Πώς να Σφραγίδα Σκυροδέματος

Αρχική διακόσμηση και το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική έχει εξελιχθεί μέσα σε εσωτερική διακόσμηση στυλ που είναι μοναδική και ενδιαφέρουσα. Ο 21ος αιώνας ιδιοκτήτης σπιτιού δεν είναι ικανοποιημένη με μόνο ό, τι λεφτά του μπορεί να αγοράσει. Είναι σταθερά στο βλέμμα έξω για τους τρόπους και τα μέσα για τη βελτιστοποίηση των κεφαλαίων στο χέρι. Όταν πρόκειται για βασικά τα σχέδια που αφορούν συγκεκριμένες και επίστρωση, το ντεμοντέ "κρατήσουμε απλή» είναι έξω. Η ευελιξία των διαθέσιμων πόρων και υλικών για την ενίσχυση εσωτερικό σχεδιασμό και εξωτερική ενίσχυση κατέστησε δυνατό για τον ιδιοκτήτη σπιτιού να πειραματιστούν, χωρίς επαγγελματική βοήθεια.
Συγκεκριμένες σφράγιση για την ενίσχυση της με τα πόδια ή στον κήπο βράχου, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, δεν είναι καθόλου δύσκολη. Εάν είστε επιχειρηματικό πρόσωπο και τη βούληση να αφή σας με το έθιμο σπίτι ή το γραφείο, οπλισμένοι με εύκολα προσβάσιμο υλικό είστε έτοιμοι να πάτε. The η άσκηση μπορεί να προγραμματιστεί να συμπεριληφθούν τα παιδιά και τους φίλους. Πείτε τους για την υπογραφή ονόματά τους πάνω στο περπάτημα ή η έκθεση με την τέχνη τους στην προεξοχές του κήπου βράχου και ότι θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να βοηθήσουν, ειδικά τα παιδιά. Θα μπορούσατε να σχεδιάσει την εκδήλωση για το Σαββατοκύριακο και να κάνει την προσπάθεια περισσότερο οικογενειακή διασκέδαση και κάτι για να μιλήσουμε για τα επόμενα χρόνια.
Εργαλεία και υλικά που απαιτούνται για τη σφράγιση σκυροδέματος:
Τα εργαλεία που είναι καλό να υπάρχουν εντός εμβέλειας, ενώ σφράγιση σκυροδέματος είναι:? Υφή και floppy Mats? Σκληρυντικό / Integral Χρώμα? Κυκλοφορίας Agent? Tamper? Ρητίνη Χέρι Float? Δελτίο Float? Φινιρίσματος σπάτουλα? Διάστρωση? Με καλή ποιότητα σκυροδέματος, ώστε τα εργαλεία έλθετε σε επαφή με τις γραμμές ενέματα και να κάνει βαθύτερη εντυπώσεις. Υπάρχουν πακέτα εξοπλισμού για τη σφράγιση των συγκεκριμένων εύκολα διαθέσιμα στην αγορά. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης κατευθυντήριες γραμμές και μια εξήγηση βήμα-βήμα της όλης διαδικασίας. Σχεδιασμός προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στην εξασφάλιση μια τέλεια δουλειά. Θα πρέπει να διαβάσετε τις κατευθυντήριες γραμμές και πρόβλεψη των αναγκών σας σύμφωνα με αυτό που έχετε κατά νου. Θα πρέπει να σχέδιο επί χάρτου:? Προσανατολισμός των γραμμών ρευστοκονιάματος? Επαναλαμβανόμενα σχέδια όπως πλινθοδομή ή λιθόστρωτους? Γραμμές του προτύπου που τρέχουν κάθετα προς την περιοχή που πρέπει να καλύπτονται? Προετοιμάζοντας ένα σχέδιο:
Διεξαγωγή μια περιοδεία: Χρειάζεται να εκπονήσει μελέτη στο σπίτι βελτίωση της εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού ή του γραφείου, ανάλογα με τον τόπο της άσκησης είναι να τεθεί σε δοκιμασία. Αυτό συμβαίνει κυρίως να επιλέξετε ένα χρώμα και την υφή τη συμπλήρωση την ατμόσφαιρα. Αυτό βοηθά να παρέχει μια ευχάριστη και αισθητική εμφάνιση με τη νέα δομή και την ενίσχυση των παλαιότερων γύρω.
Perform μια δίκη εκτελέσετε: Ο καθένας που συμμετέχει στην εκτέλεση της αποστολής θα μπορούσε να κάνει με λίγη πρακτική προτού εκφέρει άποψη τέχνης. Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε χαλιά στην περιοχή πριν από την εργασία με σκυρόδεμα. Η ομάδα θα μπορούσε να δοθεί μια περιήγηση τι έχετε κατά νου, δείχνοντάς τους με το σχέδιο στα χαρτιά και φυσικά, όπου το ματς θα τοποθετηθεί διαδοχικά. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού εξετάσει τη θέση και τον αντίκτυπο των αρθρώσεων έλεγχο.
