Σκουπίδια Διάθεση Cleaner

Κρατώντας τα σπίτια μας καθαρά και μυρίζουν φρέσκο ​​είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Ίσως το όνειρο είναι πολύ ισχυρή από μια λέξη σε αυτό το πλαίσιο, αλλά η ιδέα είναι αρκετά σαφής. Ο καθένας έχει την πρόθεση να έχουν ένα υγιεινό σπίτι για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι διαφημίσεις μας έπεισαν ότι χρειαζόμαστε έναν στρατό των προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης για κάθε ρωγμές του σπιτιού. Μία από τις δύσκολες περιοχές για την απολύμανση και την καθαρή είναι η διάθεση σκουπίδια σας. Το σύνολο σκουπίδια τρόφιμα περνά μέσα από αυτό, το οποίο μερικές φορές μπορεί να κολλήσει στο εσωτερικό των λεπίδων.
Έτσι, η εβδομαδιαία δουλειές καθαρισμού πάρει περισσότερο απόκρημνες και έντονα για την εξάλειψη των οσμών, λίπος, και τα μόρια των τροφίμων. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να καθαρίσετε τη διάθεση απορριμμάτων χωρίς αγοράζουν ακριβά προϊόντα καθαρισμού από το σούπερ μάρκετ; By επινοώντας φυσικές συνταγές καθαρότερα σκουπίδια διάθεση, μπορείτε να λίγο πολύ σώσει πολλά χρήματα, χρόνο, και να αποκρούσει τυχόν επιβλαβών χημικών ουσιών από το σπίτι σας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά σπιτικά προϊόντα καθαρισμού αποκομιδής απορριμμάτων που είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό της κουζίνας.
Σπιτική Καθαριστές αποκομιδής απορριμμάτων
Σκουπίδια Διάθεση Cleaner 1: Διάθεση κομμένο λεμόνι κομμάτια στο εσωτερικό της διάθεσης απορριμάτων είναι μία από τις πιο συχνές και τακτικές μέθοδος καθαρισμού. Λεμόνι βοηθά στην εξάλειψη των ενοχλητικών οσμών τρόφιμα και το υπερβολικό λίπος που προεξέχει στις λεπίδες. Μπορείτε να αποφύγετε βάζοντας τα χέρια σας στο εσωτερικό της διάθεσης απορριμάτων και γυρίστε το άρωμα φρέσκο. Αφού τελειώσετε με τη διάθεση, βάλτε μισού λεμονιού μέσα, γυρίστε το νερό και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη διάθεση του για μερικά δευτερόλεπτα.
Σκουπίδια Διάθεση Cleaner 2: Πάρτε ένα μπουκάλι ψεκασμού για την κάλυψη κατά το ήμισυ με νερό και το μισό με ξύδι. Προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού με 10 - 15 σταγόνες λάδι δέντρο τσαγιού σε αυτό. Κλείστε τη φιάλη και ανακινήστε το για να αναμειχθεί στα περιεχόμενα σωστά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λεβάντα ή εσπεριδοειδή πετρελαίου για αυτό το καθαριστικό. Ψεκάστε στο εσωτερικό της διάθεσης απορριμμάτων μετά από κάθε χρήση. Οι καθαρότερες είναι μη τοξικά και βιολογικά η οποία διατηρεί το σπίτι σας και τα χέρια ασφαλείς από δραστικές χημικές ουσίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό καθαρότερο on πόμολα, λαβές τουαλέτα, και άλλες επιφάνειες. Διαβάστε περισσότερα για το ξίδι ως απολυμαντικό.
Σκουπίδια Διάθεση Cleaner 3: Σε ένα πλαστικό μπουκάλι ψεκασμού, το μίγμα σε 1 κουταλάκι του γλυκού βόρακα, κουταλάκια του γλυκού εξάμηνο του πλυσίματος σόδα και με βάση τα λαχανικά απορρυπαντικό, 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι να συνδυάσει τα συστατικά σωστά. Ψεκάστε στο εσωτερικό της διάθεσης απορριμμάτων μετά από κάθε χρήση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σκούπα για να σκουπίσει τα μικρόβια και τα βακτήρια γύρω από το σπίτι.
Σκουπίδια Διάθεση Cleaner 4: Εκτός από τη διατήρηση της διάθεσης καθαρό και μυρίζουν φρέσκο, θα πρέπει επίσης να διατηρήσουν τις λεπίδες κοφτερές. Αυτό το επόμενο καθαρότερο κάνει τόσο τις θέσεις εργασίας την ίδια στιγμή. Πάρτε μια παγοθήκη, γεμίστε κάθε κύβο με το μισό μέρος ξύδι ή χυμό λεμονιού και το μισό μέρος νερό. Τοποθετήστε το στην κατάψυξη και μόλις το υγρό μετατρέπεται σε πάγο, πτώση 2 με 3 κύβους καθορισμό της διάθεσης απορριμμάτων. Καθαρισμός με ξίδι θα εξαλείψει οποιαδήποτε άσχημη οσμή και ακονίσετε τις λεπίδες.
Σκουπίδια Διάθεση Cleaner 5: Συγκεντρώστε 1 φλιτζάνι λευκό ξίδι, 1 γαλόνι του βραστό νερό, το ήμισυ χρησιμοποιείται λεμόνι (όχι χυμό) και μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Βάλτε σόδα στην διάθεση και σβήστε με το άσπρο ξίδι. Αφήστε το μείγμα συστατικά μαζί και μετατρέπονται σε αφρό. Μετά από λίγα λεπτά να την αφήσουμε να ρυθμιστεί σωστά, ξεπλύνετε τη διάθεση με 1 γαλόνι του βραστό νερό. Τώρα προσθέστε μισό κομμάτι του λεμονιού που χρησιμοποιούνται εντός και γυρίστε το διάθεσης μέχρι το λεμόνι μετατρέπεται σε θρυμματισμό.
Για περισσότερες καθαριστές αποκομιδής απορριμμάτων, μεταβείτε στη διεύθυνση:? Σπιτική Drain Cleaner? Φραγμένο Σκουπίδια Διάθεση? Με αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικών αποκομιδής απορριμμάτων, μπορείτε να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιεινό, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της διάσωσης του περιβάλλοντος, καθώς και. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τις συνταγές που προτάθηκαν παραπάνω ή έρχονται με το δικό αφέψημα σας για την καλύτερη και φυσικά καθαριστικά αποκομιδής απορριμμάτων.