Sweet 16 Ιδέες δώρων

Το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας αποτελεί μια από τις πιο συναρπαστικές γενέθλια για τους ανθρώπους. Είναι αυτή η περίοδος όπου πραγματικά καταλαβαίνουν τι σημαίνει απόλαυση, και δεν έχουν την ευθύνη λέξη κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας. Είναι καιρός να έχουμε μια έκρηξη χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στο μέλλον. Ένα μεγάλο μέρος είναι ότι πρέπει για το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας, αλλά εκτός από αυτό, είναι δροσερά δώρα υποχρεούνται επίσης να κάνει το κόμμα μια πραγματική επιτυχία! Και αυτό είναι όπου οι γονείς μπερδεύονται, μέχρι την ηλικία των δεκαπέντε, κάτι που δίνεται από τους γονείς τους θεωρείται χρήσιμη και ωραία. Ωστόσο, στην ηλικία των δεκαέξι ετών, αγόρια και κορίτσια αναπτύσσουν μοναδική τους γεύση και γενικά αποδοκιμάζουμε οτιδήποτε άλλο. Οι γονείς πρέπει να ανησυχώ από αυτό, καθώς υπάρχουν πολλά δώρα τα οποία είναι απόλυτα αποδεκτή και αγαπήθηκε από όλους τους δεκαέξι ετών. Τα ακόλουθα είναι τέτοια γλυκιά 16 ιδέες για δώρα για τη βοήθειά σας. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες δώρο γενεθλίων.
Sweet 16 Ιδέες δώρων για τα κορίτσια
Επιλέγοντας ένα δώρο για ένα χρόνο 16 κορίτσι είναι αρκετά απλή, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα ότι θα επιθυμούν να έχουν! Τα παρακάτω είναι μερικά τέτοια πράγματα. Διαβάστε περισσότερα για Sweet Sixteen ιδέες. ? Κοσμήματα Junk - την αγάπη των κοριτσιών για τα κοσμήματα δεν χρειάζεται να εξηγηθούν εδώ. Και στην ηλικία των δεκαέξι, η αγάπη για τα makeovers βρίσκεται σε πλήρη έξαρση! Πρόκειται για την ακριβή ηλικία όπου τα κορίτσια αρχίσει να παρατηρήσει τα όμορφα διακοσμημένο με χάντρες βραχιόλια και περιδέραια κέλυφος! Έτσι πάρτε μια ωραία συλλογή από βραχιόλια σκουλαρίκια,, κολιέ και βραχιόλια ποδιού. Οξειδωμένα και χειροποίητα κοσμήματα, επίσης, δείχνουν καλά. Μπορείτε επίσης να της δώσει ένα μαντίλι που επαινεί το κόσμημα. ? Chic Τσάντες - Κάθε κορίτσι παίρνει bugged επάνω από την ίδια παλιά σχολική τσάντα. Τώρα που έχει είναι 16, θα χρειαστεί σίγουρα μια κομψή τσάντα να λάβει για τα μέρη και ημερομηνίες! Υπάρχει ένας αριθμός των σάκων για να διαλέξετε, η τελευταία τάση είναι μεγάλης tote τσάντες. Παίρνετε αυτές τις τσάντες σε όλα τα είδη των υλικών που κυμαίνονται από γιούτα στο δέρμα. Διαλέξτε ένα σύμφωνα με την επιλογή της. Αν θέλετε να είναι ένα μοναδικό δώρο, μπορείτε να την δώρο μια τσάντα σχεδιαστή. ? Gadgets - Είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι τα κορίτσια είναι λιγότερο ενδιαφέρονται για gadgets. If κορίτσι σας είναι τεχνολογίας μυαλό, μπορείτε να κάνετε δώρο φορητά ηχεία της, μπλε δόντι συσκευές, ipod και αξεσουάρ, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή? Ή το καλύτερο, το αργότερο κινητό βατόμουρο! Αυτά είναι όχι μόνο καλός, αλλά και πολύ χρήσιμα δώρα. ? Shopping Δωροεπιταγή - Δεκαέξι είναι το αρχικό στάδιο της ύπαρξης a Shopaholic! Γιατί λοιπόν να μην αρχίσει αυτό το στάδιο με ένα κτύπημα! Πάρτε της ένα ζευγάρι των δωροεπιταγών κάποιων επώνυμων καταστημάτων για ρούχα, παπούτσια κλπ. Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα, την στείλει σε ένα ξεφάντωμα αγορών έκπληξη! Η κόρη σου είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσετε αυτό το δώρο! ? Sweet 16 ιδέες δώρων για τα αγόρια
Αν και μπορεί να φαίνεται ότι αυτά τα «μεγάλα» παιδιά, δεν χρειάζεται τίποτα, υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν τα μάτια τους πάνω! Τα παρακάτω είναι μερικά τέτοια πράγματα. Διαβάστε περισσότερα για καλάθια δώρο γενεθλίων. ? Ένα δροσερό Μέσο - Παιδιά γενικά είναι πολύ εντυπωσιασμένος από μερικές ή την άλλη μπάντα σε αυτήν την ηλικία. Παίρνουν επίσης εμπνεύστηκε και να αρχίσει μοιάζουν με εκείνα τα αστέρια σε κάθε δυνατό τρόπο. Γιατί λοιπόν να μην τον εντυπωσιάζει με αυτοί του ένα δροσερό κιθάρα ή ένα σύνολο τυμπάνων; Με αυτό τον τρόπο, θα πάρετε επίσης να μάθει ένα εξωσχολικές δραστηριότητες! ? Ένα φορητό υπολογιστή - Παιδιά σε αυτήν την ηλικία ξοδεύουν πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο, όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα. Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα γλυκό 16 ιδέες για δώρα για τα αγόρια. Gifting τον φορητό υπολογιστή σίγουρα θα τον κάνει να αισθάνεται στην κορυφή του κόσμου. ? Μια «εργαλειοθήκη» - Αν ο τύπος σας ενδιαφέρεται για κατασκευή και ανακατασκευή τα πράγματα, μια πλήρη εργαλειοθήκη θα είναι μια πολύ εμπνευσμένη γλυκό 16 δώρο γι 'αυτόν. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια εργαλειοθήκη στο σπίτι μόνη της με την προσθήκη των πραγμάτων το ενδιαφέρον του σε ένα μικρό κουτί από χαρτόνι και τη ζωγραφική άνετα. ? Καλάθι δώρων - Αντί να δώσει ένα μεγάλο δώρο, μπορείτε να δώρο αυτός ένας αριθμός μικρών αλλά και χρήσιμα δώρα μαζί. Διάφορα πράγματα όπως εξατομικευμένες T-shirts, ένα κιτ ξυρίσματος, μια συλλογή από CD, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών, glares κ.λπ. μπορούν να προστεθούν σε ένα καλάθι δώρων. ? Αυτά ήταν μερικά από τα γλυκά 16 ιδέες για δώρα. Μπορείτε να προσθέσετε τη δημιουργικότητά σας σε αυτές τις ιδέες και να καταλήξουμε σε κάτι πραγματικά μοναδικό!