Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Σύνταξη λογισμικών

Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη και η επιστήμη του σχεδιασμού κτιρίων και άλλες φυσικές δομές. Από τότε που μετακόμισε από την πρωτόγονη κατοικία μας, άρχισε να διερευνά και να θέτει νέα ορόσημα. Αυτό που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να ζούγκλες και τα βουνά έχουν διαμορφωθεί σε όμορφα ουρανοξύστες και μνημεία, που αποτελεί αναμφίβολα τη δημιουργική μεγαλοφυία σε εμάς. Ταζ Μαχάλ στην Ινδία, μαζί με άλλα θαύματα είναι η απόδειξη αυτής της τέχνης ανέγερση όνειρα και το γεγονός ότι αυτά τα θαύματα έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου υπογραμμίζει την επιστήμη που εμπλέκονται στην παραγωγή αυτά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Μεγάλη Σφίγγα της Αιγύπτου, ένα από τα θαύματα της αρχαίας αιγυπτιακής αρχιτεκτονικής, η οποία συνορεύει τις πυραμίδες της Γκίζας. Είναι 240 μέτρα μήκος και είναι περίπου 4.500 ετών.
Αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι προ προγραμματισμό (σχέδιο & διαφορετικές διατομές) ή το όραμα που στα χαρτιά πριν από την οικοδόμηση παίρνει την τελική του μορφή. Σημαντικότερη πτυχή της αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι η ομορφιά συνδυάζεται με τη δύναμη. Σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές, αισθητικές απαιτήσεις απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, όπως αντοχή του κτιρίου είναι το αντικείμενο των πολιτικών μηχανικών.
Πηγαίνουν τις ημέρες όταν χρησιμοποιείται για να περάσουν χρόνια για να δομών σχέδιο με την κατάρτιση του σκάφους, φύλλα, t-πλατεία, κλίμακες, συντάκτη, μολύβι, γόμα και πολλές σκληρή δουλειά. Με την τελευταία λογισμικά διατίθεται σε ό, τι η αγορά κατέστη τόσο απλό. Σήμερα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να θέσει τις διαστάσεις και την εικονική εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη. Αρχιτεκτονικά σχέδια έχουν γίνει πολύ πιο απλό, όπως κάθε ισχύοντα πρότυπα, κάθε συντελεστής της ασφάλειας είναι η φροντίδα του.
Αυτές τις μέρες πολλοί αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική των προγραμμάτων κατάρτισης στα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει τις βασικές δεξιότητες για την κατάρτιση και την οικοδόμηση σχέδια είναι διαθέσιμα όπως το AutoCAD που έρχεται με πολλά μαθήματα, όπως Εργασίας Σχέδια και Building Systems. Ξέρετε ποιος ήταν ο Στρατηγός Ουίτζι; Είναι ταλέντο σε συνδυασμό με τη φαντασία, το οποίο επιτρέπει σε κάποιον να υπερέχουν σε ένα εξειδικευμένο καριέρα, όπως η αναδιαμόρφωση, και ο σχεδιασμός του κτιρίου. Πολλοί από τους σχεδιασμό και την κατάρτιση φοιτητών αρχίσουν τις επιχειρήσεις ή τις εργασίες τους για το γίγαντα των επιχειρήσεων σχεδιασμό μετά την αποφοίτηση.
Με τα λογισμικά που διατίθενται στην αγορά, τα πράγματα έχουν γίνει πραγματικά απλή. Αυτά τα λογισμικά είναι φιλική προς το χρήστη και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία. Το μόνο που θα χρειαστείτε πάντα έρχεται ενσωματωμένη με αυτά τα λογισμικά? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, ή ένα συνδυασμό των δύο για την κατασκευή του σχεδίου. Μια πλήρης σειρά από γραφικά εργαλεία σχεδίασης παρέχεται και μια σειρά από προ-που αριθμητικά στοιχεία περιλαμβάνονται για να εκπροσωπήσει τα έπιπλα, φωτιστικά, παράθυρα, πόρτες και ούτω καθεξής. Πλήρεις οδηγίες παρέχονται σε κάθε βήμα, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο και απλό.
Ορισμένα από τα λογισμικά που υπάρχουν είναι? Bentley Αρχιτεκτονική: Σύμφωνα με τα λόγια τους Bentley Αρχιτεκτονική είναι μια προηγμένη, αλλά διαισθητικό και εύκολο στη χρήση αρχιτεκτονικών πληροφοριών κτίριο μοντελοποίησης (BIM) αίτηση, η οποία εξουσιοδοτεί αρχιτέκτονες και σχεδιαστές να δημιουργήσουν με την απεριόριστη ελευθερία. ? Chief Architect: Chief Architect έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον οικιακό και τα ελαφρά εμπορικά επαγγελματικό σχεδιασμό. Επικεφαλής Αρχιτέκτονας καθιστά εύκολο για σας να απεικονίσετε σχεδιαστικές ιδέες σας για το σπίτι του πελάτη σας ή το σχέδιο ανακατασκευής. Μετακίνηση σε έναν τοίχο, προσθέστε ένα δωμάτιο, επανασχεδιασμό κουζίνα, υλικά αλλαγής, το κόστος εκτίμησης - όλες προτού να οικοδομήσουμε .- chiefarchitect. ? Υπάρχουν πολλά περισσότερα λογισμικά, ο διάσημος από τους οποίους είναι εγχώριο σχέδιο υπέρ, Softplan Αρχιτεκτονικές Λογισμικού, ViaCAD.
Σε περίπτωση που είστε κολλημένοι και απαιτούν βοήθεια, τεχνική υποστήριξη θα σας βοηθήσει σίγουρα έξω. Αυτά τα λογισμικά μπορεί να ενημερωθεί με το χρόνο για να συμβαδίσει με το ρυθμό της τεχνολογικής προόδου σε καθημερινή βάση. Φυσικά μπορεί κανείς να πάρει τις πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την καθαρή. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις και ομάδες με βάση το καθαρό που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη καθώς το online βιβλιοθήκη είναι ένας πόρος μπορείτε να τράπεζας για. Μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε την bredemeyer, την οποία διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ καλή. ? Δεν συζήτηση για την αρχιτεκτονική μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς παραπέμπουν Howard Roark, ο αρχιτέκτονας ήρωας της Ayn Rand σε Fountainhead. Αν αρχιτέκτονας σας δεν είναι Howard Roark τότε πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία σας. Κάποιος άλλος δεν μπορεί ποτέ να καταλάβει και να δει το όραμά σας εντελώς και ως εκ τούτου, αν έχω να σχεδιάσουν ένα σπίτι για τον εαυτό μου, θα προτιμούσα να κάνω μόνος μου. Φυσικά, η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, πρέπει να ληφθεί μέριμνα από τους επαγγελματίες και καλό είναι επίσης να λάβουν τη βοήθειά τους για λόγους ασφαλείας.
Είναι πραγματικά εκπληκτικό να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λογισμικά και οι οποίες μετατρέπουν το όνειρο σε δύο και τριών διαστάσεων εικόνες και είναι ένα μεγάλο συναίσθημα για να δείτε το σπίτι σας πολύ πριν να είναι completed.like μωρό στη μήτρα της μητέρας του, δοκιμάστε το και εγώ στοίχημα εσείς συνηθισμένοι λύπη.