Λοβό του αυτιού Piercing

Η πρακτική της τρύπημα αυτιών πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο. Παράλληλα με τη διατήρηση της υγιεινής και τη φροντίδα ενός νέου piercing λοβό του αυτιού μπορεί να ήταν δύσκολη σε εκείνες τις εποχές, δεν είναι έτσι πλέον. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα ενός νέου piercing λοβό του αυτιού απαιτεί από εσάς να ακολουθήσετε μια πολύ απλή διαδικασία σε καθημερινή βάση, μέχρι την επούλωση του τραύματος. Αυτό θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά για την πρόληψη της ανάπτυξης κάθε είδους μόλυνση, η οποία το δέρμα σας εκείνη τη στιγμή είναι πιο επιρρεπείς σε. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι μια ανοιχτή πληγή, σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Παρουσιάζεται εδώ είναι ένα απλό αυτί διάτρηση φροντίδα ρουτίνας, και κάποιες άλλες χρήσιμες συμβουλές, που θα βοηθήσει να θεραπεύσει την πληγή ομαλά.
Λοβό του αυτιού Piercing Φροντίδας
An λοβό του αυτιού piercing κυμαίνεται χρόνος επούλωσης μεταξύ 4-8 εβδομάδες ή 1-2 μήνες. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ τρυφερό, και είναι επιρρεπής στην ανάπτυξη των λοιμώξεων που μπορεί να είναι επίπονη, σε πολλές περιπτώσεις. Η φροντίδα ενός νέου piercing λοβό του αυτιού είναι απαραίτητο να αποφευχθούν τέτοιου είδους μολύνσεις. Ακολουθήστε αυτό το αυτί διάτρηση ρουτίνα μετέπειτα μέριμνας για τα νέα διάτρηση λοβό του αυτιού σας. ? Η νέα διάτρηση πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα με ένα αντιβακτηριακό σαπούνι, για περίπου 3-4 εβδομάδες. ? Πριν το κάνετε αυτό, πάντα να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι αυτό, όπως τα χέρια μεταφέρουν βακτήρια που μπορεί να οδηγήσει σε λοίμωξη ενώ ασχολείται με ένα νέο τρύπημα λοβό του αυτιού. ? Καθαρισμός του piercing τη διάρκεια του ντους είναι ιδανική, και θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε μετά το ντους σας. ? Απολαύστε το τρύπημα σε ορισμένες χλιαρό νερό. ? Πάρτε ένα υγρό αντιβακτηριακό σαπούνι, και τις περιχύνετε με λίγες σταγόνες για το τρύπημα. Περιστρέφεται ήπια κομμάτι του κοσμήματος, έτσι ώστε το σαπούνι απλώνεται ομοιόμορφα μέσα και γύρω από το τρύπημα. ? Επιτρέψει να παραμείνει για λίγα λεπτά, ενώ αφαιρείτε προσεκτικά το φλοιό που έχει σχηματιστεί γύρω από το γενεαλογικό. Κρούστα σχηματισμός οφείλεται σε λευκό / κίτρινο απαλλαγής που ονομάζεται λέμφος, το οποίο είναι κανονικό με μια νέα διάτρηση. ? Πλύνετε το σαπούνι πολύ καλά με σκέτο νερό, και πάλι στη διάρκεια της περιστροφής απαλά το κομμάτι του κοσμήματος έτσι ώστε όλες οι σαπούνι έχει αφαιρεθεί. Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσει. Προσπαθήστε να καταστεί όσο το δυνατόν ξηρότερη καθώς ακόμη και άφησε πάνω από το νερό μπορεί να προκαλέσει ένα λοβό του αυτιού piercing λοίμωξη. Μην χρησιμοποιείτε μια πετσέτα να στεγνώσει piercing, δεδομένου ότι φέρνει τα βακτηρίδια που μπορεί να επηρεάσει εύκολα το λοβό του αυτιού που προκαλεί λοίμωξη. ? Μετά από 3-4 εβδομάδες, να συνεχίσει το ίδιο λοβό του αυτιού piercing φροντίδα καθεστώς μία φορά κάθε 2-3 ημέρες. Ωστόσο, συνεχίζουν το σύνολο ρουτίνας θα πρέπει να ακολουθηθεί ακριβώς στην παραπάνω τρόπο.
