Μαχαίρι Φροντίδα

Μαχαίρια να έχεις μια μυριάδα των χρήσεων. Χρησιμοποιούνται για το κυνήγι και τη συλλογή, ως την επισκευή του εξοπλισμού σπιτιού, για τις τέχνες και στη βιοτεχνία και το πιο σημαντικό για τον τεμαχισμό και την κοπή για την προετοιμασία μεγάλη γκουρμέ γεύματα. Ανεξάρτητα από ό, τι το μαχαίρι είναι η χρήση του, ένα ιδανικό μαχαίρι πρέπει να είναι «απότομη», η οποία διευκολύνει την εύκολη κοπή και τον τεμαχισμό. Ένα μαχαίρι είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευπροσάρμοστο μαχαιροπίρουνα κουζίνα. Με την κόψη και εύρωστη λαβή, κόβουν και ο τεμαχισμός γίνεται ευκολότερη και ασφαλέστερη. Ένα αμβλύ μαχαίρι απαιτεί περισσότερη δύναμη και πίεση και συνεργασία με ένα αμβλύ αποτελέσματα μαχαίρι σε έναν υψηλότερο κίνδυνο τραυματισμού. Επιπλέον, επιβραδύνει την ταχύτητα της εργασίας και οδηγεί σε πρόωρη κούραση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε την κατάλληλη προσοχή των μαχαιριών κουζίνας σας, εάν θέλετε αποτελεσματική και άψογη απόδοση. Εδώ είναι μερικοί γενικοί κανόνες που ισχύουν για την περιποίηση μαχαίρι. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να ακονίσετε ένα μαχαίρι.
Κουζίνα Φροντίδα Μαχαίρι
Ο πιο σημαντικός παράγοντας που συνδέεται με τη φροντίδα μαχαίρι είναι η σωστή κατανόηση της ανατομίας του συγκεκριμένου συνόλου μαχαίρια και τα υλικά που αποτελούνται από. Παρά την υψηλή ποιότητα του χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή σύγχρονων μαχαίρια, είναι επιρρεπής να διαβρώνονται με το χρόνο, ανάλογα με ορισμένους παράγοντες όπως, η θερμοκρασία, η υγρασία, οξειδωτικά καθώς και η διαχείριση και η ατυχία. μαχαίρια κουζίνας έρχονται σε μια ποικιλία υλικών και μπορεί να είναι αρκετά μια επένδυση. Αντικατάσταση μαχαίρια συχνά δεν είναι αρκετά προσιτές, και θα ήταν καλύτερο για τη φροντίδα για τους σωστά να τα λειτουργεί αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη φροντίδα μαχαίρι και όξυνση.
Κοπή? Κουζίνα Χρησιμοποιήστε τα μαχαίρια μόνο για να τεμαχίσει το φαγητό, καθώς δεν προορίζονται για την κοπή χαρτιού, εγχόρδων κλπ. Φροντίστε να κοπεί σε ένα ξύλο κοπής, κατά προτίμηση από μαλακό ξύλο, όπου ο τεμαχισμός επιφάνεια κόκκους τέλος αντί σιτηρών πλευρά, όπως το σιτάρι τέλος είναι το λιγότερο λεία επιφάνεια για τη μείωση κατά. Εάν κόψετε ενάντια στο σιτάρι πλευρά, υπάρχουν πιθανότητες ότι τα κομμάτια του τσιπ δημητριακών μακριά και μπορεί να αναμειγνύεται με την τροφή. Χρησιμοποιώντας πίνακες που κατασκευάζονται από άλλα υλικά, όπως πλαστικό, ξύλο, κεραμικά ή σύνθετα υλικά μπορούν θαμπό τις λεπίδες των μαχαιριών.
Καθαρισμός? Καθαρισμός μαχαίρια μετά από κάθε χρήση είναι ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους. Ωστόσο, τα μαχαίρια πρέπει πάντα να είναι το χέρι πλένονται και να μην μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Κάνοντας μαχαίρια στο πλυντήριο πιάτων μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στο λαβή και μπορούν να χωρίζουν τις λεπίδες. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ορισμένα μαχαίρια στη σκουριά. Χρησιμοποιήστε ζεστό σαπουνόνερο για να πλύνετε τα μαχαίρια. Αποφύγετε την κουζίνα μαχαίρια παραμονής στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλύνετε αμέσως, ξεβγάλτε καλά και στεγνώστε τα τελείως με απορροφητικό χαρτί ή λινό πλύση. Διαβάστε σχετικά με τις τεχνικές μαχαίρι ακόνισμα.
Λάδωμα? Ξύλινα χερούλια χάνουν τα φυσικά έλαια τους σχετικά με την έκθεση σε σκληρά απορρυπαντικά, έτσι λαβές καθώς και οι λεπίδες πρέπει να λιπαίνονται με λάδι περιστασιακά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό φυτικά ή μαγειρικό λάδι για το σκοπό αυτό. Διαβάστε σχετικά με τη συντήρηση κουζινομάχαιρο.
Φύλαξη? Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της θεραπείας μαχαίρι. μαχαίρια κουζίνας θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα μπλοκ μαχαίρι ή ένα κρεμώντας μαγνητισμένο ράφι, ειδικά για τα μαχαίρια. Θα μπορούσατε επίσης να αποθηκεύσετε τα μαχαίρια σας στο σκληρό κέλυφος περιπτώσεις αποθήκευσης.
Ακόνισμα? Αυτή είναι η σημαντικότερη πτυχή της φροντίδας μαχαίρι η κοπή με ένα αμβλύ μαχαίρι μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, ειδικά όταν προσπαθείτε να τεμαχίζουν μια ντομάτα με αυτό. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι σπίτι όξυνση και το μαχαίρι ακόνισμα εργαλεία που είναι διαθέσιμα τα οποία θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να ακονίσετε τις λεπίδες μαχαιριών σας. Αντλώντας τα μαχαίρια κουζίνας σε όλη την όξυνση χάλυβα ή το ακόνισμα πέτρες μπορούν να σας βοηθήσουν να ακονίσετε τις λεπίδες των μαχαιριών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εμπορικό ξύστρα μαχαίρι. Διαβάστε περισσότερα στις άκρες μαχαίρι ακόνισμα και τεχνικές, σχόλια, ξύστρα μαχαίρι.
Έτσι, αυτό ήταν όλο για τη φροντίδα κουζινομάχαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές για την περιποίηση μαχαίρι και να κρατήσει τα μαχαίρια σας από το να γίνει αμβλεία! Ελπίζω να βρεθεί αυτό το άρθρο χρήσιμο!