Εγκατάσταση Laminate Flooring

Υπάρχουν πολλοί τύποι του ξύλινου δαπέδου. Το φυλλόμορφο δάπεδο είναι ένα είδος ξύλινου δαπέδου, που είναι πολύ προσιτή και εύκολη στην εγκατάσταση, η οποία είναι ο λόγος που είναι δημοφιλής μεταξύ DIYers. Μόλις το φυλλόμορφο δάπεδο έχει αγοραστεί, κάποιος πρέπει να το εγκαταστήσετε άμεσα, σε αντίθεση με σανίδες δαπέδου σκληρού ξύλου που μπορεί να ανοίξουν και αριστερά για να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον τους για κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν επιθυμείτε να πάρετε laminate δάπεδα εγκατασταθεί από έναν επαγγελματία, τότε το μέσο κόστος εξηγείται παρακάτω. Ωστόσο, για την εγκατάσταση yourself laminate δάπεδα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές που αναφέρονται.
Κόστος εγκατάστασης Laminate Δάπεδα? Μπορείτε να αγοράσετε online laminate δάπεδα ή από έναν τοπικό προμηθευτή. Προσπαθήστε να ψάξετε για ένα ξεπούλημα, αν σκέφτεστε να αγοράζουν laminate δάπεδα για το σπίτι σας. Σε πώληση εκκαθάρισης, μπορείτε να βρείτε ένα καλό laminate προϊόν για λιγότερο από την τιμή. Ωστόσο, εάν έχετε έναν καλό προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να πάτε μέσω των διαφόρων πελατών laminate δάπεδα, για να αγοράσει το καλύτερο προϊόν. Συνήθως, το κόστος υλικών USD περίπου 1 έως 4 ανά τετραγωνικό πόδι. Αν είστε μίσθωση επαγγελματική βοήθεια, για να πάρει το laminate δαπέδων εγκατασταθεί, τότε η χρέωση είναι περίπου 2 δολάρια ΗΠΑ. Για ένα τετράγωνο δωμάτιο 120 πόδια, την ώρα μιας ημέρας απαιτείται για την εγκατάσταση του συνθετικού δαπέδου.
Συμβουλές για την Εγκατάσταση Laminate Flooring
Γενικές Οδηγίες για την εγκατάσταση Laminate Δάπεδα? Σύμφωνα με τον τύπο της σανίδες αγοράζετε τη διαδικασία εγκατάστασης των ξύλινων δαπέδων ποικίλει. Υπάρχουν βασικά τρία είδη σανίδες. Η παραδοσιακή σανίδες που είναι κολλημένα μαζί, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, αυτό το είδος εγκατάστασης διαρκεί περισσότερο χρόνο για τον καθαρισμό. Η δεύτερη είναι οι προ-κολλημένα τύπου σανίδες, οι οποίες θα πρέπει να σκουπίσετε με νερό για να ενεργοποιήσετε την κόλλα σε αυτές, πριν να το αφήσεις κάτω στο πάτωμα. Η τελευταία είναι η glueless δάπεδο επίσης γνωστός ως σανίδες κλικ και κλειδαριά, όπου, διαφορετική ποικιλία των μανδάλωσής ή των αρθρώσεων, επισυνάπτονται στην κάτω πλευρά του σανίδες. Αν και η glueless τύπου σανίδες είναι τόσο ασφαλές όσο τα παραδοσιακού τύπου σανίδες, κοστίζουν περισσότερο από τον παραδοσιακό τύπο του σανίδες.
Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση θα πρέπει να προετοιμάσει το δάπεδο, η οποία ζητά για το έργο του καθαρισμού δαπέδων, και να απαλλαγούμε από κάθε τάπητα ή το υλικό παραγεμίσματος σε αυτό. Μόλις τελειώσετε με αυτό, ξύστε το δάπεδο καθαρό, κενό αυτό και να απαλλαγούμε από τυχόν υπολείμματα. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει θέτοντας τα laminate δάπεδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ανάλογα με το είδος της σανίδας. Κάνει ότι έχετε κρατήσει ¼ ιντσών εκκαθάρισης σε κάθε τοίχο.
Συμβουλές για την εγκατάσταση Laminate Flooring γύρω από τις πόρτες? Κατά την εγκατάσταση του laminate δάπεδα μέσα από τις πόρτες, θα πρέπει να τεθούν οι σανίδες ανάλογα με το σχήμα του δαπέδου γύρω από τις πόρτες. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το μαχαίρι χρησιμότητας και κόψτε το snapping συνδέσεις των γειτονικών σανίδες, ώστε να μπορεί να γλιστρήσει από κοινού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικές σταγόνες κόλλα ξύλου για να κρατήσει τα μέρη μαζί.
Συμβουλές για την Εγκατάσταση Laminate Flooring στις σκάλες? Για να εγκαταστήσετε το φυλλόμορφο δάπεδο στις σκάλες, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την κόλλα κάτω τύπο laminate σανίδες δαπέδου μόνο. Καθαρίστε τα σκαλοπάτια σας και ομαλή προς τα κάτω. Ακολουθεί μέτρηση της διαστάσεις κορυφή και την πλευρά της σκάλας. Ξεκινήστε τη θέσπιση σανίδες που ταιριάζουν στις μετρήσεις που έχετε τραβήξει κάτω. Χρησιμοποιήστε κόλλα για να κολλήσει το σανίδες στην επιφάνεια σκάλες. Διαβάστε περισσότερα σχετικά, πώς να εγκαταστήσετε το φυλλόμορφο δάπεδο στις σκάλες.
Συμβουλές για την Εγκατάσταση Laminate Flooring για τους συγκεκριμένους? Φυλλόμορφο δάπεδο είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο προϊόν το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε ξύλο, τσιμέντο πάνω από το έδαφος ή κάτω από αυτό. Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση αυτής δάπεδο στο δάπεδο από μπετόν, καθαρίστε το τσιμεντένιο πάτωμα και να εγκαταστήσετε ένα φράγμα υγρασίας πάνω από όλες τις επιφάνειες σκυροδέματος. Αυτό θα εμποδίσει τη μετάδοση της υγρασίας στο δάπεδο laminate. Στη συνέχεια, καθορίζει τις σανίδες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Αυτό ήταν όλα τα σχετικά με την εγκατάσταση laminate δάπεδα. Έτσι, ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και κόλπα, για να εγκαταστήσετε με επιτυχία laminate δάπεδα στο σπίτι σας.