φύτευση, πρέπει να ποτίζονται επαρκώς. Το δοχείο που χρησιμοποιούνται πρέπει να έχουν οπές αποστράγγισης. Είναι Δεν χρειάζεται να έχει γλάστρες με βάθος μεγαλύτερο των 6 ιντσών. Δεδομένου ότι το ανθούριο ανάγκες έντονο φως, θα πρέπει να τοποθετηθεί 5 έως 6 πόδια από το παράθυρο. Ωστόσο, τα φυτά δεν θα πρέπει ποτέ να τοποθετούνται σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Έχει ως αποτέλεσμα δυσμενείς επιπτώσεις για την άνθηση? Την ανθοφορία μπορεί να επιβραδύνει ή και να σταματήσει εντελώς.
Πότισμα? Συνιστάται να ποτίζετε το φυτό αφού το έδαφος έχει ελαφρώς ξηρά. Πότισμα τους μία φορά την εβδομάδα δεν θα προκαλέσει προβλήματα εάν το έδαφος έχει αρκετό νερό. Ένα πράγμα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη είναι η διατήρηση βέλτιστα επίπεδα υγρασίας του εδάφους. Οι Ανθούριο φυτά βρίσκονται σε τροπικές περιοχές και, κατά συνέπεια, επιθυμητά επίπεδα υγρασίας πρέπει να διατηρηθεί για τη σωστή ανάπτυξή τους. Τα φύλλα της ανθούριο θα πρέπει να misted συχνά την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.
Λιπάσματα? Τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται για την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης του anthuriums πρέπει να είναι εκείνα με υψηλή περιεκτικότητα του φωσφορικού οξέος. Συνιστάται η χρήση του νερού με βάση τα λιπάσματα. Τα πακέτα αυτά τα λιπάσματα έχουν όλες τις οδηγίες που απαιτούνται για την προετοιμασία των αναγκαίων αραιώσεις.
Μεταφύτευση? Η πρακτική της μεταφύτευση είναι χρήσιμη για τη διατήρηση anthuriums υγιείς. Συνιστάται να μεταφυτεύω αυτά τα φυτά κάθε χρόνο. Πριν από την εκτέλεση μεταφύτευση of anthuriums, πρέπει κανείς να ελέγξει κατά πόσον έχουν υγιείς ρίζες. Χωρίζοντας το φυτό σε δύο και στη συνέχεια την τοποθέτησή τους σε χωριστά δοχεία ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταφύτευση.
Εχθρών και ασθενειών? Κοινά παράσιτα που επιδρούν στην ανάπτυξη της ανθούριο είναι αφίδες, αλευρώδης σφάλματα, κλίμακες και θρίπες. Έντομα όπως θρίπες και mealy σφάλματα μπορούν να βρεθούν στα φύλλα του διαγωνισμού. Η χρήση των κατάλληλων φυτοφαρμάκων σε εύθετο χρόνο θα πρέπει να ελέγχουν τα παράσιτα εύκολα.
Ανθούρια Συμβουλές περιποίησης
Οι παρακάτω συμβουλές θα έρθει σε πρακτικό για την καλλιέργεια υγιών anthuriums. ? Είναι αναγκαίο για την προστασία των φυτών ανθούριο από διακυμάνσεις θερμοκρασίας. ? Νεκρά φύλλα και άνθη καφέ πρέπει να αφαιρεθούν έγκαιρα. Αποτρέπει οποιοδήποτε είδος της νόσου από επηρεάζουν το φυτό. ? The anthuriums θα πρέπει να επιτραπεί να στεγνώσουν ελαφρά μόνο, πριν από το επόμενο πότισμα. Η υπερβολική ξήρανση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο άκρες ρίζας. ? Μερικές φορές η υπερβολική λίπανση the anthuriums οδηγεί σε κιτρίνισμα των φύλλων. Κάποιος μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα με το πότισμα (βρέξιμο του εδάφους), το φυτό με χλιαρό νερό. Βοηθά στην εκκένωση έξω το υπερβολικό ποσό των θρεπτικών συστατικών που περιέχει το χώμα. Του φυτού πρέπει και πάλι να ποτίζονται μετά από μισή ώρα. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Houseplants? Εσωτερική τροπικά φυτά House? Η διαδικασία της φροντίδας ανθούριο είναι εύκολη και απλή στην κατανόηση από τα στοιχεία που παρουσιάζονται παραπάνω. Κάποιος πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που στρατολογήθηκε στο άρθρο για την καλλιέργεια υγιή φυτά ανθούρια.