Πώς να χτίσει τη δική BBQ Pit σας

Η μυρωδιά του juicy μπριζόλες, ψητά καλαμπόκι, και τα χάμπουργκερ είναι ψημένα σε σχάρα είναι απλά ακαταμάχητη. Γίνεται όλο και πιο δελεαστική, όταν το άρωμα προέρχεται από το κατώφλι του. Η ιστορία του μπάρμπεκιου αναφέρει δημοτικότητα στη δεκαετία του 1950, ωστόσο, την οικοδόμηση μπάρμπεκιου λάκκους έπεσε από την εύνοια με τις μάζες, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επέλεξαν για το φυσικό αέριο και άνθρακας ψησταριές που εισέβαλαν στην αγορά. Ωστόσο, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν και πάλι τη διασκέδαση της διοργάνωσης τα κόμματά τους μπάρμπεκιου, και ψήσιμο κρεάτων σε αυτοσχέδιες pits μπάρμπεκιου καθώς πίνουν μαργαρίτες και κυριαρχεί στην μουσική των μαλακών τζαζ να παίζει στο παρασκήνιο.
Πώς να οικοδομήσουμε μια BBQ Pit
Τοποθεσία
Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσει σχετικά με το σωστό σημείο στο κατώφλι σας ενώπιον σας το σχέδιο να φτιάξετε τον δικό σας μπάρμπεκιου τάφρο. Επιλέξτε ένα σημείο που δεν βρίσκεται πολύ μακριά από το σπίτι σας. Αυτό είναι σημαντικό διότι καλύπτει μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των pit μπάρμπεκιου και η κουζίνα θα είναι κουραστικό. Ωστόσο, μην κρατήσει πολύ κοντά στο σπίτι σας ή το γείτονά σας, είτε. Κρατήστε τη μακριά από φράχτες, δέντρα εναέρια ή ηλεκτρικά καλώδια. Μετά από όλα θέλετε να καπνίσετε το κρέας σας και δεν τις δομές γύρω από το σπίτι σας! Επίσης, να έχετε κατά νου τις κατευθύνσεις του ανέμου, όπως σίγουρα δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε καπνό του γείτονά σας το σπίτι σας ή. Σε περίπτωση που η πόλη σας είναι επιρρεπής σε ισχυρούς ανέμους, επιλέξτε μια θέση για μπάρμπεκιου τάφρο σας που είναι πιο προστατευμένα από ξυλοδαρμό προβλέπονται από ισχυρούς ανέμους ή έντονες βροχοπτώσεις. Θέλετε σίγουρα Μπάρμπεκιου pit σας να κρατήσει στέκεται για μερικά χρόνια τουλάχιστον, έτσι δεν είναι;
Αποφασίζει σχετικά με το μέγεθος και το σχέδιο του μπάρμπεκιου Pit
Βοηθά πάντα να έχουμε κατά νου, αν θέλετε το λάκκο Μπάρμπεκιου να υπηρετήσουν για μπάρμπεκιου με τους φίλους σας, ή αν θέλετε αυτά τα μέρη να είναι μικρές οικογενειακές υποθέσεις. Αποφασίστε για το μέγεθος αναλόγως. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίζει για την προσθήκη αγκίστρια στα pit σας για να κρεμάσει τα εργαλεία κατά το μαγείρεμα. Σχεδίαση ένα σχέδιο με κατάλληλες μετρήσεις και τα σημεία που σημειώνονται όταν η αγκίστρια θα πρέπει να εισαχθεί, θα ήταν μια καλή ιδέα να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση κατά την κατασκευή της μπάρμπεκιου τάφρο.
