Dogwood λουλουδιών

Dogwood λουλούδια ανήκουν στην Cornaceae οικογένεια και γένος Cornus. Αυτά τα δέντρα είναι φυλλοβόλα χαρακτήρα και όπως οι άλλοι χάνουν τα άνθη τους σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή του έτους. Τα λουλούδια κρανιά είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπλεγμα των μικρών λουλουδιών και περιβάλλεται από τέσσερις μεγάλες έγχρωμες βράκτια που συχνά λάθος να είναι τα πέταλα. Βρακτείων τροποποιούνται τα φύλλα που μοιάζουν με πέταλα και τα πραγματικά λουλούδια είναι τα μικροσκοπικά πρασινοκίτρινο αντικείμενα στο κέντρο της ανθοφορίας κεφάλι. Την άνοιξη, τα βράκτια είναι οι πρώτες για να ανθίσει και στη συνέχεια σταδιακά το πραγματικό λουλούδια ανοιχτό ώστε να επιτρέπει τη γονιμοποίηση. Την ανθοφορία περίοδο αυτά τα μικροσκοπικά λουλούδια είναι πολύ μικρή και αμέσως οδηγεί στην παραγωγή των φρούτων και των σπόρων. Το δέντρο κρανιά είναι το δέντρο του κράτους και λουλούδι της Βιρτζίνια μέλος και υπάρχουν περίπου 40 διαφορετικά είδη δένδρων κρανιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Από αυτές, 15 είναι ενδημικά στη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά. Ομοίως, υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα λουλούδια κρανιά που αναφέρεται στις παραγράφους που ακολουθούν, έτσι διαβάστε παρακάτω για να μάθετε. Περισσότερα για την ανθοφορία ποικιλίες δέντρων κρανιά.
Dogwood Γεγονότα λουλουδιών
Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία σχετικά με την ανθοφορία λουλούδια κρανιά, οι χρήσεις τους και τη φροντίδα αυτών των δέντρων. Αυτά τα γεγονότα είναι πολύ συχνές, αλλά πολλές φορές αγνοούνται από εμάς. Μερικά γεγονότα είναι στρατολογήθηκε για εσάς στις επόμενες παραγράφους, γι 'αυτό κρατήστε ανάγνωση. Περισσότερα για κρανιά πληροφορίες δέντρο. ? The κρανιά δέντρα λουλούδι δεν είναι περισσότερες από σαράντα μέτρα ύψος και είναι συχνά πυκνά διακλαδισμένης με λουλούδια ανθίζουν σε κάθε κλάδο. ? Τα λουλούδια έρχονται σε ζωντανή και πλούσια χρώματα όπως το κόκκινο, ροζ, μοβ, λευκά, κ.λπ. και όταν ανθίζουν την άνοιξη, κάνουν ολόκληρο το δέντρο βλέμμα υπέροχο και όμορφο. ? Τα ανθίζοντας δέντρα κρανιά είναι στην πραγματικότητα πολύ άνευ αξίας από την άποψη της διατροφής για την άγρια ​​πανίδα καθώς και τον άνθρωπο, δεδομένου ότι δεν έχουν πολλά φυτικά ή διατροφικές αξίες. ? Αυτά τα δέντρα είναι απλά χρήσιμες για τη φύση, καθώς μεγαλώνουν σε πλαγιές και έχουν πολύ ισχυρό ριζικό σύστημα. Λόγω αυτού που εμποδίζουν τη διάβρωση του εδάφους στις πλαγιές των βουνών και στις περιοχές λάσπη. ? Των υποκαταστημάτων τους, ωστόσο, παρέχει καταφύγιο για τα ζώα της γης, καθώς και Aves. Παρέχουν επίσης νέκταρ στα έντομα και πεταλούδες, καθώς και κλαδιά στα πουλιά για τις φωλιές τους. Περισσότερα για την ανθοφορία χρήσεις δέντρο κρανιά. ? Εξάλλου, κρανιά δέντρα είναι επίσης χρήσιμο για τους ανθρώπους να κάνουν κύπελλα, σωλήνες, μπαστούνια του γκολφ, κλπ. Ο φλοιός του δέντρου είναι πολύ δύσκολο και ουσιαστικό σε αυτές τις περιπτώσεις. ? Αυτά τα δέντρα μπορούν να είναι μεγάλα διακοσμητικά δέντρα στον κήπο σας, όπως φαίνονται πολύ όμορφα όταν είναι σε πλήρη άνθηση, την άνοιξη. Η δροσερή σκιά αυτού του δέντρου, προβλέπει επίσης την άνεση στα δροσερά βράδια σε ιδιωτικές αυλές σας. ? Dogwood λουλούδια αυξάνονται σε κάθε τμήμα της κάθε κλάδο και αυτά τα δέντρα δεν χρειάζεται πολλή προσοχή. Μπορούν να αναπτυχθούν στον ήλιο, χωρίς νερό, εδώ και αρκετό καιρό και δεν χρειάζεται να κλαδεύονται συχνά. ? Χρησιμοποιούν τη διατροφή τους από το όξινο χώμα μεγαλώνουν και ως εκ τούτου χρειάζονται κάποια λίπασμα και φύλλων καλούπια για την ανάπτυξή τους. Περισσότερα για κρανιά μέριμνα των δένδρων. ? Λουλούδι Dogwood Έννοια
Αυτά τα λουλούδια έχουν επίσης σημασία σε αυτά όπως και κάθε άλλο λουλούδι. Ο μυθικός έννοια των λουλουδιών κρανιά είναι ότι το δέντρο ήταν επιλέγεται για την παροχή ξύλου για την σταύρωση του Ιησού Χριστού. Ωστόσο, το δέντρο ήταν δυσαρεστημένος με αυτό το σκληρό πράξη αναγκάστηκε να κάνει, και έτσι ο Ιησούς αφού καρφωμένο σε αυτό, είπαν ότι αυτό?
Λόγω του λύπη και οίκτο σας για την ταλαιπωρία μου ποτέ, και πάλι θα το δέντρο κρανιά αυξηθεί αρκετά μεγάλη για να χρησιμοποιηθεί ως ένα σταυρό. Στο εξής πρέπει να είναι λεπτός και με πάθος και στριμμένος και άνθη του είναι σε σχήμα σταυρού, δύο μακρές και δύο σύντομες πέταλα. Στο κέντρο της εξωτερικής ακμής του κάθε πέταλο θα υπάρχει καρφί εκτυπώσεις, καφέ με σκουριά και χρωματίζονται με κόκκινο, και στη μέση του το λουλούδι θα είναι ένα στεφάνι από αγκάθια, και όλοι όσοι το δείτε θα θυμάστε ...
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι παίρνουν κρανιά δερματοστιξίες λουλουδιών γιατί πιστεύουν σε αυτόν τον μύθο και οίκτο το δέντρο. Περισσότερα για έννοιες λουλουδιών. Δεν είναι αυτά τα λουλούδια κρανιά ένα ενδιαφέρον κομμάτι της γνώσης. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω φαίνονται μεγάλοι σε κήπους και είναι πολύ χαμηλή συντήρηση, ως εκ τούτου θα πρέπει να έχετε ένα από αυτά στην πίσω αυλή σας επίσης.