Μακριά Hairstyles για Άνδρες

μακρά κλειδαριές Axl Rose έκανε πολλές λιποθυμώ γυναίκες! Γι 'αυτό το αστέρι της ροκ, το μακρύ, ίσιο χτένισμα έγινε ένα σημαντικό μέρος της προσωπικότητάς του. Η διαχρονική γοητεία του παρόντος hairstyle ανάγκασε πολλούς να ακολουθήσουν το δρόμο του. hairstyles Σήμερα, οι άνδρες δεν είναι πλέον μόνο για σύντομο hairstyles όπως η μείωση του πληρώματος. Οι άνδρες του σήμερα εξέπεμψαν τις αναστολές τους και να εκθειάζουν τα μακριά μαλλιά με μεγάλο ταλέντο! hairstyles για άντρες παίρνουν ακόμα πιο θερμότερος από το λεπτό. Αυτό είναι ορατό από τα διάφορα είδη των βλεμμάτων δει στους διαδρόμους μόδας. Διαβάστε για αυτές τις ιδέες για μακροχρόνια hairstyles για τους άνδρες και να δοκιμάσετε κάτι συναρπαστικό για αυτή τη σεζόν.
Μακριά Hairstyles για Άνδρες:
Όμορφη Ταινιοπλέγματα:? Μαλλιά πλεξούδες είναι έξοχο καυτό και να κοιτάξουμε ιδανικό για τους άνδρες όσο και γυναίκες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πλεξούδες άνδρες μπορούν να επιλέξουν. Αυτό το είδος της hairstyle είναι βασικά της αφρικανικής αμερικανικής προέλευσης. Styling αυτό το βλέμμα μπορεί να αποδειχθεί κάπως περίπλοκη. Ωστόσο, με την επαγγελματική βοήθεια, μπορείτε να είστε βέβαιοι έχετε μια υπέροχη hairstyle να προκαλέσει πτερυγισμός μεταξύ των γυναικών ειδικότερα. Μεταξύ όλων των διαφορετικών τύπων των πλεξούδες, cornrows είναι αρκετά ευέλικτο. Cornrows είναι υφασμένα πολύ κοντά στο κρανίο και μπορεί κανείς να επιλέξει γεωμετρικά σχέδια ή τα κύματα, ανάλογα με την εμπειρία και την ικανότητα της κομμωτήριο. Για αυτό το χτένισμα, επιλέξτε ένα κομψό σχεδιασμό για την πλεξούδες και ασφαλή για τα μαλλιά με ένα πολύχρωμο συγκρότημα.
Θανάσιμη Dreadlocks:? Deadly dreadlocks είναι διαφορετικές από τις πλεξούδες των μαλλιών και του αθλητισμού αυτό το βλέμμα σας θα πρέπει να διατηρήσουν ώμο μαλλιά μήκους. Η υφή και το σχήμα του φόβους μπορεί να ελεγχθεί με φυσικό τρόπο. Bob Marley είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγουδιστές που ΙΣΤ αυτό το χτένισμα. Αυτό έγινε βλέμμα σήμα κατατεθέν του. Dreadlocks είναι χαμηλά για τη συντήρηση. Τα μαλλιά είναι συνεστραμμένο ή backcombed για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, ανάλογα με το στυλίστα. Hair πρέπει επίσης να αναπτυχθεί φυσιολογικά γι 'αυτό το βλέμμα. Ωστόσο, αυτό το είδος βλέμμα είναι λίγο ατημέλητο και δεν μπορεί να βρεθεί κατάλληλος για τον επαγγελματικό κόσμο.
Emo Hairstyles:? Emo, μικρή για συναισθηματικό, έχει να κάνει με μια ατομικιστική βλέμμα. Το βλέμμα emo είναι στην ίδια κατεύθυνση με την hairstyles πανκ. Ωστόσο, σε ένα χτένισμα emo, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά μήκη και τα στρώματα. Για παράδειγμα, τα μαλλιά σκέλη στην μπροστινή πλευρά μπορεί να διατηρούνται περισσότερο απ 'το πίσω μήκος. Αλλιώς, οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν Μπανγκ. Για να πάρετε την πλήρη εμφάνιση emo, τρίχες πρέπει επίσης να ραβδώσεις σε φωτεινά χρώματα. Το στυλ θα πρέπει να γίνει έχοντας κατά νου το σχήμα του προσώπου και προσωπικότητα.
Long Shag Hairstyles:? Shag hairstyles είναι δημοφιλείς μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Μια τέτοια εμφάνιση είναι σημαίνουν για εκείνους που δεν έχουν πραγματικά χρόνο για τη συντήρηση. Shag hairstyles είναι πολύ κομψό και πολύ εύκολο να διατηρηθεί, και μια καλή λογοτέχνης θα σας παρέχει με πολλές παραλλαγές. Μακριά hairstyles θαλασσοκόρακα περιλαμβάνουν συνήθως 2 στρώματα. Αυτή η κόμμωση είναι εξάλλου καταλληλότερη για τους άνδρες με ίσια μαλλιά. Οι άνδρες με σγουρά τρίχες μπορούν να πάρουν το ισιώσει με το ίσιωμα των μαλλιών. Προσθέστε έναν παφλασμό του χρώματος για να κάνει μια δήλωση ύφους!
Αυτές οι μεγάλες hairstyles για τους άνδρες μπορεί να φανεί πολύ ελκυστική όταν συνδυάζεται με τη σωστή στάση. Έτσι, είστε έτοιμοι για ένα makeover;