Τοποθέτηση της βάσης
Είναι σημαντικό να παράσχει Μπάρμπεκιου pit σας με μια ισχυρή βάση, καθώς θα επιτρέψει τη διάρθρωση για να σταθεί για τα επόμενα χρόνια. Ψησταριά λάκκο σας επί του εδάφους. Σε περίπτωση που ένα αίθριο σκυρόδεμα ή τούβλα δεν είναι διαθέσιμη στο σπίτι σας, να χτίσουν μια συγκεκριμένη βάση για μπάρμπεκιου τάφρο σας. Κάντε ένα 60 με 90 ιντσών ξύλινο πλαίσιο, περίπου 6 ίντσες στο ύψος. Ρίξτε ένα μείγμα από 2 μέρη άμμου με 1 μέρος τσιμέντο με το πλαίσιο. Για περισσότερη δύναμη, 2,5 μέρη του χαλικιού θα μπορούσε επίσης να προστεθούν σε αυτό. Περιμένετε τουλάχιστον 48 ώρες για το μείγμα τσιμέντου για να στεγνώσει. Αφαιρέστε το πλαίσιο ξυλείας μόλις η πλάκα είναι έτοιμη. Είναι πάντα προτιμότερο να δώσει τη βάση με κλίση, καθώς αυτό θα επιτρέψει στο νερό εύκολα να τρέξει αυτό.
Πλινθοδομή
Ενυδατώστε τα τούβλα σε νερό το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε τα τούβλα είναι αρκετά υγρά. Στεγνό τούβλα θα απολαύσετε στο γουδί, εμποδίζοντας έτσι τα τούβλα από την συνέχουν. Στη βάση που μπορεί να σηματοδοτήσει τη γραμμή κατά μήκος του οποίου το πρώτο στρώμα των τούβλων θα θεσπιστούν. Καθορίζουν αλλεπάλληλα στρώματα των τούβλων με ένα μείγμα από 3 μέρη άμμου με 1 μέρος τσιμέντο να κρατήσει τα τούβλα μαζί. Αφού που κάθε στρώμα, χρησιμοποιήστε ένα χέρι-επίπεδο για να ελέγξετε αν η δομή είναι ακόμη. Ξύνεται επιπλέον ποσότητα κονιάματος από τις πλευρές έτσι ώστε να μην στίγμα τους τοίχους από τούβλα. Μόλις το λάκκο BBQ πήρε το σχήμα του, είναι καιρός να οικοδομήσουμε την εσωτερική τοιχοποιία περιοχή που θα στεγάσει την περιοχή σχάρα και θράκα του μπάρμπεκιου. Είναι σημαντικό να μετρηθεί η σχάρα και το θράκα δίσκο θα χρησιμοποιήσετε, όπως σε αυτό το στάδιο το περβάζι για τη σχάρα και το δίσκο θράκα πρέπει να γίνει. Είτε πρόκειται για ένα μονό ή διπλό σχάρα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, η πλινθοδομή θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή για να στηρίξει τις ράβδους που συγκρατούν τη σχάρα και τη θράκα δίσκο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος ώστε η σχάρα και η θράκα δίσκος μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για να καθαριστούν. Καθώς εργάζεστε στο εσωτερικό πλινθοδομή, τοποθετήστε το υποστηρίζει σχάρα ή ράβδους στο γουδί και ελέγξτε αν έχουν στην κατοχή τους τη σχάρα πριν από το κονίαμα στεγνώσει, ώστε οι προσαρμογές μπορούν να γίνουν σε περίπτωση που η τοποθέτηση του υποστηρίζει πρέπει να αλλάξουν. Μόλις είστε κατευθείαν με την εσωτερική τοιχοποιία, περιμένετε το κονίαμα να στεγνώσει εντελώς. Όταν το κονίαμα έχει σχεδόν ξερά θα μπορούσατε να καταργήσετε τα επιπλέον τσιμέντο στους τοίχους χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για να δώσει μπάρμπεκιου τάφρο σας μια τακτοποιημένη εμφάνιση.
Ένα αυτο-made pit Μπάρμπεκιου φαίνεται μεγάλη στον κήπο και ένα τούβλο accentuates περαιτέρω το βλέμμα του πίσω αυλή. ακριβώς το σωστό σχεδιασμό του και ένα μικρό κομμάτι της φροντίδας που απαιτείται, και ποιος ξέρει, ίσως απλά να έχει το κόμμα μπάρμπεκιου σας την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Καλή σας όρεξη!