Echinacea Φυτών

Επίσης γνωστό με το όνομα, «Coneflower», η Echinacea είναι πολύ περισσότερο από το να είναι μια μεγάλη προσθήκη σε πολυετείς κρεβάτια και τα σύνορα. Επίσης εξυπηρετεί ως ένα φαρμακευτικό φυτό που βοηθάει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη θεραπεία ορισμένων ασθενειών. The echinacea είναι ενδημικό της Ανατολικής και της Κεντρικής Βόρειας Αμερικής. Ο λόγος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πολυετή φυτά είναι εποχή-μακριά πολύχρωμη απεικόνιση της μαργαρίτας-όπως λουλούδια. Το φυτό είναι ανθεκτικό πηγάζει φέρουν εμφανή κεντρικό κώνο και αυτό κώνο συμπληρώνεται από εντυπωσιακά πολύχρωμα, λαμπρή και ευωδιαστά λουλούδια. Αναπαραγωγής δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, ήταν σε θέση να κάνει τον τρόπο για την παραγωγή της ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων για τα λουλούδια, ανθίζουν τα χαρακτηριστικά και την ενδιαιτήματος του φυτού. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ποικιλίες τις αποχρώσεις που φέρει echinacea φυτό του φούξια, πορτοκαλί, ροζ, μοβ, λευκό και κίτρινο. Κάνετε ένα μικρό κομμάτι των εργασιών για αυτό το εργοστάσιο, και θα ανταμείβονται με μερικά εντυπωσιακά άνθη που εμφανίζονται στα μέσα του καλοκαιριού και η τελευταία μέχρι το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου.
Echinacea Πληροφορίες φυτών
Όπως αναφέρθηκε, το φυτό Echinacea είναι ένα ανθεκτικό φυτό και μια καλή επιλογή όταν πρόκειται για αρχάριους κηπουρική. Η μόνη ανησυχία για το φυτό είναι πολύ υγρασία. Δεν προτιμούν υγρό, soggy εδάφους. Αντίθετα, το κάνει καλά σε αρκετά ξηρό χώμα. Ωστόσο, κατά το πρώτο έτος μετά τη μεταφύτευση, νεαρά φυτά χρειάζονται για μια ίντσα του ύδατος κάθε εβδομάδα, προκειμένου να αναπτυχθεί taproots τους. Μόλις πάρει έδρα τα φυτά, γίνονται αρκετά ανθεκτικό στην ξηρασία και ως εκ τούτου, μπορεί να κάνει καλά στην ξηρασία του εδάφους. Τα φυτά θα αποκτήσουν απαιτούμενη υγρασία τους από βροχή, εκτός από εξαιρετικά ξηρό ημέρες. Έτσι, εάν δεν έχει υπάρξει βροχή σε 1 έως 2 εβδομάδες, τότε θα πρέπει να εξετάσει το πότισμα οι ίδιοι. Αλλά να προσέξουμε να μην κάνει το χώμα soggy.
Το εργοστάσιο echinacea απολαμβάνει πλήρη ήλιο, αλλά το κάνει επίσης καλά στη μερική σκιά. Αποφύγετε την επιλογή ενός pjo 'σχαδηερ θέση για το εργοστάσιο, καθώς μπορεί να παρεμποδίσει την έντονη ανάπτυξή της και την παραγωγικότητα των λουλουδιών. Σχετικά με το είδος του εδάφους, πρέπει να είναι γόνιμη και, εάν όχι, τότε το έργο σε λίγο λίπασμα και να την συμπληρώσει με ένα καλό οργανικό λίπασμα. Το χώμα πρέπει επίσης να είναι καλά στραγγιζόμενα και δεν πρέπει να είναι συνεχώς υγρό. Σε περιοχές, όπου το επίπεδο υγρασίας είναι υψηλό, είναι καλύτερα να αυξηθεί το εργοστάσιο σε ένα αυξημένο κρεβάτι.
Ένα γενικό, κάθε νόημα, αργά τη διάλυση λίπασμα είναι προτιμότερο για τη διατροφή νεαρών φυτών Echinacea, κατά το πρώτο και δεύτερο έτος της ανάπτυξης. Αυτό πρέπει να γίνεται μία φορά στο τέλος της άνοιξης. Ψεκάστε το λίπασμα για το έδαφος γύρω από τη βάση των φυτών. Προσέξτε να μην προκαλέσει το μείγμα να έρθει σε επαφή με νέους μίσχους ή φύλλα. Παλαιότερα τα φυτά δεν χρειάζονται λίπανση, εκτός από όπου και αν αυξάνεται σε φτωχά εδάφη.
Χρησιμοποιώντας αχυρόστρωμα είναι επίσης μία από τις πτυχές στη φροντίδα των φυτών echinacea. Αχυρόστρωμα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγρασίας του εδάφους, ειδικά για μια εγκατάσταση της οποίας άνθισης περίοδος εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της θερμότητας της άνοιξης έως το καλοκαίρι. 2 ίντσες της βιολογικής προστασίας είναι αρκετά καλά ώστε να εξαπλωθεί γύρω από τα λουλούδια στις καλλιεργούμενες κρεβάτια. Καθώς το φυτό Echinacea είναι ένα άγριο είδος, απαιτεί ελάχιστο κλάδεμα. Κατάργηση ξεθώριασμα λουλούδι κορυφές βοηθήσει το σχηματισμό νέων μπουμπουκιών και επεκτείνει την εποχή άνθισης.
Αφίδες, κάμπιες, ακρίδες, ιαπωνικά σκαθάρια, leafhoppers and αλευρώδης είναι τα κοινά έντομα που είναι γνωστό ότι ενοχλεί το εργοστάσιο echinacea. Επίσης, κίτρινα αστέρα, το ωίδιο σκόνη και σήψης ρίζα είναι οι ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν το φυτό.
Echinacea φύτευση είναι εύκολο όταν γίνεται μέσω των σπόρων προς σπορά. Νωρίς την άνοιξη θεωρείται ιδανικό για τους σπόρους για σπορά. Τοποθετήστε τους σπόρους 2 εκτός από το άλλο και να σπείρει σε βάθος 1 / 4 στο χώμα. Όταν τα φυτά μεγαλώνουν σε μια ίντσα ψηλό, πρέπει να είναι 18''χώρια. Κοιτάξτε έξω για τα ζιζάνια, όπως το φυτό δεν ανταγωνίζεται καλά μαζί τους.
Διαβάστε περισσότερα για:? Echinacea Οφέλη? Echinacea Extract? Echinacea Παρενέργειες? Ας ολοκληρώσω αυτό το άρθρο με μερικά από τα ιατρικά οφέλη του φυτού echinacea. Όπως έλεγα, η εγκατάσταση αυτή βοηθάει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ασθένειες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με το τσάι του εν λόγω σταθμού περιλαμβάνουν κρύο, βήχας, πονόλαιμος, πυρετός, λοίμωξη του ωτός και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος, όπως το έκζεμα και βράζει, το άσθμα και τη φλεγμονή που σχετίζεται με αρθρίτιδα είναι τα άλλα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης echinacea παρέχει.