Leo και Ταύρος Συμβατότητα

Αστρολογία, προβλέπει ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για το κατά πόσον ένα συγκεκριμένο σημείο είναι συμβατό με το άλλο ή όχι. Εδώ θα δούμε περισσότερο στο Λέοντα και Ταύρος σημεία και διαπιστώσουν κατά πόσον είναι συμβατές μεταξύ τους ή όχι. Της Leo είναι το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που συμβολίζεται από το λιοντάρι και κυβερνήθηκε από τον ήλιο? Ότι Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που συμβολίζεται από τον ταύρο και κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη. Leo είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, ενώ Ταύρος είναι ένα σημάδι της γης. Ωστόσο, και οι δύο από αυτές είναι σταθερές ζώδια. Ενημερώστε μας για το τι είναι ο Leo Taurus συμβατότητα αρέσει.
LEO με Ταύρος Συμβατότητα? Υπάρχει πολλή αρχική έλξη μεταξύ των δύο αυτών σημείων Zodiac καθώς και οι δύο από αυτούς είναι γεμάτη πάθος και αισθησιασμό. Οι επιμέρους Ταύρος θα πρέπει να προσελκύονται στην Leo για την ανεξάρτητη και ενθουσιώδη χαρακτήρα του. Από την άλλη πλευρά το άτομο Λέοντα θα λατρέψουν τον ασθενή και αξιόπιστο χαρακτήρα του Ταύρου. Και οι δύο αγαπούν μια μακροχρόνια σχέση και δεν θα υπάρξει έλλειψη αφοσίωσης και ρομαντισμού. Του Ταύρου θα ντους τον εταίρο Leo με προσοχή και τα δώρα και οι Leo με τη σειρά του θα είναι στο χαρισματικό τον καλύτερο εαυτό του. Δεύτερον, τα δύο αυτά σημεία είναι λάτρης της πολυτέλειες και λεπτότερα πράγματα στη ζωή και στις περισσότερες των περιπτώσεων, έχουν εξαιρετική γεύση. Επίσης, τα δύο αυτά τα άτομα αγαπούν να συσσωρεύουν πράγματα απολαύσεις υλικό και επιθυμούν να είναι επιτυχής στη ζωή. Έτσι είναι Λέων και Taurus συμβατότητα, το καλύτερο; Ας ρίξουμε μια ματιά στην άλλη πλευρά.
Ωστόσο, από την πλευρά λιγότερο φωτεινή, Leo και Ταύρου και οι δύο είναι σταθερές ενδείξεις μπορεί να δημιουργήσει ένα ρήγμα στη σχέση τους. Και οι δύο θέλουν να κυριαρχήσουν και να έχουν το δικό τους τρόπο. Η θρυλική επίμονο χαρακτήρα της Taurus συχνά συγκρούεται με την αυταρχική φύση του Λέοντα. Υπάρχουν φορές που Αρνούμαστε κατηγορηματικά την άποψη σημείο κάθε άλλης πλευράς και διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο. Δεύτερον μπορούν να υπάρξουν συγκρούσεις που οφείλονται σε διάφορες ιδιοσυγκρασία τους. Για μια φορά, το άτομο Λέοντα είναι πολύ έξω πηγαίνει, πομπώδες και ένα ζώο συμβαλλόμενων μερών. Αντιθέτως, το άτομο Ταύρος είναι πολύ επιφυλάσσεται που αγαπά το δικό άνετο σπίτι του παρά πολυκοσμία. Επίσης, ο Ταύρος μπορεί αγάπη πολυτελή αλλά φαίνεται για την ασφάλεια και ποτέ δεν γίνεται αντιληπτή ως ένα πολυδάπανο η οποία είναι αντιστρόφως ισχύει και για τον Λέοντα. Ωστόσο, ορισμένες κατανόηση και συμβιβασμός σε αυτά τα τμήματα και να αποτρέψει τα περισσότερα από τα προβλήματα μεταξύ αυτής της ηλικίας. Ας ρίξουμε μια ματιά στην συμβατότητα Leo Ταύρος μεταξύ των ζευγαριών. Διαβάστε περισσότερα για σημάδια αστρολογία συμβατότητα.
Leo Γυναίκα Ταύρος Man Συμβατότητα? Η γυναίκα Λέων μπορεί να πάρει ενοχλημένος από Taurus σύντροφό της, που μπορεί να φαίνεται αργή και πεισματάρης σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Θέλει να κρατήσει αυταρχική φύση της υπό έλεγχο ως ο άνθρωπος Ταύρος μισεί λένε ή υπαγορεύεται. Ο άντρας Ταύρος, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αποδέχονται τις εξερχόμενες και εύθυμο χαρακτήρα Leo γυναίκα του και άφησε να έχει τον τρόπο της κατά καιρούς. Η γυναίκα Λέων μπορεί να απαιτεί πολλή υπομονή για να ασχοληθεί με τον άντρα Ταύρου αλλά θα ανταμειφθούν με μια επιτυχημένη και θεϊκά ρομαντική και αξιόπιστος εταίρος.
Leo Man Ταύρος γυναίκα Συμβατότητα? Αυτός ο αγώνας έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από ό, τι η σχέση που έχει αντίστροφο. Τόσο ο άνδρας Λέων και η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ πιστοί και αφιέρωσε το ένα στο άλλο. Ωστόσο, ο άντρας Λέων πρέπει να θυμάστε να κρατήσει κυριαρχίας πάνω στη φύση του υπό έλεγχο και να αφήσει Ταύρος γυναίκα του έχει τον τρόπο της μερικές φορές. Η γυναίκα Ταύρος, με τη σειρά του, πρέπει να αποδεχθεί ότι ο σύντροφός της είναι γοητευτικό και πομπώδη και να μην ενοχλούνται από αυτό. Κάτω από αυταρχική φύση του, η γυναίκα Ταύρος θα βρείτε μια ζεστή καρδιά και αγαπώντας συνεργάτης στον Λέοντα τον άνδρα της που ποτέ δεν θα διστάσει να την ντουζιέρα με τα δώρα, αγάπη και στοργή.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ταύρος γνωρίσματα? Λέων Εγγραφείτε Ποιότητες? Leo Εγγραφείτε Χαρακτηριστικά? Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Λέων Ταύρος συμβατότητα στηρίζεται περισσότερο στην κατανόηση και δίνοντας τη θέση τους μεταξύ τους. Ωστόσο, η τεράστια συμβατότητά τους στους τομείς της αγάπης, πάθους και του ρομαντισμού, αν κράτησε πολύ, μπορεί να κάνει αυτό μια μακράς διάρκειας ζωής σχέση!