Περισσότερες συμβουλές σχετικά με λοβό του αυτιού Piercing Φροντίδας
Αν και μετά την ανωτέρω ρουτίνας είναι σημαντική, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να κάνει, ενώ τη φροντίδα των νέων piercing λοβό του αυτιού σας. ? Παίρνοντας διάτρηση σας, βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο που το κάνει για σας έχει εκπαιδευτεί να το κάνει, και ότι διαθέτουν τα εργαλεία που χρησιμοποιεί έχουν καθαριστεί επιμελώς. Μερικές φορές, μια μόλυνση αναπτύσσεται αμέσως λόγω ακατάλληλης υγιεινής ακολούθησε σε τμήμα του διατρυπών. ? Αν δεν είστε καθαρισμό piercing σας, μην βιολί με αυτό ή το αγγίζετε. Είναι περιττό και μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις. ? Μη χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος επίκαιρο λοσιόν, αλοιφές, δέντρο τσαγιού λάδι, ή θαλασσινό νερό, όπως προτείνεται από πολλούς ειδικούς. Από την άλλη πλευρά, εφαρμόζοντας μερικές σταγόνες λάδι καρύδας για το piercing έχει βρεθεί για να βοηθήσει στην επούλωση γρήγορα. Η εφαρμογή του πετρελαίου είναι απαραίτητη, διότι η καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού προκαλεί το δέρμα στο λοβό του αυτιού για να τεντώσει και να στεγνώσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονο πόνο. Επίσης βοηθά στη χαλάρωση του φλοιού σχηματισμό εύκολα. ? Αν και τον καθαρισμό του piercing, και ενώ την εφαρμογή του πετρελαίου, απαλά περιστρέψετε το κομμάτι του κοσμήματος περίπου. Αυτό βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού του φλοιού, και μειώνει το λοβό του αυτιού διαπεραστικό πόνο που προκαλείται από σύσφιξη της επιδερμίδας γύρω από την πληγή, με την πάροδο του χρόνου. ? Σημάδια μιας λοβό του αυτιού διαπεραστικό λοίμωξης περιλαμβάνουν κνησμό, ερεθισμό, ερύθημα, οίδημα, και ένα αυξανόμενο ποσό απαλλαγής. Αν υποψιάζεστε μια μόλυνση, μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το κομμάτι του κοσμήματος από μόνοι σας τρύπημα. Πηγαίνετε στο διατρυπών, ή σε ένα γιατρό για να ασχοληθούν με αυτό. Χειρισμός οι ίδιοι μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα. ? Ακόμα και αν δεν έχετε ένα μολυσμένο διάτρηση λοβό του αυτιού, μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το κόσμημα για τη δική σας μέχρι το piercing έχει επουλωθεί πλήρως. ? Μπορείτε να κολυμπήσετε μετά να πάρει μια διάτρηση λοβό του αυτιού, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, και σε καθαρά, χλωριωμένο νερό σωστά. Αποφεύγετε το κολύμπι στον ωκεανό έως ότου piercing σας έχει επουλωθεί πλήρως. ? Είτε πρόκειται για το αυτί διάτρηση λοβού, ή άλλα διαφορετικά είδη τρύπημα αυτιών, διατηρώντας την υγιεινή επιτρέποντας παράλληλα την πληγή για να θεραπεύσει είναι πολύ σημαντική. Για να αποφευχθεί μια μικρή λοίμωξη από το να πηγαίνουν από το χέρι, και να μπορέσουμε τελικά να τον αθλητισμό το αγαπημένο σας ζεύγος σκουλαρίκια, ακολουθούν αυτή λοβό του αυτιού τρύπημα φροντίδα ρουτίνας θρησκευτικά.