Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Φυτών

Το ζαχαροκάλαμο είναι γένος ψηλό χορτάρι, ντόπιος ζεστές εύκρατες και τροπικές περιοχές του κόσμου. Αναφέρονται γενικά ως ένα τροπικό φυτό, τα ζαχαροκάλαμα βρίσκονται σε αφθονία μεταξύ 36,7 ° Β και 31,0 ° Ν γεωγραφικό πλάτος, το οποίο καλύπτει ορισμένες θερμές εύκρατες περιοχές. Ένα εργοστάσιο ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο είναι συνήθως χαρακτηρίζεται από τις μακριές, ινώδεις μίσχοι, πλούσια σε ζάχαρη. Ορισμένα από τα είδη του ζαχαροκάλαμου μπορεί ακόμη και να μεγαλώσουν σε μήκος τα 6 μέτρα. Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο του κόσμου προέρχεται από τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, με τη Βραζιλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του ζαχαροκάλαμου, ακολουθούμενο στενά από την Ινδία.
Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Plant γεγονότα? Ζαχαροκάλαμο ανήκει στο γένος Saccharum της οικογένειας Poaceae των φυτών. Τα φύλλα του φυτού είναι ευρεία, και να αναπτυχθούν εκ περιτροπής από το μίσχο. εξοικείωση μας με το εργοστάσιο ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο είναι συχνά περιορίζεται σε ζάχαρη ή χυμού ζαχαροκάλαμου, η οποία μας δίνει την τόσο αναγκαία ανάπαυλα στο ζεστό καλοκαίρι. Ωστόσο, το εργοστάσιο είναι επίσης χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών άλλων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο σιρόπι, το ρούμι και η αιθανόλη. Ακόμη και η υπολείμματα ζαχαροκάλαμου, το οποίο παραμένει μετά από τα στελέχη ζαχαροκάλαμου συνέτριψε την παραγωγή των προαναφερόμενων προϊόντων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας. Με τόσες πολλές χρήσεις στο ενεργητικό του, τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο χρήσιμα φυτά στον κόσμο.
Πώς να αυξηθεί τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο των φυτών;? Αν και σπόροι τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι διαθέσιμα, το πιο βολικός τρόπος για να αναπτυχθεί ένα φυτό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι να αυξηθεί από το μίσχο. Κατά την επιλογή του στελέχους, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ελαφρώς πράσινο ή χρυσοκάστανο χρώμα. Ένα ώριμο ζαχαροκάλαμου δεν θα ρίζας, και επομένως είναι καλύτερα να αποφεύγονται. Μπορείτε να αρχίσετε με τη συμπλήρωση ενός εμπορευματοκιβωτίου με το χώμα, και διαβροχής με νερό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το ζαχαροκάλαμο στέλεχος σε αυτό οριζόντια, και καλύψτε το με χώμα. Ιδανικά θα πρέπει να τοποθετήσετε το δοχείο σε ζεστό χώρο, και βεβαιωθείτε ότι το χώμα παραμένει υγρό σε όλη. Θα απαιτήσει να το παρακολουθούν τακτικά να γίνεται έλεγχος στους βλαστούς που ανακύπτουν. Μόλις τηρούν την αρχή της ανάπτυξης των βλαστών επί του στελέχους, μπορείτε να κόψετε το σε πολλά κομμάτια και φυτέψτε τα σε ηλιόλουστο μέρος. Διαβάστε περισσότερα για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου.
Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Plant Care? Η διαδικασία της καλλιέργειας ενός εργοστασίου ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο μπορεί να φαίνεται να είναι αρκετά εύκολο, αλλά τότε θα πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με μερικά απλά βήματα για να εξασφαλίσει ότι η παραγωγή των καλλιεργειών είναι καλή. Όντας πολύ έμπειρα με ζαχαροκάλαμου απαιτήσεις των φυτών μπορεί να είναι ένα θείο δώρο, αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στην παραγωγή ζαχαροκάλαμου. Το ζαχαροκάλαμο μεγαλώνει καλά σε ένα τροπικό ή εύκρατο κλίμα, με ένα ελάχιστο 24 ίντσες των ετήσιων υγρασία. Από την άποψη της USDA ζώνες ανθεκτικότητα, το είδος αυτό ευδοκιμεί σε ζώνη 9 και ζώνη 10. Απαιτεί άφθονη ηλιοφάνεια όλη την ημέρα. Στην ιδανική περίπτωση, αμμώδεις loam ή loam αργίλου, με pH 5,5 - 6,5, είναι το καλύτερο είδος του εδάφους για το ζαχαροκάλαμο. Όσον αφορά την ύδρευση, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι επικρατούν συνθήκες υγρασίας.
Αυτό ήταν οι βασικές πληροφορίες σχετικά με τα φυτά ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, με ειδική αναφορά προς τον τρόπο την ανάπτυξή τους και πώς να φροντίσει για αυτούς. Είναι, επίσης, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα είδη φυτών από την άποψη της φωτοσύνθεσης. Μόνο που εντοπίστηκε στην Ασία σε ένα σημείο του χρόνου, σήμερα, το εργοστάσιο ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο καλλιεργείται σε διάφορα μέρη του κόσμου, και τα εύσημα για αυτό πηγαίνει προς την ελάχιστη φροντίδα που απαιτούνται για να αναπτυχθούν, και εξαιρετική προσαρμοστικότητα.