Ιστορία του Yellow Ribbon - Γιατί να δεσμεύσουμε ένα κίτρινη κορδέλα;

Η κίτρινη κορδέλα γίνεται unfurled αρκετά ευδιάκριτα στην Αμερική αυτές τις μέρες. Θεωρείται δεμένα γύρω από τα δέντρα, σε αυτοκόλλητα προφυλακτήρα και μπροστά στα μάτια μας σε όλα τα είδη των θέσεων. Οι κίτρινες κορδέλες άρχισαν να εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς, μετά τον Πόλεμο του Κόλπου, όταν μεγάλο αριθμό στρατευμάτων που αποστέλλονται στο εξωτερικό για τη Μέση Ανατολή. Μια κίτρινη κορδέλα έχει πολλές έννοιες, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον συνδέονται με εκείνους που περιμένουν για την επιστροφή των αγαπημένων τους προσώπων ή στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται προσωρινά δεν μπορούν να έρθουν στο σπίτι. Είναι μερικές φορές χρησιμοποιείται σε νομό και την κατάσταση εκθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αυτό δείχνει ότι υπάρχει τέταρτη θέση στον διαγωνισμό. Τον τελευταίο καιρό, έχει χρησιμοποιηθεί για emblematize στήριξη του Διεθνούς Αυτοκτονίας Πρόγραμμα Πρόληψης και την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου των όρχεων και την Madeleine McCann. Σημαίνει, επίσης, ενημέρωση για τις γυναίκες και τα κορίτσια που πάσχουν από τη νόσο του ενδομητρίωση μια επώδυνη ασθένεια εξασθένισης που έχει ακόμη να βρει μια θεραπεία. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από αυτές τις κίτρινη κορδέλα οθόνες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κορδέλες έχουν ενεργήσει ως ένδειξη μνήμης των ανδρών και των γυναικών που υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν σε θέσεις μακριά από το σπίτι. Ειδικά οι γυναίκες, μητέρες και οι αδελφές έχουν τα διατήρησε σε περίοδο πολέμου στη μνήμη των στρατιωτών τους που ήταν μακριά. Είναι δυνατή και παράφορη σύμβολα οι δεσμοί που ενώνουν. Μπορεί επίσης να δει σε στρατιωτικά μετάλλια που έχουν κορδέλες που συνδέονται με αυτά. Οι νέες γυναίκες στην πρώην φορές χρησιμοποιείται για να συνδέσει κορδέλες στα μαλλιά τους. Φορούσαν μια κορδέλα σε μια υπόσχεση της πίστης στην αγαπημένη τους. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσουμε τον κόσμο γνωρίζουν ότι πρέπει να τεθούν εκτός και δεν είναι διαθέσιμη για την ερωτοτροπία. Είναι αρραβωνιασμένος με τη κάποιον, ή να περιμένει για κάποιον ειδικό. Εκείνη την παρούσα στιγμή το εν λόγω πρόσωπο έχει πάει μακριά. Είναι σε κάποια μακρινή χώρα, αλλά αυτός είναι με το κορίτσι στο πνεύμα και ότι θα είναι πίσω. Μέχρι εκείνη την ημέρα της επιστροφής του αυτή θα τον περιμένω. Αυτός θα καταλάβει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Τα κορίτσια θα θυμούνται αγαπημένοι τους με απεικόνιση τους στην κορδέλα. Κορδέλες είναι σημαντικά και σε διαφορετικές παραδόσεις του κόσμου. Δώρο δεμένα με είναι κίτρινες κορδέλες παρουσιάζονται με αυτά που αγαπάμε και κορδέλες είναι δεμένα γύρω από αυτά τα δώρα να στεγανοποιηθεί και καθαγιάσουμε τους μέχρι εκείνο στο οποίο έχει δοθεί can λύσει την κορδέλα. Οι κορδέλες είναι επιτακτικοί σύμβολα της αφοσίωσης και οι δεσμοί που ενώνουν.
