Μαύρη πεύκη Bonsai

Θεωρούνται ότι είναι μια επιτομή του μπονσάι (φύτευση δίσκος), ιαπωνικά μαύρη πεύκη είναι ένα κλασικό δέντρο για να τρένο για μπονσάι καθώς ανταποκρίνεται επίσης σε μια σειρά τεχνικών που χρησιμοποιούν, ενώ αυξάνεται και οι αποδόσεις άριστες ιδιότητες ανάπτυξη. Μαύρο πεύκο, που ανήκει στην οικογένεια Pinaceae, μεγαλώνει σε ύψος 25 ποδιών και πλάτους 20 έως 35 πόδια. Έχει αναπτύξει την από μακρού, leggy κλάδους, που παρουσιάζουν ασυνήθιστα σκούρο πράσινο, πέντε με επτά ιντσών καιρό twisted φυλλώματα και βελόνες, επιβαρύνουν σε ομάδες των δύο. Αυτή ήταν μόνο μια σύντομη εικόνα της μαύρης πεύκης δέντρο μπονσάι, τώρα ας μάθουμε πώς να αυξηθεί κατάλληλα. Διαβάστε περισσότερα για την Ιαπωνική πεύκου.
Μαύρη πεύκη Bonsai Tree
Μαύρη πεύκη Bonsai εδάφους? Μια καλά στραγγισμένο εδάφους, που αποτελείται από ίσο συγκεντρώσεις ελαφρόπετρας και akadama λειτουργεί καλύτερα για το μαύρο δέντρο μπονσάι πεύκης. Το χώμα πρέπει να είναι ομοιόμορφα υγρό, χωρίς να είναι υπερβολικά υγρό, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ρίζας σήψη. Για μια υγιή απόδοση, το έδαφος για την μαύρη πεύκη θα πρέπει να έχουν ένα επίπεδο pH κάπου μεταξύ 5,5 και 6,5.
Μαύρη πεύκη Bonsai Sunlight? Μαυρόπευκα να απολαύσουν στη ήλιο όλη την ημέρα και μπορεί να ανέχεται θερμοκρασίες μέχρι 100 º F. Ωστόσο, τα καλοκαίρια, όταν διατηρείται σε ηλιόλουστες, φύλλωμα το χρώμα του μπορεί να αποδειχθεί πρασινοκίτρινο ότι όταν διατηρείται κάτω από μερική σκιά ή ύφασμα σκιάς, το χρώμα μπορεί να γίνει βαθύ πράσινο. Τα καλοκαίρια, η θερμότητα που μπορούν να ψήνουν τις ρίζες δέντρων, ειδικά εάν το δοχείο παίρνει πάρα πολύ καυτό. Ως εκ τούτου, για να αποφευχθεί αυτό σκεπάζουμε την κατσαρόλα να εμποδίσει τη θερμότητα του ήλιου και να διατηρεί τη θερμοκρασία, ώστε να μπορούν να αντέξουν τη θερμότητα.
Μαύρη πεύκη Bonsai πότισμα? Η μαύρη πεύκη θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα υγρό, εξ ου και το νερό το λεπτομερώς δύο έως τρεις φορές την ημέρα για να κορεστεί πλήρως το έδαφος. Αν και μπορεί να αντέξει ένα κομμάτι της ξηρασίας, για καλύτερα αποτελέσματα διασφαλίζουν ότι το νερό είναι ένα επίπεδο pH μεταξύ 5,5 και 6,5 και το έδαφος γίνεται σωστά υγρό.
Μαύρη πεύκη Bonsai κλάδεμα? Σε αντίθεση με άλλα φυλλοβόλο δέντρο το οποίο, κατά την άνοιξη λιπάσματα ανάγκη, μαύρη πεύκη απαιτεί σωστή κλάδεμα. Η καλύτερη ώρα για κλάδεμα είναι κατά τη διάρκεια τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, δεδομένου ότι βοηθά να σταματήσει η αιμορραγία σφρίγος. Επιπλέον, μετά τον τεμαχισμό του υποκαταστήματος, χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι με στόκο πάστα cut καθ 'όλη τη άκρες του τραύματος. Μόλις κλαδεύονται, κρατήστε το δέντρο σε σκιά για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες και να αποφύγει τη διάθεσή του σε χώρους όπου υπάρχουν ακραίες θερμοκρασίες. Διαβάστε περισσότερα για πεύκα κλάδεμα.