Προσδιορίζει »την ειδική πλήρωμα» σας: Εντοπισμός τεσσάρων αρτιμελείς ενήλικες για αδιαμφισβήτητη ομαδική εργασία. Κάντε μία in-υπεύθυνος fluffing ο πράκτορας απελευθέρωση σε όλη τη διαδικασία και τον προσδιορισμό ρετουσάρετε απαιτήσεις. Ο ένας παίκτης της ομάδας θα πρέπει να διατηρούνται σε επιβάρυνση της θέσης του χαλάκια υφή, ευθυγραμμίζοντας τους και συμπιέζοντας στην αρχίσει να avoid untidy γραμμές ρευστοκονιάματος. Ένα άλλο συμπαίκτη μπορούσε να εξασφαλίσει την τακτική προμήθεια σκυροδέματος και συμπιέζεται με τα χαλιά που έχει τεθεί, να πιέσει mat-ίσια στην σκυρόδεμα, ενώ η τελευταία μπορούσε να αφαιρέσετε το συμπιέζεται ψάθες και να περάσει τα επάνω.
Πώς να Σφραγίδα Σκυρόδεμα:? Υιοθετήσει μια συγκεκριμένη βάση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των προγραμματισμένων προδιαγραφών όσον αφορά την σύνθεση και ενίσχυση ανησυχεί. Ελέγξτε προσεκτικά για την περιεκτικότητα σε χλωριούχο ασβέστιο. Θα αμβλύνουν την προσπάθεια. Ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης και να δημιουργήσουν κατά συνέπεια στο μείγμα. Το σκυρόδεμα πρέπει πάντα να είναι περισσότερο από τέσσερα εκατοστά σε πάχος. ? Χρώμα του σκυροδέματος, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από δύο βασικές τεχνικές. In το ολοκλήρωμα τεχνική χρώμα, το υγρό χρώμα αναμιγνύεται με το σκυρόδεμα και χύνεται. Στην τεχνική μετάδοσης, το σκληρυντικό χρώμα χύνεται κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων που ήδη υπάρχουν. ? Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τους σαρωτικές κινήσεις των χεριών για την κάλυψη πολύ συγκεκριμένων «ρίξει» κάθε φορά. Ο σκληρυντής θα πρέπει να επιτρέπεται να πάρει απορροφάται πλήρως πριν από την εργασία σε αυτό με το ξύλο ή οποιοδήποτε από τα άρματα. The σκυρόδεμα δεν θα πρέπει να είναι καταπονημένο. ? Όταν το χρώμα είναι η δική σας ικανοποίηση, η συγκεκριμένη θα μπορούσε να προσφερθεί φινέτσα με μια σπάτουλα χάλυβα ή Φρέσνο πριν από τη χρήση του χαλάκια υφή. Κρατήστε τη στενή απελευθέρωσης πράκτορα στο χέρι σε αυτό το στάδιο. Τη σκόνη εμποδίζει το ματς από κολλήσει στο σκυρόδεμα. ? Ο πράκτορας απελευθέρωση θα πρέπει να βουρτσιστεί επάνω στα στρώματα και θα μεταδοθεί. Το στρώμα ανάμεσα στα στρώματα σκυροδέματος και η υφή θα πρέπει να είναι αρκετά πυκνά να εμποδίσει την «αιμορραγία» ή το υγρό μπετόν από να διαρρεύσει. ? For το έργο τέχνης, διαλέγουμε την πιο σκούρο χρώμα αντικολλητικ. Τούτο θα τονίσει βάθος στο σύνολο σκυρόδεμα. Όταν πατήσετε ένα χαλί υφή, επιβλέπει τις προσπάθειες των παιδιών. Αν ισχύει, δεν απαιτείται, ο χρόνος είναι σημαντικός. ? Μετά την υφή του σκυροδέματος αρχίζει, υπάρχει μικρή ή δεν υπάρχουν περιθώρια για τα απόβλητα. Αυτό περιλαμβάνει τις απαραίτητες ρετούς λειτουργεί τόσο καλά. ? Χρησιμοποιήστε ένα καλό μεγάλης ισχύος ύδατος υπό πίεση για 24 ώρες για να μπορέσει η συγκεκριμένη για να ρυθμίσετε. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το υπερβολικό πράκτορα απελευθέρωση από την επιφάνεια, ομοιόμορφα. Η θέση παραμένει μπορούσε να ψεκάζονται και πάλι στην γραμμές ενέματα. ? Χρησιμοποιήστε ένα διακοσμητικό μπετόν sealer και σαφείς ενισχυτή όταν η πλάκα είναι εντελώς στεγνή. ? Υπάρχουν επαγγελματίες που βήμα προς την εξάλειψη σκυρόδεμα. Θα μπορούσατε να καλέσει τους επαγγελματίες να εργαστούν για τα σχέδια σας, μαζί με τα παιδιά και τους φίλους.