Μακριά μαύρα μαλλιά: Συμβουλές περιποίησης και στυλ

Μαύρα μαλλιά είναι σχεδόν η ίδια με οποιαδήποτε άλλη για τα μαλλιά, η μόνη διαφορά είναι η μοναδική φυσική δομή του, αυτός είναι ο λόγος μαύρα μαλλιά είναι λίγο δύσκολο να διατηρηθεί. Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και τεχνικές.
Long Black άκρες προσοχής τρίχας
Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να κάνουν μαύρα μαλλιά σας να φανεί το καλύτερό της:? Πλύσιμο: αν έχετε ίσια ή σπαστά μαλλιά ξέρετε ότι πρέπει να πλένονται συχνά, αυτό οφείλεται στο ότι παίρνει λιπαρά πολύ γρήγορα. Όμως, μαύρα μαλλιά είναι διαφορετική, η πιο κοινή υφή των μαύρων μαλλιών είναι σγουρά, έτσι σγουρά μαλλιά παγίδες το σμήγμα που παράγεται από το τριχωτό της κεφαλής και δεν σας επιτρέπει να φτάσετε της τρίχας, έτσι μαύρα μαλλιά είναι ξηρό. Πάνω από το πλύσιμο θα το στεγνώσει περαιτέρω η οποία είναι επιζήμια για τα μαλλιά. ? Προϊόντα μαλλιών: την επόμενη φορά που θα πάρει επάνω ότι μπουκάλι του σαμπουάν ή conditioner ή ακόμη και μους, βεβαιωθείτε της ειδικά για μαύρα μαλλιά. Μαύρα μαλλιά χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, αφού είναι πιο ευαίσθητο και απαιτεί πολλή υγρασία. Τα περισσότερα προϊόντα για τα μαλλιά γίνονται με τρόπο που θα αφαιρούνται από την υγρασία της τρίχας και να το ξηρό, αυτό θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο μαύρο μαλλιά, η οποία είναι ξηρά από τη φύση. ? Βούρτσισμα: μαύρα μαλλιά είναι σγουρά και κουλουριάζεται έτσι εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε μια κανονική βούρτσα, θα είστε μόνο να κάνει σοβαρή ζημιά στα μαλλιά σας. Μην χρησιμοποιείτε μια βούρτσα για μαύρα μαλλιά, μόνο χρησιμοποιήσετε μια χτένα ευρεία δόντι ή να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας να εργαστείτε με τα μαλλιά. ? Αξεσουάρ: ενώ στον ύπνο τη νύχτα, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι χαλαρό, αξεσουάρ όπως σίδερα, barrettes, scrunchies, κλιπ μαλλιών μπορεί να προκαλέσει βλάβες μαύρα μαλλιά. ? Να θυμάστε ότι αν και styling μαλλιών σας είναι όλα καλά και ωραία, με πάρα πολλά αξεσουάρ, είδη για τα μαλλιά επεκτάσεις και μπορεί να βλάψει τα μαλλιά. Τα άτομα με μαύρα μαλλιά είναι επιρρεπείς σε αλωπεκία, οπότε να είστε προσεκτικοί. ? Long Black Hairstyles
Έτσι, εάν έχετε μακριά μαύρα μαλλιά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τόσες πολλές διαφορετικές μορφές, μπορείτε να πάτε πλεκτά ή να πάρετε το δημοφιλές dreadlock, ή θα μπορούσατε να έχετε μια λεία και ίσια μαλλιά στυλ. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, οποιαδήποτε και όλα τα χτενίσματα δείχνουν τέλεια σε μαύρα μαλλιά. Απλώς να θυμάστε ότι κατά την επιλογή χτένισμα σας συμπληρώνουν structure πρόσωπο και την προσωπικότητά σας. Μακριά ταιριάζει μαλλιά τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αν θέλετε να το στυλ είναι να βεβαιωθείτε ότι σας βολεύει.
Υπάρχουν πέντε βασικά σχήματα face? ωοειδή, στρογγυλά, τετράγωνα, την καρδιά και ορθογώνια. Όποια και αν είναι το σχήμα του προσώπου σας ίσως, να θυμάστε το τέχνασμα του hairstyles είναι να κάνετε τα μαλλιά σας να φανεί περισσότερο οβάλ, αυτό συμβαίνει επειδή το ελλειψοειδές σχήμα θεωρείται ότι είναι το πιο όμορφο σχήμα του προσώπου. Έτσι, εάν είστε ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που έχουν ωοειδές σχήμα προσώπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για χτενίσματα, κάτι θα σας ταιριάζει. Αλλά εάν έχετε ένα γύρο, τετράγωνα ή σε σχήμα καρδιάς πρόσωπο, πρέπει να εργαστείτε με τα μαλλιά σου.
Γύρος πρόσωπα πρέπει να συνεργαστούν με ένα χτένισμα που αφήνει τα μαλλιά να εξισορροπηθούν τα μάγουλα, ενώ μια καρδιά σχήμα προσώπου χρειάζεται την τρίχα να ζυγίζουν γύρω από το πηγούνι να δώσει στο πρόσωπο μια πιο οβάλ σχήμα. Πλατεία αντιμετώπιση αναγκών της σε ένα στυλ που είναι Υφή και έχει ακμές που κατευθύνεται προς το πρόσωπο. Τριγωνική αντιμετωπίζει ανάγκη ύψος και πληρότητα κοντά στην κορυφή.
Αυτές είναι μερικές συμβουλές και στυλ για τα μακριά μαύρα μαλλιά, αλλά το καλύτερο πράγμα που κάνει είναι να πάει σε μια στυλίστρια για μια πιο εξατομικευμένη σύσταση.