Κόκορας Tattoo

Roosters είναι οι πρώτοι για να αναγγείλει την έναρξη του πρωινού κι αν οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι ακόμη ξύπνιοι για να τους ακούσουν. Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, ο κόκκορας είναι το δέκατο σήμα στην κινεζική ζωδιακό κύκλο και τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κατά τα έτη 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 και 2017 ανήκουν στο έτος του κόκκορα. Έτσι, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά ήθελε να πάρει τατουάζ κόκορα γίνει με το σώμα τους κατά zodiac τατουάζ τους. Υπάρχουν διάφορα θετικά και αρνητικά γνωρίσματα αυτού του ζωδίου, που εμπνέουν τους ανθρώπους για να πάρετε αυτό το χαραγμένο τατουάζ δεδομένου ότι σκέφτονται την προσωπικότητά τους αγώνες αυτό το σημάδι.
Κόκορας τατουάζ μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέγεθος ή το σχέδιο και να εξετάσουμε πολύ μαγευτική όταν είναι μεγάλο. Αυτό συμβαίνει επειδή το φτερά του κόκορα είναι πολύ πολύχρωμο και μοναδικό και ως εκ τούτου πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ κόκορα ήθελαν να δοκιμάσουν τα χρώματα τους με τα σχέδια αυτά. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα τατουάζ απολύτως οπουδήποτε στο σώμα σας ανάλογα με το μέγεθος των σχεδίων. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικά τατουάζ κόκορα ιδέες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις καλύτερες από αυτές, έτσι ρίξτε μια ματιά. Περισσότερα για κινεζικές Zodiac: Έτος του κόκκορα.
Κόκορας σχέδια δερματοστιξιών
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κόκορα έννοιες τατουάζ ποικίλει από θετικές όσο και αρνητικές της πτυχές. Το τατουάζ κόκορας μπορεί να συμβολίζουν την ανδρεία, η γενναιοδωρία, η εξυπνάδα, το ταλέντο και σχολαστική η συμπεριφορά καθώς και για αυτό συμμετέχουν, ιδιότροπος και εκκεντρικός συμπεριφορά. Μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε ότι ορισμένα σταρ του Χόλιγουντ όπως η Melanie Griffith, Britney Spears και Ρενέ Ζελβέγκερ ανήκουν σε αυτή την ζώδιο στην κινεζική αστρολογία. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα σημαντικότερα σχέδια που χρησιμοποιούνται από πολλούς ανεμιστήρες τατουάζ κόκορα στα αγαπημένα τους.
Καταπολέμηση Κόκορας σχέδια δερματοστιξιών? Roosters παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων στα φτερά τους, όπως κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, μοβ και λευκό. Έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν τα μαύρα τατουάζ κόκορα και αντί να πάνε για τα έγχρωμα. Παρουσιάζοντας αυτές τις τόσο ζωντανές χρώματα, ένα από τα πολύ διάσημα κόκορα σχέδια τατουάζ είναι οι μάχες κοκόρια. Αυτό το σχέδιο είναι πολύ καλά γνωστή με διάφορους ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δύσκολο να εξαχθούν. Getting κάθε λεπτομέρεια των δύο κοκόρια μάχες είναι αρκετά δουλειά για tattooers που βρίσκουν συχνά μια πολύ μεγάλη πρόκληση.
Η έννοια του κόκορα αγώνες είναι πολύ αρχαία και προέρχεται από τις αγροτικές καλλιέργειες της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για μια αιματηρή άθλημα το οποίο έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθεί να εφαρμόζεται σε ορισμένες ως ψυχαγωγία για τους ιδιοκτήτες των πτηνών και μια ευκαιρία να κερδίσουν γρήγορα χρήματα. Έτσι, να πάρει αυτά τα τατουάζ κόκορα εμποτισμένα στο σώμα είναι ένα σημάδι της ανδρείας και την ανδρεία για πολλούς άνδρες. Αν και δεν είναι πολύ υποστηρικτική θέμα, πολλοί παίρνουν αυτά τα τατουάζ γίνεται για τον απλό λόγο του στυλ και εμφάνιση. Περισσότερα για τη χαμηλότερη πλάτη τατουάζ.
Χοίρου και Κόκορας σχέδια δερματοστιξιών? Μια άλλη μεγάλη καταδέχομαι το οποίο είναι επίσης πολύ γνωστό είναι το χοίρο και τον κόκορα τατουάζ. Χοίρου και του κόκορα τατουάζ έννοια ότι, αν ένας ναύτης δεν μπορούν να κολυμπήσουν, αλλά έχει ένα τατουάζ χοίρων στο ένα πόδι και ένα κόκορα τατουάζ από την άλλη, αυτός θα σωθεί επειδή αυτά τα ζώα μπορούν να κολυμπήσουν. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να έχουν αυτό το σχεδιασμό όσον αφορά τα όπλα τους ή ωμοπλάτες πάρα πολύ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φαίνεται μεγάλη και δίνει μια πολύ άτυπη και αστεία εμφάνιση. Ο χοίρος είναι πάρα πολύ ένα από τα ζώα στον κινεζικό ζωδιακό που σημαίνει πράος, καθώς και ταπεινότητα. Έτσι, αυτά τα τατουάζ είναι μια επιλογή για τα άτομα που ανήκουν στον κόκορα υπογράψει ήλιο και το φεγγάρι υπογράψουν χοίρων και στίχο αντιπρόεδρος.
Αυτά τα τατουάζ κόκορα πραγματοποιούνται από άνδρες και γυναίκες, ανάλογα με το είδος των σχεδίων που θα ήθελαν να έχουν. Οι γυναίκες απλά πήγαινε για απλό ενικό τατουάζ κόκορας στο χέρι τους ή ως τον αστράγαλο τατουάζ ενώ οι άνδρες αρέσει σκληρό, έτσι προτιμούν να αγωνίζονται κοκόρια στις πλάτες τους και τους δικέφαλους μυς τους. Αν έχετε ποτέ ήθελε να πάρει τατουάζ φτερό, φτερό ενός κόκορα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να έχετε λόγω της χρώματα είναι και επιμήκη μορφή.
Με αυτές τις ιδέες σχετικά με κόκορα τατουάζ, μπορείτε σίγουρα να πάρετε ένα για τον εαυτό σας οπουδήποτε θέλετε να γίνει. Φαίνονται πολύ ελκυστικά όταν είναι μεγάλο και επιβλητικό, έτσι σκεφτείτε μεγάλο για κόκορα τατουάζ σας.