Οδηγός αγοράς για μεταχειρισμένα Μοτοσυκλέτες

Δεν είναι ασυνήθιστο να δει ένα μεγάλο ποδήλατο αναζητούν και ανακαλύπτουν ότι είχε αγοράσει από δεύτερο χέρι. Χρησιμοποιείται μοτοσικλέτες δεν είναι κατά κανένα τρόπο κακή ποιότητα των οχημάτων. Με μια μικρή έρευνα και κάποιες βασικές γνώσεις σχετικά με μοτοσικλέτες, μπορείτε να κλείσετε μια προσοδοφόρα. Δεν έχει ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά τα κομμάτια εκθετήριο και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Μπορείτε είτε να είναι προσκολλημένο σε έναν προϋπολογισμό ή δεν είναι ακόμη έτοιμη για μια σημαντική επένδυση σε μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα. Υπάρχει ένας αριθμός των μεταχειρισμένων μοτοσικλετών τώρα διαθέσιμες σε άψογη κατάσταση. Μεταχειρισμένα ποδήλατα δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και έρχονται μαζί με το ειδικό αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Επιτρέπουν σε σας για να απολαύσουν τα οφέλη μιας δίκαιης αντιμετώπισης, ξοδεύουν λιγότερα χρήματα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποιότητα ποδήλατο στο ελάχιστο πεδίο βραβείο.
Οδηγός αγοράς για μεταχειρισμένα Μοτοσικλέτες:
Όταν ψωνίζετε γύρω για μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιείται, θα πρέπει να εξετάσει τη μάρκα που επιθυμείτε, μπορείτε να αφεθείτε σε ειδικά καταστήματα σύγκριση και το κυνήγι κατά την online όσο και offline αγορές. Τα ποδήλατα είναι ένα πραγματικό κλέψει και αξίζει κάθε δολάριο που επενδύεται. Online αυτοκινήτων καταλόγους και αξεσουάρ μοτοσικλέτας είναι εύκολα προσβάσιμες για τον έλεγχο του ρυθμού και της αξίας. Και, όχι δεν είναι το ίδιο. Ενώ το ποσοστό αναφέρεται το τίμημα που συνδέεται με τη μοτοσικλέτα, η αξία εκτιμά με το χρόνο, όπως στην περίπτωση ενός πραγματικού Harley Davidson. Το αν δεν το ποδήλατο είναι να αγοράσει να κάνει μια ισχυρή δήλωση στυλ ή για την πλήρη χρησιμότητας, που χρησιμοποιούνται ποδήλατα είναι μια καλή εναλλακτική λύση.
Οι αγορές οδηγός για μεταχειρισμένων μοτοσικλετών περιλαμβάνει τις ακόλουθες οδηγίες:? Δείτε όλες τις επιλογές που χρησιμοποιούνται στην αγορά ποδηλάτου διαθέσιμες, προτού καν επιχείρησε να περιορίσετε την επιλογή σας. ? Πάντοτε να παίρνετε μαζί έναν μηχανικό που μπορείτε να εμπιστευτείτε το ή ένα ποδήλατο-καταλαβαίνω φίλο που ξέρει για μοτοσικλέτες. ? Πηγαίνετε νωρίτερα από ό, τι ανακοινώθηκε, για να ελέγξετε την εκκίνηση όταν ο κινητήρας είναι κρύος. ? Να επιμείνει σε μια δοκιμαστική διαδρομή του ποδηλάτου. ? Όταν λαμβάνει το ποδήλατο για μια βόλτα δοκιμής, ρολό το λίγο και χρησιμοποιήστε τα φρένα. Ελέγξτε αν ο μοχλός φρένων δραστηριοποιείται ομαλά. Οποιοδήποτε είδος σύροντας πρέπει να αντιμετωπιστεί. Πάντα επιτρέψτε επαγγελματία μηχανικό για την αξιολόγηση ισχύ πέδησης. ? Επιθεωρείτε προσεκτικά για τυχόν ελλείψεις στον οργανισμό? Γρατζουνιές, χτυπήματα και χαλαρά και κακή τοποθέτηση αξεσουάρ. ? Αίτηση για το κλειδί και ανταλλακτικών και ο ιδιοκτήτης και χειροκίνητη λειτουργία. ? Ερευνήστε για το καλάθι συμπλέκτη, υδραυλικά ή που λειτουργούν με συρματόσχοινα συμπλέκτη. ? Ελέγξτε το σώμα για τη συμμετρία, δίσκους φρένων από κάθε πλευρά του εμπρόσθιου τροχού, τα αεροδυναμικά και υποπλαίσιο και τη φθορά των ελαστικών. ? Θα πρέπει να ελέγξετε το πλαίσιο για τις ρωγμές, ειδικά κατά μήκος των συγκολλήσεων. ? Ελέγξτε την εργασία χρωμάτων για τα καλλυντικά ζημιών και ρηχή επισκευές των μοχλών του συμπλέκτη / φρένου, εξατμίσεις, περόνες, βραχίονες και δεξαμενή φυσικού αερίου. ? Προβεί σε ενδελεχή έλεγχο των κεφαλών βιδών, εξάτμιση, διακόπτη ανάφλεξης και μπουλόνια περίπτωση κινητήρα. ? Θα πρέπει να επιθεωρήσει επίσης την αναστολή, το σύστημα διεύθυνσης το κεφάλι και το ψαλίδι ρουλεμάν, σωλήνες πιρούνι, ταχύμετρο και δείκτης χιλιομετρικών αποστάσεων λειτουργία, τα δόντια γρανάζι και την ποιότητα της συμπίεσης του κινητήρα. ? Σημειώστε τις λεπτομέρειες του προηγούμενου ιδιοκτήτη και ελέγξτε αν το ποδήλατο έχει αγωνιστεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν το ποδήλατο έχει χρησιμοποιηθεί για αγώνες? ωστόσο, τότε θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στη συνέχεια, ενώ επιθεωρεί το ποδήλατο για την κατάχρηση. ? Θα πρέπει να ελέγξετε ουσιαστικά η ιστορία συντήρηση του ποδηλάτου και της ασφάλισης μοτοσικλέτας. Πληρώνει για να ρωτήσετε σχετικά με τις τροποποιήσεις που γίνονται στο ποδήλατο και την ιστορία των υπηρεσιών, εκτός από το μηχανικό έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός VIN είναι η ίδια για το ποδήλατο και τον τίτλο. Η επένδυση σε ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο μπορεί να είναι μια πολύ σοφή απόφαση που προβλέπεται από το βασικό κατάλογο ελέγχου είναι στη θέση του και θα υποστηρίζονται από επαγγελματική υποστήριξη από ένα γνωστό μηχανικό. Η επένδυση σας επιτρέπει να επωφεληθούν από τη μειωμένη τιμή, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την επίτευξη των ονείρων σας, ειδικά εν μέσω οικονομικής ύφεσης!