Κίτρινο είναι επίσης το επίσημο χρώμα του υποκαταστήματος ιππικού του Στρατού των ΗΠΑ και αρχικά παρατηρήσει στην κίτρινη φουλάρια φοριούνται κατά τον 19ο αιώνα από τους στρατιώτες ιππικού. Στο στρατιωτικό Ηνωμένες Πολιτείες, η κίτρινη κορδέλα χρησιμοποιείται ως σύμβολο σε ένα δημοφιλές τραγούδι πορεία. Η πρώτη εκδοχή που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ήταν το 1917 έκδοση του Γιώργου Α. Norton, το οποίο με τίτλο «Γύρος λαιμό της Φοράει Yeller Κορδέλα (Για εραστής της Who Is Γούνας, Γούνας Away) και είναι διαθέσιμο σε τετρακόσια αποτελεί τώρα. Ενώ λέει το τραγούδι για τον έρωτα μεταξύ Susie Simpkins και στρατιώτης εραστή της Σίλα Χάμπαρντ, χορωδίες του πηγαίνει:
«Γύρος λαιμό της φοράει ένα φωνακλάς κορδέλα,? Αυτή το φορά το χειμώνα και το καλοκαίρι έτσι λένε,? Αν την ρωτήσω γιατί η διακόσμηση;? Αυτή θα πω, αυτό είναι γούνα εραστή μου που είναι γούνας, γούνα μακριά.
Οι στίχοι άλλαξαν και Russ Morgan τίτλο του τραγουδιού Φορούσε μια κίτρινη κορδέλα για την ταινία 1949 του ίδιου ονόματος. Αρκετά δημοφιλείς μουσικούς της δεκαετίας του 1940, συμπεριλαμβανομένης της Mitch Miller και το The Andrews Sisters, που διενήργησαν. Το σύμβολο έγινε ευρέως γνωστή στην πολιτική ζωή στη δεκαετία του 1970. Ήταν το κύριο θέμα της λαϊκής Ισοπαλία τραγούδι Στρογγυλοποίηση κίτρινη κορδέλα «η Ole Oak Tree, Γράφει ο / η Irwin Levine και L. Russell Brown και να καταγράφεται από τον Tony Orlando και Dawn μεταξύ πολλών άλλων, όπως η διασφάλιση ενός απελευθερώνεται κατάδικος ζήτησε από τη σύζυγό του ή ο εραστής, για να δείξει ότι ήθελε τον ακόμα και ότι θα ήταν επομένως ευπρόσδεκτη να επιστρέψουν στην πατρίδα. Αυτός θα είναι σε θέση να το δει από το λεωφορείο οδήγηση από το σπίτι τους, και θα παραμείνει στο λεωφορείο εάν η κίτρινη κορδέλα δεν ήταν εκεί.
Κίτρινες κορδέλες μπορεί να δει στα έργα ζωγραφικής του αγγλικού εμφυλίου πολέμου επίσης. Οι στρατιώτες της εποχής φορούσαν κίτρινα φύλλα και κίτρινο κορδέλες πάνω στο πεδίο της μάχης. Έχει επίσης σημασία στη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία. Στη Σιγκαπούρη, μια ετήσια εκστρατεία κίτρινη κορδέλα διενεργούνται για να προωθήσει δίνοντας πρώην κατάδικοι μια δεύτερη ευκαιρία στην κοινωνία. Ένα πρόσωπο που δείχνει την υποστήριξή του για εκ των καταδίκων με την ανάρτηση μια κίτρινη κορδέλα στο πουκάμισό του κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας. Στην Αυστραλία, Αποθήκευση Albert Park ομάδα χρησιμοποίησε την κίτρινη κορδέλα ως όπλο διαμαρτυρίας. Πρόκειται για μια συμμαχία διαμαρτύρονταν για την ανάκτηση του δημόσιου χώρου σε Albert Park, Μελβούρνη για την ετήσια Αυστραλιανό Grand Prix. Το κίνημα δεν πέτυχε, αλλά στη συνέχεια την κίτρινη κορδέλα έκανε μια θέση για τον εαυτό του για τους χρόνους για να έρθει στην ιστορία τους.