Φορητό ψησταριές αερίου και Θερμοσίφωνες

Φορητό ψησταριές αερίου και φορητές θερμάστρες αερίου να αποδειχθεί σημαντικό πλεονέκτημα όταν πρόκειται για την οποιαδήποτε εξωτερική εξόδους με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Τα αντικείμενα αυτά, είναι φορητό, μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε αν είστε έξω κάμπινγκ ή έξω για πικ-νικ. Αυτές προσθέτουν τον παράγοντα άνεση και έχουν σκοπό να μειώσουν τις παρενοχλήσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε διαφορετικά.
Φορητό αερίου Σχάρες:? Φορητός αέριο μπάρμπεκιου είναι μεγάλη επένδυση, διότι είναι ελαφρύ και μπορεί να βολικό αρκετά ώστε να μεταφερθεί περίπου. Being ευέλικτο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους να μαγειρεύουν τα τρόφιμα που έχει μια μεγάλη γεύση και γεύση. Αγοράζοντας ένα καλό φορητό σχάρα αερίου μπορεί μερικές φορές να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αρχικώς, από τους λάτρεις γενικά περιστρέφονται γύρω από το μέγεθος του φορητού ψησταριές αερίου. Είναι ελαφρύ, αυτές συχνά τείνουν να είναι σχετικά με την μικρότερη πλευρά. Αυτό θα σήμαινε ότι το μαγειρεμένο φαγητό είναι συχνά καίγονται ή καταλήγει να είναι μαγειρεμένα άνισα. Εκτός αυτού, είναι σχετικά με την μικρότερη πλευρά, γίνεται κοπιώδης για τον καθαρισμό τους, ακόμη και κατά περιόδους.
Οι φορητές σχάρες αερίου επίσης γνωστό για να μαγειρέψουν την τροφή πολύ πιο γρήγορα από κάρβουνο. Σε αντίθεση με τις ανοιχτές φωτιές pit, φορητές ψησταριές αερίου σας προσφέρει περισσότερο έλεγχο θερμότητας, ενώ το μαγείρεμα των τροφίμων σας. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πριν πάει μέσα για μια φορητή σχάρα αερίου έτσι ώστε να μπορείτε τσάντα με το δικαίωμα αγοράς.
Κοιτάξτε το μαγείρεμα επιφάνεια των φορητών σχάρα αερίου. Μια επίσκεψη στο κατάστημα, θα αποκαλύψει επίπεδη ψησταριές, τα σέλινα με ψησταριές και εκείνοι με μια επιφάνεια μπάρμπεκιου. Μερικές από τις φορητές ψησταριές αερίου έρχονται με ένα ξεχωριστό κορυφή γουόκ, ώστε να μπορεί κανείς να μαγειρέψουν τα πιάτα ρυζιού χωρίς καμία ταλαιπωρία. Όταν είστε έξω για ψώνια για ένα από αυτά, πάντα να βεβαιώνεστε ότι οι επιφάνειες είναι μη κολλώδης.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορείτε να κοιτάξετε έξω για είναι το βάρος του φορητού σχάρα αερίου. Δεδομένου ότι θα πρέπει να την φέρει κοντά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα που είναι πραγματικά ελαφρύ. Θα πρέπει επομένως να είναι εύκολο στη μεταφορά και πρακτικό στη χρήση. Πάρα πολλά τα συνημμένα ενδέχεται να καθιστούν πολύ κουραστικό να χειριστεί. Μερικές φορές, μπορείτε να βρείτε διάφορες φορητές ψησταριές αερίου που έχουν κατασχεθεί περίπτερα και τους δίσκους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με τις βασικές απαιτήσεις και ξέρω τι θα σας ταιριάξει καλύτερα. Μπορείτε να πάρετε ακόμη και αυθεντική γεύση ξύλα στο μαγείρεμα. Αυτό είναι δυνατόν επειδή υπάρχει ένα ηλεκτρικό ανεμιστήρα με κινητήρα καύσης ξύλου φορητή ψησταριά. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και φορητές ψησταριές αερίου που είναι διαθέσιμες στο αλουμίνιο και είναι εύκολο στη χρήση, λόγω των διαφόρων κουμπιά. Σε περίπτωση που, υπάρχουν κάποιες, που είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, την οποία η θερμότητα εύκολα και επίσης να μαγειρέψετε το φαγητό ομοιόμορφα. Την ευελιξία των φορητών σχάρα αερίου είναι επίσης σημαντική και κάποια από αυτά σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καύσιμο για αυτό. Μερικά από αυτά τα μοντέλα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε φυσικό αέριο, κάρβουνο ή ακόμα και της ηλεκτρικής ενέργειας. Τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα είναι επίσης εύκολο να συγκεντρωθούν και να αποθηκεύουν μακριά, όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι περισσότερες ψησταριές are έρχονται με νέα χαρακτηριστικά, με τις πλευρές που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο να μπλοκάρει το φύσημα του ανέμου γύρω. Κατασχεθεί αλλά πτυσσόμενα πόδια διασφαλίσει ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για την έξοδο από την πίσω μέρη.
Φορητές σόμπες αερίου:? Φορητές θερμάστρες αερίου έχουν εκσυγχρονισθεί, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να κάνουμε μια πολύ φθηνή αγορά. Φορητές σόμπες αερίου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη θέρμανση των τροφίμων και είναι επίσης γνωστή ως συσκευές θέρμανσης αιθρίων. Αυτές είναι επίσης ένας δημοφιλής τρόπος για να απολαύσετε υπαίθρια τραπεζαρία ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτά τα φορητά θερμάστρες αερίου είναι επίσης δημοφιλείς στα περισσότερα εξωτερικούς χώρους και υπαίθρια εστιατόρια. Οι περισσότερες από τις φορητές σόμπες αερίου είναι πολύ ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Αυτά είναι χτισμένα με άμεση ανάφλεξη. Διατίθεται σε ανοξείδωτο χάλυβα, οι οποίες επίσης βρίσκονται σε διάφορα χρώματα για να καλμάρω το μάτι. Οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται επίσης με βραχίονες για εύκολη τοποθέτηση στους τοίχους. Ορισμένες από τις θερμάστρες αερίου έρχονται με ένα περιστρεφόμενο λειτουργία και σας επιτρέπει να κατευθύνουν τη θερμότητα όπου κι αν το απαιτούν.
Πάντα να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε ένα φορητό θερμαντήρες φυσικού αερίου. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο και βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο του εδάφους είναι σταθερή. Κρατήστε άλλα εύφλεκτα υλικά μακριά από την περιοχή αυτή. Το πρόβλημα με φορητές σόμπες αερίου είναι ότι είναι γνωστό ότι προκαλούν πυρκαγιές αν δεν αποθηκεύονται με το σωστό τρόπο. Πάντα εξασφαλίστε ότι έχετε διαβάσει τα εγχειρίδια χρήσης που έρχονται με την αγορά. Ελέγξτε με το τοπικό σας κατάστημα ή να περιηγηθείτε σε απευθείας σύνδεση για ένα ευρύτερο φάσμα φορητές σόμπες αερίου που έρχονται με τις διάφορες λειτουργίες, οι οποίες μπορεί να ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες.