Ιδέες για μια φωτιά μέρος Night

Όταν μιλάμε για φωτιά νύχτες, με πηγαίνει πίσω στις σελίδες των βιβλίων Enid Blyton. Το «Famous Πέντε» ή ακόμα και συχνά γιόρτασε νύχτες το «Secret Seven" φωτιά με πυροτεχνήματα και καλό φαγητό! Διαβάζοντας για το ποσό της διασκέδασης που είχαν, από τη συλλογή των πυροτεχνημάτων στην προετοιμασία της γλάστρες σάντουιτς με βάση το κρέας, εγώ πάντα μετατράπηκε σε απόχρωση του πράσινου. Οι νύχτες Bonfire επίσης γνωστή ως νύχτα Guy Fawkes ή Πυροτεχνήματα νύχτα. Στις 5 Νοεμβρίου του 1605, ο Guy Fawkes και άλλους συνωμότες επιχείρησε να ανατινάξει τη Βουλή του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο. Η κίνηση ήταν τότε ματαιωμένο. Οι άνθρωποι τιμηθεί αυτή η ημέρα με τα φορτία των πυροτεχνημάτων, αλλά και που ομοιώματα στην πυρκαγιά. Αυτό σηματοδότησε την γιορτή που ακολούθησε ως παράδοση σε πολλές περιοχές του κόσμου. Εκτός από αυτό, υπαίθρια νύχτες φωτιά στην παραλία, ήταν πάντα δημοφιλής, όπου οι άνθρωποι μαζεύονται γύρω από μια φλεγόμενη φωτιά και να παρακολουθήσουν όμορφο πυροτεχνήματα στον ουρανό. Σχεδιασμός για την εν λόγω φωτιά κόμματα νύχτα μπορεί να είναι πραγματικά μια υπόθεση διασκέδαση. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες για μια φωτιά κόμμα νύχτα.
Ιδέες για μια Bonfire Night μέρος:? Ακόμα και αν δεν είναι η 5η Νοεμβρίου, μπορείτε να έχετε μια συναρπαστική στιγμή γιορτάζει νύχτες φωτιά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποφασίστε το χώρο του κόμματος. Μπορεί να είναι στην πίσω αυλή, αν έχετε το χώρο ή ακόμη και στην παραλία. Να θυμάστε ότι μια φωτιά θα χρειαζόταν μια ελεύθερη περιοχή, και τα φορτία του χώρου. Ασφάλεια πρέπει να είναι το πρωταρχικό μέλημα για τις βραδιές φωτιά.
Μια φωτιά θα φανεί ακόμα πιο ιδιαίτερο το βράδυ με κάποια μεγάλη μουσική στο παρασκήνιο. Μπορεί ένα κόμμα που να είναι πλήρης χωρίς μουσική; Λοιπόν, επιλέξτε μερικά από τα καλύτερα, εκεί όπου χτυπά τα κομμάτια για ζωηρεύω τα επίπεδα ενέργειας. Μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμη και ένα θέμα για το κόμμα που μπορεί να βοηθήσει για να αποφασίσει τη ροή της μουσικής. Υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες που ακόμα και από την πορεία τους και να προσλάβει τον DJ ο οποίος φροντίζει όλη τη διευθέτηση μουσική.
Κρατήστε ένα σπορ κώδικας ένδυσης ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να έχουν μια φωτιά τη νύχτα στην παραλία. Ενημερώστε τους επισκέπτες σας εκ των προτέρων σε περίπτωση που έχετε προγραμματίσει ένα θέμα. Ίσως μπορείτε να διορθώσετε μια συγκεκριμένη απόχρωση να φοριούνται ή να διανείμει T-shirts με ένα κοινό σύνθημα για τους επισκέπτες. Θα χρησιμεύσει ως ενθύμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα.
Ένα κόμμα φωτιά διασκέδαση σημαίνει επίσης την ένταξη των φορτίων των παιχνιδιών. Σκεφτείτε μερικά μοναδικά παιχνίδια κόμμα για το βράδυ. Οι καλεσμένοι σας θα έχουν μια καλή στιγμή να χαλαρώσετε και θα χρησιμεύσει επίσης ως μια ιδανική παγοθραυστικό μεταξύ τα νέα για την ομάδα. Ένα κόμμα φωτιά μπορεί να είναι φορτία της διασκέδασης με μερικά δροσερά παιχνίδια κόμμα.
Εκτός από απολαμβάνοντας την ζεστή λάμψη του φωτιά και η διασκέδαση και τα παιχνίδια, το κόμμα δεν μπορεί να είναι επιτυχής χωρίς κάποιο καλό φαγητό! Ετοιμάστε νόστιμα, χείλη πιάτα smacking έτσι ώστε οι επισκέπτες σας μπορεί να σκάψει σε με μεγάλο ενθουσιασμό και κέφι. Από νόστιμα λουκάνικα to πουρέ γλυκοπατάτας, κέικ αμυγδάλου και τσιτσιμπύρα, αυτό το μενού θα εξασφαλίσει στους πελάτες σας να έχουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το μέρος. Όπως ανά παράδοση, μπορείτε να εξυπηρετήσει ψητή πατάτα που ψήνεται πάνω από τη φωτιά. Για αυτό, πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα συνταγές που μπορούν να μαγειρευτούν εύκολα πάνω από τη φωτιά.
Μπορείτε να έχετε έναν χρόνο διασκέδασης σε μια φωτιά κόμμα, αν τηρήσουμε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας. Πάντα να είστε προσεκτικοί κατά φωτισμού κροτίδες στο ύπαιθρο. Βεβαιωθείτε ότι όλοι, περιλαμβανομένων των ζώων συντροφιάς είναι σε ασφαλή απόσταση. Να ξεκαθαρίσει την περιοχή, μετά το κόμμα. Θα πρέπει επίσης να δούμε ότι τα σκληρά ποτά καταναλώνονται με μέτρο. Με αυτές τις ιδέες για μια φωτιά τη νύχτα, είμαι βέβαιος ότι θα αιολικής ενέργειας στα ανοικτά αυτό το κόμμα σε μια ευχάριστη νότα!