Μαύρη πεύκη Bonsai καλωδίωσης? Η καλύτερη περίοδος για να συνδέσετε τον μαύρη πεύκη είναι το τέλος του χειμώνα, λες και ενσύρματο κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου του όπου το cambium είναι φορτωμένο με το σφρίγος και κυριολεκτικά επιπλέουν πάνω από το ξύλημα, μπορεί να βλάψει το φυτό. Μπορείτε να σύρμα καιρό τα υποκαταστήματά της σε διάφορα σχήματα, αλλά να αποφύγει καλωδίωση ενός ασθενούς ή τόνισε μαύρης πεύκης, καθώς θα είναι σε θέση να ζει μέσα από τις αναπόφευκτες ζημίες της καλωδίωσης.
Μαύρη πεύκη Bonsai λίπανση? Τα πιο προβληματικά επιβλαβών για το μαύρο πεύκο είναι το τετράνυχους που προσβάλλει συνήθως τα δέντρα που είναι αδύναμες ή τόνισε ιδιαίτερα στα τέλη της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τις εν λόγω επιβλαβών οργανισμών σε τακτική βάση και να τηρεί το δέντρο και για σημάδια αδυναμίας. Ένα πεύκο μολυνθεί από ακάρεα αράχνη αναπτύσσει κόκκινα στίγματα on βελόνα του που μπορεί να παρατηρηθούν μετά από στενή επιθεώρηση. Εκτός από αυτό, αφίδες and mealy σφάλματα είναι δύο άλλα κοινά παράσιτα που μπορούν να μολύνουν το δέντρο. Αν και μπορούν να ελεγχθούν εύκολα με κοινά φυτοφάρμακα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε οργανικές ενώσεις, όπως Hollytone ή Βιο Gold, από το Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο, μαζί με πρόσθετες συμπλήρωμα βιταμινών και Σίδηρος για να απαλλαγούμε από αυτά.
Μαύρη πεύκη Bonsai μεταφύτευση? Η μαύρη πεύκη είναι δυνατόν να μεταφυτεύονται από το Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, στην πραγματικότητα, η νέα δέντρα μπορούν να μεταφυτεύονται κάθε χρόνο, ενώ μεγάλα δέντρα μετά από κάθε 3-5 χρόνια. Επιπλέον, οι μελέτες δείχνουν μεταφύτευση κάθε χρόνο βοηθά παρακινώντας το δέντρο για την καλύτερη ανάπτυξη και τη διατήρηση καρτέλες για το ριζικό σύστημα. Ωστόσο, επειδή η δομή της ρίζας θα αντικατοπτρίζουν τη δομή υποκατάστημα με μεγάλες ρίζες διαγράφονται στο πλαίσιο μεγάλους κλάδους, αποφεύγεται η υπερβολική της αφαίρεσης ριζών, ενώ μεταφύτευση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πεύκο Ειδών? Bonsai Tree Care? Πώς να αυξηθεί το μπονσάι? Καλλιέργεια της μαύρης πεύκης μπονσάι για την πώληση είναι ένα απαιτητικό πράξη, όπως χαρακτηριστικά ανάπτυξης της χρειάζεται συνεχή, τακτική και προσεκτική συντήρηση, προκειμένου να παραμείνουν στην μπονσάι τελειώματα. Ωστόσο, είναι τόσο σκληραγωγημένοι και ευπροσάρμοστο, ιαπωνικά μαύρης πεύκης μπονσάι αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για κάθε αρχάριο ή προχωρημένο μπονσάι ενθουσιώδης. Ελπίζω ότι οι πληροφορίες που δίνονται σε μαύρο φροντίδα μπονσάι πεύκης και ανάπτυξη αποδεικνύεται χρήσιμο σε όλους σας.