Επιλέγοντας Μεταξύ Ρόταρυ, της πίεσης και διακόπτες των φώτων

Ο τρόπος ζωής αλλάζει και οι άνθρωποι που δεν διστάζουν να ξοδέψουμε χρήματα για τα προϊόντα που δείχνουν καλά και να προσφέρουν value for money. Να συμβαδίζει με αυτή την αλλαγή του σεναρίου, κάθε μέρα υπάρχουν νέες προσθήκες στο ήδη επέκταση των πόρων. Διαβάστε παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τους διακόπτες που φέρνουν μια σπίθα στη ζωή σας!
Περιστροφικοί διακόπτες
Αυτός ο διακόπτης χρησιμοποιείται σε συσκευές που έχουν δύο ή περισσότερους διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Μερικές από τις συσκευές αυτής της κατηγορίας περιλαμβάνουν τις τρεις ταχύτητες του ανεμιστήρα ή ένα ραδιόφωνο CB που έχει πολλές συχνότητες λήψης.
Ο περιστροφικός διακόπτης αποτελείται από έναν άξονα (ρότορα), που έχει έναν βραχίονα επαφής (μίλησε), που εισέρχεται σε βάθος από την επιφάνεια του σαν ένα έκκεντρο. Μαζί με αυτά τα μέρη που έχει μια σειρά από τερματικούς σταθμούς που είναι τοποθετημένα σε έναν κύκλο γύρω από το στροφείο. Κάθε τέτοια τερματικό λειτουργεί ως σημείο επαφής για τον βραχίονα επαφής (μίλησε), μέσω του οποίου κάθε ένας από το πλήθος των διαφορετικών ηλεκτρικών κυκλωμάτων μπορούν να συνδεθούν με το στροφείο. Πολλαπλές πόλοι επιτρέπονται, επειδή ο διακόπτης είναι πολυεπίπεδη.
Αυτές οι διακόπτες χρησιμοποιούνται για την παροχή ρεύματος στο καλοριφέρ ενός ελικοπτέρου δρομέα. Αυτός ο διακόπτης περιλαμβάνει ένα αγώγιμο ρότορα με αγώγιμα προεξοχές που βρίσκονται στο εσωτερικό του. Τα αγώγιμα δάχτυλα ρυθμιστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε ένα ζευγάρι των αγώγιμων δάχτυλα είναι πάντα στην ηλεκτρική επικοινωνία με ένα ζευγάρι των αγώγιμων προεξοχές για μια συγκεκριμένη θέση του αγώγιμου ρότορα. Υπάρχει ηλεκτρική επικοινωνία μεταξύ των αγώγιμων δάχτυλα και τα θερμαντικά σώματα του ελικοπτέρου δρομέα. Είναι εξαιτίας αυτής της δυνατότητας ότι εάν ένα ζεύγος ηλεκτρικών δάχτυλα παραλείπει να προβεί σε ηλεκτρική επαφή με τους αντίστοιχους αγώγιμα προεξοχή ηλεκτρικό ρεύμα είναι ακόμα παραδοθεί στη θερμάστρα.
Διακόπτες πίεσης
Δεν μπορείτε να πάει στραβά με ένα διακόπτη πίεσης καθώς αυτά διακόπτες μπορούν να αισθανθούν μια αλλαγή στην πίεση. Όταν οι μεταβολές της τάσης, αυτούς τους διακόπτες εναλλάξ, πραγματοποιούν και να σπάσει μια ηλεκτρική σύνδεση.
Υπάρχουν διάφοροι διακόπτες πίεσης στην αγορά. Ένας από αυτούς, ο διακόπτης παύσης σημείο ενεργοποιείται όταν μια καθορισμένη πίεση επιτυγχάνεται και η πίεση μέτρησης διακόπτης είναι σε θέση να μετρήσει την ατμοσφαιρική πίεση και αντιδρά αναλόγως. Όταν υπάρχει μια εφαρμογή της μηχανικής και την ατμοσφαιρική πίεση, η μηχανική διακόπτες πίεσης παρέχει ένα σήμα παραγωγής, με τη μορφή ενός διακόπτη κλεισίματος. Υπάρχει επίσης το διακόπτη διαφορικής πίεσης που χρησιμοποιεί την διαφορική πίεση του υγρού, το οποίο εκτείνεται από χαμηλή έως υψηλή πίεση πηγές για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρικό διακόπτη σε ένα προκαθορισμένο σημείο ενεργοποίησης. Ο διακόπτης πίεσης που χρησιμοποιούνται στα αεροσκάφη, αυτοκίνητα και άλλα περιβάλλοντα πάρα πολύ.
Φως Διακόπτες
Όπως υποδηλώνει το όνομα, το φως διακόπτης χρησιμοποιείται για να λειτουργήσει ηλεκτρικά φώτα, ηλεκτρικές πρίζες ή μόνιμα συνδεδεμένο εξοπλισμό. Αυτές οι διακόπτες που στους τοίχους και τοποθετούνται περίπου 6 έως 10 εκατοστά μακριά από την πόρτα. Το είδος των διακοπτών που αναφέρονται ανωτέρω χρησιμοποιούνται για να λειτουργήσουν τα φώτα που τοποθετούνται στην οροφή. Ένα άλλο είδος διακόπτη είναι εκείνη που διαπιστώθηκε στην δάδες. Οι εν λόγω αυτοί τοποθετούνται κοντά στο βολβό ή κοντά στην ουρά. Μερικές φορές ολόκληρο το κεφάλι, αποτελεί το διακόπτη.
οι διακόπτες φωτός Σήμερα απαρτίζεται από κεραμικό, πλαστικό ή μέταλλο. Οι διακόπτες αυτοί έρχονται με πλάκα καλύπτει κάλεσε πλάκες τοίχου που εμποδίζουν την τυχαία επαφή με τα ζώντα ακροδέκτες του διακόπτη. Εκτός από τον τοίχο πινακίδες βρίσκονται σε διαφορετικά υλικά, είναι επίσης διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και στυλ. Με την επιλογή διαθέσιμη, είστε βέβαιοι να βρείτε μια πλάκα διακόπτη τοίχου και που πηγαίνει με τη διακόσμηση.