40α γενέθλια δώρα φιμωμάτων

Στην ηλικία των 20, ανησυχούμε για το τι σκέφτονται οι άλλοι από εμάς. Στα 40, εμάς δε μας ενδιαφέρει τι πιστεύουν για εμάς. Στο 60, διαπιστώνουμε ότι δεν έχουν νου μας σε όλα. ~ Landers Ann
Αυτή είναι η κατάσταση του κάθε άνδρα και γυναίκα που γυρίζει 40. Αλλά ακόμη και ένα 40 χρονών αξίζει ένα bash γενέθλια. Ο προϊστάμενος πρέπει βήμα προς αυτή την ώριμη ηλικία με την ίδια ποσότητα της ευτυχίας και τον ενθουσιασμό που ο ίδιος ένιωσε όταν για να γυρίσει 20. Τα γενέθλια είναι ένας λόγος για να γιορτάσουμε και ένα τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας θα πρέπει να γιορτάζεται με μεγάλη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια. Εάν το αγόρι ή το κορίτσι γενεθλίων είναι λυπημένη για την ηλικία, τότε μπορείτε να τους το χαμόγελο, παρέχοντάς τους μια χούφτα των δώρων. Σιγουρευτείτε για να τους δώσει τα δώρα που δεν τους κάνει να αισθάνονται παλιά, έτσι η καλύτερη επιλογή είναι να δώρο τους κάτι αστείο και χρήσιμη την ίδια στιγμή. Εδώ είναι μερικά 40ό έτος ηλικίας φίμωμα ιδέες για δώρα. Αυτά τα δώρα φιμωμάτων για 40ό έτος ηλικίας, θα φωτίσει την ημέρα τους και να κάνουν τα γενέθλιά τους, μία ειδική κατηγορία.
40α γενέθλια Gag Δώρα για τις γυναίκες
Εκρηκτικό Pen? Αυτό το συνηθισμένο στυλό μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τα δώρα φιμωμάτων για 40ό έτος ηλικίας. Απλά να έχετε κατά νου ότι η κυρία οποίους δίνετε αυτό το δώρο δεν έχει αδύναμη καρδιά και επίσης δεν έχει κακή διάθεση. Το στυλό εκρήγνυται τη στιγμή που κάποιος παίρνει από το κάλυμμά του. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση, όπως μπορείτε να φανταστείτε την έκφραση του προσώπου της γυναίκας, αφού βγάζει το καπάκι και αντί για ένα συνηθισμένο στυλό γραφή, παίρνει μια έκρηξη.
Καουτσούκ Σοκολάτες? Αυτές οι σοκολάτες ποτέ λιώνουν στο στόμα σας. Είναι κατασκευασμένα από ελαστικό και δοκιμάζουν ακριβώς όπως το κανονικό σοκολάτες. Μπορείτε να δώρο αυτό το κορίτσι γενεθλίων που αγαπάει τις σοκολάτες και έχει ένα γλυκό δόντι.
Jack in the Box? Δώρο αυτό σε κάποιον που έχει μια ισχυρή καρδιά. Μοιάζει με ένα συνηθισμένο πλαστικό κουτί, αλλά όταν ανοίγετε, είναι το κεφάλι ή κρανίο ένα γέλιο τζόκερ ότι σκάει έξω με τρομακτικό ήχους. Είναι ένα ξεκαρδιστικό θέαμα για να δείτε την έκφραση στο πρόσωπο της κυρίας, όταν ανοίγει ένα αθώο κουτί ψάχνουν δώρο περιμένει κάτι καλό και μόνο για να ανακαλύψει έναν σκελετό χορό με λαμπερά μάτια και επικίνδυνες ηχητικά εφέ. Ανατρέξτε να φιμώσει τα δώρα για τις γυναίκες.
Σπιτική Gag Δώρα για 40ό έτος ηλικίας
Φτάνοντας 40 είναι ένα ορόσημο από μόνο του. Το γεγονός ότι το γήρας είναι μια απειλή είναι πραγματική, αλλά αν είναι ευτυχισμένη και να φροντίζει για την υγεία σας, η απειλή είναι πολύ μακριά στο μέλλον. Μπορείτε να αποτελεί έκπληξη το αστέρι γενεθλίων, δίνοντάς τους κάποια σπιτικά δώρα φιμωμάτων for 40ό έτος ηλικίας. Πάρτε λίγο περισσότερες ιδέες σχετικά με σπιτικά δώρα.
Επιβίωση Jacket? Πάρτε ένα κουτί από χαρτόνι και διακοσμήστε το με ένα λαμπερό λεπτό χαρτί προς τα έξω. Τοποθετήστε μερικά φύλλα στο εσωτερικό, ώστε να καλύπτονται είδη δώρων σας. Βάλτε ένα κιβώτιο των δαμάσκηνων λίγη κρέμα οδοντοστοιχία και ένα ζευγάρι γυαλιά ανάγνωσης. Επίσης να πραγματοποιηθεί ένα σημειωματάριο, ένα στυλό και μια ευχετήρια κάρτα που λέει Από εδώ και πέρα ​​εγώ είμαι πρόκειται να γράψω κάθε πράγμα που κάνω, έτσι ώστε να μην το ξεχνάς κάθε λίγο και λιγάκι.
Προσοχή Είμαι 40? Εάν είστε καλοί με το ράψιμο και πράγματα, κάνει μια κουβέρτα που λέει, Beware Είμαι 40 στην πλάτη. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το ράψιμο, στη συνέχεια, ζητήστε από κάποιον που είναι καλός σ 'αυτό για να σας βοηθήσει. Αυτό μπορεί να είναι ένα άριστο παράδειγμα ένα ξεκαρδιστικό δώρο.
Picnic Basket? Λέγεται συχνά ότι οι μεσήλικες είναι όπως τα παιδιά. Παίρνουν συγκινημένοι και οργισμένοι παράλληλα. Αυτό το καλάθι δώρων είναι ένα φόρο τιμής σε αυτήν την πεποίθηση. Πάρτε ένα μικρό καλάθι και γεμίστε το με γλειφιτζούρια και τα φρούτα. Διακοσμήστε το με φανταχτερές κορδέλες. Προσθέστε μια ετικέτα που λέει, νέους στην καρδιά, τα παλιά με τα πόδια.
Διαβάστε περισσότερα για:? Συνταξιοδότηση Gag Δώρα? Gag δώρα για τα 50α γενέθλια? Αυτά ήταν μερικά 40α γενέθλια δώρα φιμωμάτων. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα να gag δώρα για 40ό έτος ηλικίας. Όποιο δώρο που αγοράζετε ή να κάνετε, να φροντίσει ώστε το άστρο γενέθλια το απολαύσετε και να μην είναι σε ύφεση.