Στέγη Κόστος Αντικατάστασης

Εάν είστε κουρασμένοι του καθορισμού διαρροές στεγών που συμβαίνουν συχνά, ήρθε η ώρα να σκεφτεί για την αντικατάσταση στέγης. Κάνοντας μια νέα στέγη εξ ολοκλήρου είναι ένα μεγάλο έργο εγχώριας βελτίωσης, και είναι φυσικό, αλλά ότι έχετε την έρευνα το κόστος αντικατάστασης οροφή εκτιμήσεις πριν πάει μπροστά. Σε αυτό το άρθρο μιλήσω για το πώς να εκτιμηθεί το κόστος της αντικατάστασης στέγης και ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή.
Έρευνα και τον προγραμματισμό του έργου αντικατάστασης στέγης εκ των προτέρων μπορεί να εξασφαλίσει ότι το κόστος αντικατάστασης οροφή δεν φυσά πέρα ​​αναλογίες και παραμένει εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σχέδια βελτίωσης σπίτι να έχει χαρακτήρα της κάνει ξοδεύετε περισσότερα από όσα είχε αρχικά προβλεφθεί αν δεν υπάρχει προγραμματισμός.
Μια στέγη μπορεί να διαρκέσει για 15 έως 20 ετών, αλλά τελικά ο καιρός παίρνει το φόρο της και πρέπει να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου. Είναι μια δουλειά που δεν μπορεί να αναβληθεί για πολύ καθώς ζουν κάτω από μια κατεστραμμένη οροφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Πριν υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, επιτρέψτε μου να πω ότι το κόστος αντικατάστασης οροφή μπορεί να κυμαίνεται οπουδήποτε μεταξύ $ 2000 σε $ 25000. Ας ρίξουμε μια ματιά στο ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την οροφή του κόστους αντικατάστασης και πώς πηγαίνετε για την παραγωγή των κατ 'εκτίμηση για την ίδια.
Παράγοντες που επηρεάζουν την αντικατάσταση στέγης Κόστος? Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αντικατάσταση στέγης. Ας δούμε ποιες είναι οι πιο σημαντικές.
Επιλογή των υλικών? Αυτό το βασικό παράγοντα που θα αποφασίσει το κόστος αντικατάστασης οροφή. Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή των υλικών. Οι κύριες επιλογές είναι βότσαλα ασφάλτου, αρχιτεκτονικά έρπητα ζωστήρα, στέγες καουτσούκ, πλαστικά στέγες, ξύλινα βότσαλα, συγκεκριμένα πλακάκια, γρανίτη και στέγες μετάλλων. Βότσαλα ασφάλτου είναι οι πιο οικονομικές και ανέξοδη λύση και ότι μπορεί να κοστίσει $ 50 έως $ 100 για να καλύψει το 100 τετραγωνικά πόδια στέγη. Slate και τις κεραμοσκεπές μπορεί να είναι πιο ακριβά και το κόστος της εγκατάστασης τους μπορεί να πάει μέχρι και $ 1000 για μια πλατεία 100 στέγη πόδια. Διαβάστε περισσότερα για τους τύπους στέγης.
Άλλα από τα βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής, ένα από τα πιο ανθεκτικά επιλογές είναι στέγες μετάλλων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από χάλυβα, αλουμίνιο ή στέγης χαλκού. Μεταλλικά κόστος οροφή ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του μετάλλου ή κράματος μετάλλου. Steel στέγες έρχεται σε $ 3 - $ 10 ανά τετραγωνικό πόδι, χάλκινο σε $ 11 - $ 18 ανά τετραγωνικό πόδι, ενώ το αλουμίνιο μπορεί να κοστίσει $ 7 έως $ 15 ανά τετραγωνικό πόδι. Η έρευνα που υλικού θα είναι το καλύτερο για το σπίτι σας και θα αποφασίσει για ένα, λαμβάνοντας περιορισμών του προϋπολογισμού σας υπόψη και παράγοντες όπως η μακροβιότητα, το επίπεδο της απόδοσης συντήρησης και της ενέργειας και την αντοχή των υλικών.
Στέγες Περιοχή? Μετά την επιλογή του υλικού κατασκευής σκεπής που θα επηρεάσει την αντικατάσταση στέγης κόστος το πιο είναι το μέγεθος της οροφής. Σε τομή αντικατάσταση της στέγης θα κοστίσει λιγότερο από μια πλήρη αντικατάσταση. Υπολογίστε το τετραγωνικό μήκος σε πόδηα της στέγης σας ή τετραγωνικό μήκος σε πόδηα μέρος της οροφής που παίρνετε αντικατασταθεί. Για να πάρετε μια κατά προσέγγιση εκτίμηση, πολλαπλασιάστε το συνολικό τετραγωνικό μήκος σε πόδηα της οροφής από το κόστος της στέγης ανά τετραγωνικό πόδι.
Στέγη Πίσσα? Roof pitch είναι ένα μέτρο της γωνίας κλίσης ότι η στέγη έχει. Το γήπεδο οροφής μπορούν να υπαγορεύουν την επιλογή των υλικών κατασκευής σκεπής και έμμεσα επηρεάζουν το κόστος. Διαβάστε περισσότερα για την γωνία pitch στέγη.
Θέση Ειδικές Άδειες και απαιτήσεις? Ανάλογα με το πού ζείτε, εσείς θα πρέπει να πάρουν άδειες για την αντικατάσταση στέγης σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους. Υπάρχουν ορισμένοι κανονισμοί για την κατασκευή στέγης η οποία περιλαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια των καταστροφών που πρέπει να συμπεριληφθούν. Αυτό θα προσθέσει έως και το κόστος της αντικατάστασης στέγης σας.
Εργασίας και της Αναδόχου Τέλη? Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, ο βαθμός ανασυγκρότησης που απαιτείται για να αντικαταστήσει τη στέγη σας μπορεί να επηρεάσει το κόστος, καθώς επηρεάζει τη δυσκολία της εργασίας και την κατασκευή. Επικοινωνήστε με τους τοπικούς αναδόχους σας για να πάρετε μια ιδέα για το τι χρεώνουν για τις θέσεις αυτές. Πάρτε πολλαπλές προσφορές και να εγκατασταθούν για εκείνον που προσφέρει την πιο λογική τιμή.
Διαβάστε περισσότερα για:? Roof Εκτιμήσεις Επισκευή? Στέγες των δικαστικών εξόδων και των εκτιμήσεων? Metal Τιμές Στέγες? Λαμβάνοντας όλα υπόψη τα στοιχεία αυτά, θα είστε σε θέση να υπολογίσει και να καταλήξει σε μια λογική αντικατάστασης εκτίμηση κόστους στέγης. Ένας από τους πρωταρχικούς συμβουλές αντικατάσταση στέγης, θα ήθελα να μοιραστώ είναι ότι αποφεύγουν επιλέγουν φθηνά υλικά στέγης ακριβώς λόγω του χαμηλού κόστους, δεδομένου ότι τα χρήματα που δαπανώνται για την επισκευή αργότερα θα είναι υψηλότερο. Επιλέξουν ένα υλικό στεγών που σας δίνει το καλύτερο tradeoff από άποψη ποιότητας και κόστους.