Grim Reaper Tattoo Designs

Grim Reaper σχέδια τατουάζ είναι για τους ανθρώπους που έχουν αποδεχθεί το θάνατο ως μια πραγματικότητα της ζωής και τον σεβασμό ως ο τελικός leveler ή τολμά να το αμφισβητήσει! Εγώ προσωπικά πάντα intrigued με το συμβολισμό του Grim Reaper ως αγγελιοφόρος της επικείμενης καταστροφής και μια εκδήλωση της τον ίδιο το θάνατο. Σήμερα ζοφερή σχέδια τατουάζ θεριστή έχουν γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλής μεταξύ των ατόμων που επιδίδονται στην τέχνη του σώματος και ήθελα να συμβολίζει αυτό που πιστεύουν, με τη μορφή προσωρινής ή μόνιμης τατουάζ.
Συμβολισμός Πίσω από Grim Reaper Tattoo Designs
Το Grim Reaper εμφανίζεται πάντα ως cloaked άνθρωπος με ένα κρανίο για ένα πρόσωπο και τα χέρια οστεώδη και ασκεί ένα δρεπάνι μαζί του, με το οποίο θερίζει η συγκομιδή των ψυχών. Ένα από τα πιο αρχέγονους φόβους θανάτου συμβολίζεται από το Grim Reaper. Είναι η ίδια η εκδήλωση του φόβου της μοίρας. Από τα μεσαιωνικά χρόνια, αυτό το συμβολισμό του Grim Reaper έχει γύρω από τη συλλογική ανθρώπινη ψυχή. Αυτός υποτίθεται ότι είναι ο αγγελιοφόρος του θανάτου, που σχίζει την ψυχή των ανθρώπων και το μεταφέρει στον προορισμό που προορίζεται για, η οποία είτε είναι κόλαση, ο παράδεισος ή ένα κενό! Θάνατος και ιδιαίτερα η αμφιβολία αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο παραμένει ένα μυστήριο που η ανθρωπότητα κρατά ΣΚΕΨΕΙΣ περίπου.
Ο συμβολισμός του Grim Reaper έχει ισοδύναμα σε κάθε κουλτούρα και τον πολιτισμό που προέκυψαν στη Γη. Tribal ζοφερή σχέδια τατουάζ θεριστική μηχανή θα είναι διαφορετική από ό, τι συμβολίζει το θάνατο στην Ευρωπαϊκή μυθολογία. Για μένα σε ένα ορισμένο επίπεδο, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, ο θεριστής κάνει απλά τη δουλειά του και αυτός είναι τόσο ανήμποροι είμαστε! grimness του προκύπτει από το θλιβερό έργο που αποδίδεται which περιλαμβάνει στην απελευθέρωση των ανθρώπων από τα γήινα δεσμά τους, ενώ ο ίδιος συνδέεται για την αιωνιότητα! Διαβάστε περισσότερα για την καταγωγή ζοφερή θεριστική μηχανή και την ιστορία.
Ιδέες Για Grim Reaper σχέδια δερματοστιξιών
Μετά από αυτή την σύντομη εισβολή στη φιλοσοφία πίσω από ζοφερή σχέδια τατουάζ Reaper και ο συμβολισμός πίσω από αυτό, επιτρέψτε μου να μιλήσω για κάποια δημοφιλή σχέδια. Εδώ είναι αυτά που τράβηξε την προσοχή μου.
Σκεπτικός Grim Reaper σχέδια δερματοστιξιών
The σκεπτικός Grim Reaper με το κεφάλι του κάτω και στοχαστική είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ που ήρθα σε ολόκληρη. Ο θεριστής το ενδεχόμενο η επόμενη κίνησή του, κάνει για μια μεγάλη ιδέα τατουάζ. Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ με ένα μήνυμα μαζί με αυτό θα κάνει για μια μεγάλη τατουάζ.
Grim Reaper Tattoo Skull υποδείγματα
Πολλοί άνθρωποι προτιμούν ένα σχέδιο τατουάζ κρανίο με μια στενή επάνω του δυσοίωνο το πρόσωπό του με κοιλότητες για τα μάτια και μια οστεώδη προειδοποίηση χέρι με ένα δάχτυλο που τέθηκαν. Μπορεί να είναι ένα πολύ εκφοβιστικό και τρομακτικό τατουάζ για να έχει. Σκληρή τύπους σαν αθλητική Αυτή η δερματοστιξία, να προβάλει μια αύρα της σκληρότητας! Θα μπορούσατε να έχετε ένα σχέδιο που απεικονίζει έναν αίματος διψασμένο Grim Reaper with αίμα στο δρεπάνι του. Αυτό θα ήταν τρομακτικό!
Cartoon Grim Reaper σχέδια δερματοστιξιών
Μια άλλη επιλογή είναι πρόκειται για ένα κινούμενο σχέδιο ζοφερή τατουάζ θεριστική μηχανή. Θα μπορούσε να είναι ντυμένος με κοστούμι αντί για ένα μανδύα με το δρεπάνι στο χέρι και ονομάζεται «Περικοπή Reaper", ή θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι είναι ξεκούραστες σε μια παραλία, λαμβάνοντας διακοπές! Κινούμενα σχέδια μπορεί να είναι τρελός και μπορείτε να έχετε όλα τα είδη των αστείες ιδέες.
Διαβάστε περισσότερα για:? Αιγυπτιακό σχέδια δερματοστιξιών? Γιν Γιανγκ σχέδια δερματοστιξιών? Wolf σχέδια δερματοστιξιών? Gothic Tattoo Σχέδια? Αυτή την εξερεύνηση του συμβολισμού πίσω ζοφερή σχέδια τατουάζ reaper μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν το θέλετε ως δερματοστιξία. Τη ζοφερή σχεδιασμό τατουάζ θεριστική μηχανή είναι ένα αφιέρωμα στο θνησιμότητας μας και μια υπενθύμιση για περιορισμένο χρονικό διάστημα που έχουμε εδώ. Δεν χρειάζεται να είναι μια απαισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή. Η πραγματικότητα του θανάτου και αναπόφευκτου του μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε αυτό που πρέπει πραγματικά αξία στη ζωή. Μπορεί να αλλάξει τις προτεραιότητές σας για την καλύτερη. Το τέλος είναι αναπόφευκτο, έτσι ίσως και να απολαύσετε τη βόλτα για σήμερα και την αξία του χρόνου που έχετε, αντί να φοβόμαστε που αντιμετωπίζει! Αν όλα αυτά ακούγονται πολύ νοσηρή σε εσάς, ζοφερή σχέδια τατουάζ reaper δεν είναι για σας.