Διαφορετικοί τρόποι για να προτείνει γάμο

Ο γάμος είναι η πλήρης δέσμευση μεταξύ ενός ζευγαριού. Τα ζευγάρια που πρόκειται σταθερή και παίρνουν το χρόνο τους για να γνωριστούν μεταξύ τους έρχονται σε ένα σημείο, όταν ο γάμος είναι πιθανώς στο μυαλό τους! Ξέρετε ότι θέλετε να παντρευτεί στο σύντροφό σας όταν και οι δύο μοιράζονται μια κοινή πλατφόρμα και έχουν ένα όραμα. Αυτή είναι η στιγμή που «εγώ» και «Me» γίνονται «εμείς»! Μόλις ξέρετε, εσείς και ο σύντροφός σας που έχουν κοινές σκέψεις για τον γάμο και αυτή η δια βίου δέσμευση είναι εκείνη που μπορεί να φέρει μόνο περισσότερη χαρά στη σχέση σας, δεν θα πρέπει να σας σταματήσει! Μόλις έχετε ανακαλύψει ο άνδρας ή η γυναίκα των ονείρων σας και είναι η ώρα να προτείνουμε, θα πρέπει να το πρόγραμμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η μνήμη θα πρέπει να τιμηθεί για πάντα. Έτσι, είναι εσείς αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προτείνει; Διαβάστε για να ξέρετε για διαφορετικούς τρόπους να προτείνει γάμο και επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Διαφορετικοί τρόποι να προτείνει γάμο:? Εάν μπορείτε να κατορθώσετε να έχουν πρόσβαση στο σπίτι της συντρόφου σας, μπορείτε να αφήσετε ένα ίχνος μυστήριο για τον αγαπημένο σας. Αφήστε ένα ίχνος των ροδοπέταλα από το κατώφλι του σπιτιού που η σύντροφός σας θα πρέπει πρώτα δουν μια φορά ο ίδιος επιστρέφει στο σπίτι. Ψεκάστε το ροδοπέταλα μέχρι το υπνοδωμάτιο. Διακοσμήστε το δωμάτιο με όμορφα λουλούδια. Κρατήστε ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ακόμη και ένα κέικ σοκολάτας με το δαχτυλίδι αρραβώνων μέσα σε ένα κουτί. Τοποθετήστε μια όμορφη κάρτα από την πλευρά που υποβάλλει την ερώτηση, «Θα με παντρευτείς;" Ακολουθήστε το συνεργάτη σας ήσυχα αφού αυτός μπαίνει στο δωμάτιο και την έκπληξή του / μαζί της μια σφιχτή αγκαλιά!
Πάρτε το αγαπημένο σας έξω στην παραλία. Επιλέξτε μια θέση που βρίσκεται σε απόσταση χωρίς κανένα ήχο εκτός από το βρυχηθμό της θάλασσας και του ανέμου. Πηγαίνετε σε ένα ρομαντικό περίπατο δίπλα στη θάλασσα. Πάρτε το σύντροφό σας σε μια απομονωμένη περιοχή όπου μπορείτε να έχετε μια φωτιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πακέτο κάποια τρόφιμα. Ενώ η σύντροφός σας ψάχνει μακριά, τοποθετήστε ένα θησαυρό δίπλα σε αυτόν. Τοποθετήστε το δαχτυλίδι σε αυτό και να ζητήσει από την ερώτηση, «Θα με παντρευτείς;" με μια παθιασμένη αγκαλιά!
Εάν είστε πραγματικά βέβαιοι ότι η απάντηση του συνεργάτη σας είναι σίγουρα «ναι», τότε μπορεί να προτείνει στο κοινό. Όταν η σύντροφός σας είναι απασχολημένος στην εργασία, εμφανιστείτε στο γραφείο με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα μπουκάλι σαμπάνια μαζί με το δαχτυλίδι. Φανταστείτε την έκπληξη, η οποία θα πρέπει φυσικά να ακολουθήσει με ένα πλούσιο γεύμα. Απολαύστε το υπόλοιπο της ημέρας μαζί, σε κάθε αγκαλιά του άλλου αγκαλιά επάνω στο σπίτι!
Κάντε ένα βίντεο σπίτι όλων των χώρων που τόσο συχνά ως ζευγάρι. Καταγράψετε τον εαυτό σας μπροστά στην κάμερα λέγοντας πόσο σύντροφό σας σημαίνει για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε το μέρος όπου μπορείτε συναντήθηκαν για πρώτη φορά και να επισκεφθείτε κάθε μέρος που είναι ειδικά για τους δυο σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας να ρέει μπροστά από την κάμερα. Στο τέλος της καταγραφής, κρατήστε το δακτύλιο και σκάσει το θέμα. Παρατηρώντας το βίντεο με το σύντροφό σας θα είναι ακόμα πιο ρομαντική. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δαχτυλίδι μαζί σας προσέχοντας το βίντεο. Είμαι βέβαιος ότι η σύντροφός σας θα είναι ενθουσιασμένος με όλα τα λόγια αγάπης μαζί με το βίντεο!
Με αυτές τις διαφορετικές ιδέες για να προτείνει γάμο, ελπίζω θα έχετε σίγουρα μια θετική απάντηση από το σύντροφό σας. Καλή τύχη!