Bad συμπτώματα πηνίο ανάφλεξης

Στο σύστημα ανάφλεξης του οχήματος, από το πηνίο ανάφλεξης προβλέπει κυρίως σπινθήρες στο μπουζί. Από τεχνικής απόψεως, το πηνίο ανάφλεξης μετατρέπει 12V DC ρεύματος to 40KV απαραίτητο να σπινθήρα το μπουζί. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικό συστατικό στοιχείο του οχήματος. Οποιοδήποτε πρόβλημα με το πηνίο ανάφλεξης είναι υποχρεωμένη να προβληματιστούν σχετικά με τις επιδόσεις του οχήματος. Αν δεν επιβλέπονται για την όσο το δυνατόν συντομότερα, μια κακή πηνίο ανάφλεξης μπορεί να χειροτερέψει και να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα αυτοκίνητο. Και ίσως να μην διαθέτει επιλογή από το να καταλήξουμε δαπανών ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε επισκευές. Σε μια τέτοια κατάσταση, έχοντας επίγνωση της κακής συμπτώματα πηνίο ανάφλεξης μπορεί να αποδειχθεί ένα όφελος από μόνη της, καθώς θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε το πρόβλημα, και να παρακολουθήσουν σε αυτό το νωρίτερο.
Τι είναι ένα πηνίο ανάφλεξης;? Το πηνίο ανάφλεξης, που αναφέρεται επίσης ως η σπίθα πηνίο, είναι ένα πηνίο επαγωγής που μετατρέπει ρεύμα από τη μπαταρία 12 Volt του οχήματος πρέπει να υψηλής τάσης ρεύμα που απαιτείται από το μπουζί. Στα περισσότερα από τα μοντέλα, υπάρχει μια ενιαία πηνίο ανάφλεξης που στέλνει μια σπίθα στον διανομέα, η οποία με τη σειρά του κατανέμει τη σπίθα στο κατάλληλο μπουζί. Ωστόσο, κάνουμε εκεί υπάρχουν κάποια νέα μοντέλα, όπου η κάθε μπουζί έχει ένα ξεχωριστό πηνίο ανάφλεξης που συνδέονται με αυτόν. Σε γενικές γραμμές, πηνίο ανάφλεξης είναι γεμάτο με λάδι για να εξασφαλιστεί ότι διατηρείται δροσερό, εξαιτίας του γεγονότος ότι αύξηση της θερμοκρασίας έχει την τάση να παρεμποδίσει εργασίας του. Αν αναφερόμαστε σε πηνία ανάφλεξης σε πλαίσιο των οχημάτων, στις περισσότερες των περιπτώσεων, διάφορα άλλα μηχανήματα που χρησιμοποιείτε στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της μηχανή του γκαζόν, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να πυροδοτηθεί η μπουζί.
Κακό Πολλαπλασιαστής συμπτώματα? Ένα νεκρό πηνίο ανάφλεξης θα είναι περισσότερο από προφανής, δεδομένου ότι θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα επάνω στην πρώτη θέση. Μπουζί require ότι η υψηλή τάση που μπορεί μόνο να πάρετε από το πηνίο ανάφλεξης στο όχημα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μια κακή πηνίο ανάφλεξης είναι υποχρεωμένη να αντανακλά με τη μορφή κάποιων εμφανή συμπτώματα κατά την εκτέλεση του οχήματος. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κυμαίνονται από τα προβλήματα ανάφλεξης στη βραδύτητα της λειτουργίας. Στα αρχικά στάδια, μια αποτυχημένη πηνίο ανάφλεξης θα συνεχίσει να παρέχει ρεύμα, αλλά είτε θα είναι απότομη ή δεν επαρκούν για την πλήρη σπινθήρα. Αυτή η χαμηλή τάση σπινθήρα τη σειρά του θα αποδυναμώσει τη διαδικασία καύσης, και θα παρατηρήσετε ότι το αυτοκίνητο θα τρέξει αργό ρυθμό. Η μηχανή θα κάνει πολύ θόρυβο, και το αυτοκίνητο θα αγωνίζεται, ενώ ακόμη και αναρρίχηση μια μικρή κλίση. Διαβάστε περισσότερα για τους θορύβους των αυτοκινήτων και τι σημαίνουν.
Επιτάχυνση θα επηρεαστούν επίσης καθώς το αυτοκίνητο δεν θα πάει πέρα ​​από την ταχύτητα των 25 έως 30 mph, ανεξάρτητα από το πόσο θα επιταχυνθεί. Επαναλαμβανόμενες σπινθήρα διαλείψεις βύσμα είναι επίσης ένα από τα εμφανή συμπτώματα ελαττωματικό πηνίο ανάφλεξης, τα οποία τονίζουν το γεγονός ότι πρέπει να πάρετε αυτό που καθορίζεται πριν προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη στον κινητήρα. Θα εκτελούνται επίσης κακή οικονομία καυσίμου, και να τηρούν μαύρος καπνός συνοδεύεται από καμένα μυρωδιά που προέρχονται από την εξάτμιση. Μερικές φορές, μπορείτε να συναντήσετε περιπτώσεις όπου το αυτοκίνητο θα αρνηθεί να ξεκινήσει για λίγο όταν υπερθερμανθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το πηνίο ανάφλεξης τείνει να σταματήσει να εργάζεται για λίγο, όταν η θερμοκρασία διασχίζει ένα συγκεκριμένο σήμα. Μετά τον κινητήρα κρυώσει, πηνίο ανάφλεξης ξεκινά να λειτουργεί σωστά.
Περισσότερες πληροφορίες για τα θέματα με το αυτοκίνητό εκκίνησης:? Αυτοκινήτου προβλήματα εκκίνησης? Αυτοκινήτου δεν μπορεί να ξεκινήσει FAQ? Αν έχετε οποιοδήποτε από αυτά τα κακά συμπτώματα πηνίο ανάφλεξης, θα πρέπει ιδανικά να επιλέξουν να δοκιμάσουν το πηνίο ανάφλεξης, και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με τις προδιαγραφές του το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Αυτό θα σας πει αν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τη σπείρα, είτε να ορίσει κάποιο άλλο υποκείμενο πρόβλημα που την επηρεάζουν. Μόλις συνειδητοποιήσετε τι το πρόβλημα είναι, ότι δεν θα πάρει πραγματικά πολύ χρόνο για να καθορίσει το ίδιο.