Αιτίες της infatuation

Ρίξτε μια ματιά στα ζευγάρια γύρω σας - νομίζετε ότι είναι ξετρελαμένος ή είναι οι πραγματοποιείται για κάθε άλλο είδος; Ναι. Οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα? Ίσως να είναι ερωτευμένοι, ή ίσως υπάρχει μόνο infatuation μεταξύ τους. Πολύ συχνά, συμβαίνει εν μέσω μιας σχέσης, μπορεί να φοβούνται την ιδέα της δέσμευσης. Ξεκινάς να αναρωτιέσαι πολλά ερωτήματα, όπως: Είναι αυτός / αυτή αξιόπιστος ή είναι αυτός / αυτή το άτομο με το οποίο θα θέλατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας; Στην περίπτωση αυτή, θα είναι δύσκολο να απαντήσει «ναι», τότε είναι πολύ πιθανό ότι αυτό που μπορεί πραγματικά να αισθάνεται για το πρόσωπο που είναι ξεμυάλισμα όχι, πραγματική αγάπη.
Ξεμυάλισμα ορίζεται ως παρασυρθεί από εξωπραγματικές προσδοκίες για το πάθος και τον ρομαντισμό. Είναι ένα κοινό συναίσθημα, συνήθως αισθάνθηκε κατά το αρχικό μιας σχέσης. Πολλά ζευγάρια ξετρελαμένος με τους εταίρους τους σε κάποιο βαθμό.
Αιτίες της infatuation
Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν ξετρελαμένος οφείλεται σε επιφανειακούς λόγους, αλλά και να χάσουν πάθος τους πολύ γρήγορα. Υπάρχουν κάποια συναισθήματα που σχετίζονται με πάθος, που συνήθως δεν αισθάνονται όταν στην αγάπη. Κοινή σημάδια πάθος είναι τα συναισθήματα της ζήλιας, του ενθουσιασμού, λαγνεία, τον πανικό και την ανυπομονησία. Ζήλια, με άλλα λόγια, δείχνει κτητικότητα και το αίσθημα της ανασφάλειας.
Ξεμυάλισμα είναι μόνο ένα συναίσθημα, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει δέσμευση στην πραγματική αγάπη. Το πάθος, αισθάνεται κανείς μόνο συναίσθημα? Από την άλλη πλευρά, τόσο συναίσθημα και αφοσίωση εμπλέκονται στην πραγματική αγάπη. Ξεμυάλισμα προκαλείται συνήθως οφείλεται σε βιολογικούς λόγους? Ακόμα κι αν δεν ξέρετε το πρόσωπο βαθιά, ξεκινάτε τον προτίμησή του / της.
Η βασική διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και πάθος είναι ότι το πρώτο είναι μακράς διαρκείας? Λαμβάνοντας υπόψη ότι, το τελευταίο είναι βραχύβια. Νομίζω ότι, κάθε πρόσωπο που παίρνει ξετρελαμένος σε κάποιο στάδιο της ζωής τους. Να θυμάστε ότι το όμορφο κορίτσι με υψηλή τάξη του σχολείου σας ή ότι όμορφος άντρας στο κολέγιο σας. Σε ένα τέτοιο σκηνικό, είναι φυσικό να αισθάνονται πάθος ή να παρασυρόμαστε.
Το πάθος, χωρίς δίνοντας μια δεύτερη σκέψη για το πρόσωπο στο λαμβάνον τέλος, ικανοποιώντας τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας να γίνει η πρώτη προτεραιότητα. Σε περίπτωση πραγματική αγάπη, θα νοιάζονται για το άλλο άτομο, αντί να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Αυτός είναι ο λόγος, η αγάπη είναι όλα για το δόσιμο και δεν ενδιαφέρεται για το τι θα κερδίσουν σε αντάλλαγμα.
Αν μια σχέση είναι εξασθενημένο με το χρόνο και την αποκόλληση του, τότε μπορούμε να το ονομάσουμε infatuation. Αντίθετα με αυτό, πραγματική αγάπη γίνεται ισχυρότερη με το πέρασμα του χρόνου. Ο πόνος του χωρισμού ή διάλυσης είναι πραγματική, όταν δύο άτομα είναι στην αγάπη.
Ένα σημαντικό ερώτημα μπορεί να έχετε είναι πώς να πάρει πάνω από ένα infatuation. Αν και δεν υπάρχει θεραπεία, συμβουλές σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την infatuation. Μια άλλη επιλογή είναι να παραμείνει απασχολημένος? Αυτόν τον τρόπο είστε συγκεντρωμένοι από το συναίσθημα της infatuation.
Εάν είστε κάποιος που χρονολογείται, φροντίζουν ώστε αυτός / αυτή που αγαπά. Αγάπη θα υπάρχουν, παρά τις ατέλειες του άλλου προσώπου. Θα καλύψει του / αστοχίες της, αντί να αποκαλύπτουν τους σε άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το πώς πραγματική αγάπη διαφέρει από infatuation. Πραγματική αγάπη είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, που μπορεί να γίνει αισθητό μόνο με την καρδιά. Αν είσαι ερωτευμένος, ποτέ δεν θα κρατήσει μια μνησικακία ενάντια στο αντικείμενο της αγάπης σας, ακόμα κι αν αυτός πήγε στραβά. Συγχωρήσω και να ξεχάσω είναι εκείνο το θαυμάσιο εργαλείο που κρατά τη σχέση αγάπης μεγαλώνει και γίνεται ισχυρότερη με κάθε μέρα που περνά.