Συμβουλές για Σγουρό περιποίησης μαλλιών - χτενίσματα και περιποίησης μαλλιών για σγουρά μαλλιά

Η εξεύρεση της σωστής κόμμωση μπορεί πραγματικά να είναι ένα δύσκολο έργο! Τα κορίτσια που έχουν σγουρά μαλλιά, θέλω να το πάρει ισιωμένα και εκείνων με ίσια μαλλιά, επιθυμούν να το πάρει κατσαρά. Ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών, το τέχνασμα έγκειται επίσης στη σωστή συντήρηση των μαλλιών σας, να σας δώσουμε το σωστό είδος βλέμμα απαιτείται.
Εάν είστε αυτός που είναι φυσικά ευλογημένο με μπούκλες, υπάρχουν τρόποι για να παρακαμφθούν σγουρά μαλλιά σας, προσπαθώντας διαφορετική εμφάνιση. Σγουρά μαλλιά στυλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μερικές στριφογυρίζει, μπούκλες και αναπήδηση to κοτσίδες σας. Αλλά αυτές απαιτούν πολλή περιποίηση των μαλλιών. Μπορείτε να επιλέξετε από κοντά σγουρά μαλλιά, μακριά σγουρά μαλλιά, μεσαίου μήκους σγουρά μαλλιά ή κοντά σγουρά βαρίδια να καθορίσουν το πρόσωπό σας. Επειδή σγουρά μαλλιά απαιτούν πολλή φροντίδα, είναι εδώ μια ματιά σε κάποιους τρόπους με τους υγιείς σγουρά περιποίησης μαλλιών για την εξασφάλιση αποκορύφωμα σας φαίνεται καλύτερο του ανά πάσα στιγμή.
Συμβουλές για Σγουρά Μαλλιά:
Τα κορίτσια που έχουν σγουρά hairstyles μπορεί να δοκιμάσει επίσης τη ζημία που μαλλιών, όπως την ψαλίδα, κατσαρός και ξηρά μαλλιά. Αυτό μπορεί να προκύψει λόγω λάθος δίαιτα ή σγουρά μαλλιά, δεν μπορεί να πάρει αρκετή υγρασία. ? Χρησιμοποιήστε moisturizers, διότι αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα με σγουρά hairstyles. Ελέγξτε το σαμπουάν και conditioner και να εξασφαλίσει ότι τα συστατικά θα βοηθήσει ενυδατώνει τα μαλλιά σας. Ήπια τρίψτε το ενυδατικό conditioner στα μαλλιά σας. Περιμένετε μερικά λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη δυνατή προετοιμασία από το κλιματιστικό σας. Δοκιμάστε μια βαθιά conditioner μία φορά το μήνα. ? Πάντα να θυμάστε να αποφεύγεται η χρήση στεγνωτήρα μαλλιών. Αυτό είναι μια άλλη πολύτιμη συμβουλή για σγουρά μαλλιά όπως η ενοικίαση τα μαλλιά στεγνώσουν φυσικά θα μπορούσε να εμποδίσει από το να κατσαρός. Αποφύγετε το βούρτσισμα ή το τρίψιμο του σκληρά με μια πετσέτα. Pat ή ταμπονάρετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα, εφόσον απαιτείται. ? Φροντίδα μαλλιών για σγουρά μαλλιά μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν προϊόντα styling που έχουν σχεδιαστεί για αυτού του είδους. Κοιτάξτε τις κορυφαίες μάρκες που θα δώσει σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ορούς υφή και κρέμες. Αυτά θα σας επιτρέψει να έχετε σγουρά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα οποιαδήποτε σε αυτό! ? Βούρτσισμα για σγουρά μαλλιά θα πρέπει να περιλαμβάνουν οδοντωτό χτένες (ευρεία οδοντωτή χτένες). Αλλά αποφύγετε τη χρήση τους για βρεγμένα μαλλιά. Μπλεγμένος σγουρά μαλλιά μπορεί να διαχειρίζεται χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή μια μεγάλη οδοντωτή χτένα. ? Σγουρό περιποίησης μαλλιών μπορούν να χρωματιστούν με διάφορους τρόπους για ένα βλέμμα glam. Προσπαθήστε να επισημάνετε τις μπούκλες που πέφτουν απαλά γύρω από το πρόσωπό σας. Αυτό θα φέρει επίσης εξέχουσα θέση στα χαρακτηριστικά σας. ? Περιποίησης μαλλιών για σγουρά μαλλιά περιλαμβάνει επίσης τη διατήρηση μιας καλής διατροφής. Πάντα να τρώτε σωστά και να έχουν ένα εύλογο ποσό των πρωτεϊνών στη διατροφή σας. Αυτό θα προσθέσει στη φυσική λάμψη των μαλλιών σας. ? Hairstyles για Σγουρά μαλλιά:
Είτε πρόκειται κοντά σγουρά μαλλιά ή μακριά σγουρά μαλλιά, αυτά είναι στη μόδα και είναι εδώ για να μείνει. Είτε Beyonce ή Alicia Keys, τις μπούκλες έχουν ΙΣΤ με μεγάλη élan από αυτές τις κυρίες που οδηγεί. Για κάποιους είναι ο παράγοντας της άνεσης, όπου όπως και για τους άλλους, θα μπορούσε να είναι απλό, απλά διασκέδαση! Σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι κακό, flirty, αισθησιακό και όμορφο, όταν καιρό. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για σγουρά μαλλιά στυλ.
Σύντομη Σγουρό στυλ μαλλιών:
Κοντά σγουρά μαλλιά κάνει χρήση πολύ ορίζονται μπούκλες να δημιουργήσει μια μεγάλη εμφάνιση. Αυτές οι μπούκλες είναι γνωστό στην τζαζ επάνω οποιοδήποτε χτένισμα. Χρησιμοποιήστε κάποια gel για να πάρει το υγρό βλέμμα μπούκλες. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό κερί λάμπουν για χαλαρές μπούκλες. Κοντά σγουρά μαλλιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα βρώμικο βλέμμα. Αυτό είναι πάρα πολύ στη μόδα και είναι χαμηλή συντήρηση. Μπορούν επίσης να γίνει για να κοιτάξει αυθάδης και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε ένα πλύσιμο και τρέξτε τα δάχτυλά σας και αν τα μαλλιά σας. Αυτό ήταν! έτοιμα σας να ροκάρετε!
Μακριά Σγουρά μορφές τρίχας:
Μακριά σγουρά μαλλιά είναι μεγάλη ειδικά όταν εξετάσουμε τις μπούκλες χαλαροί στην εμφάνισή τους. Αυτές πλαισιώσει το πρόσωπο απαλά και να δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση. Μακριά σγουρά μαλλιά στυλ μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστεί αλλά με τη βοήθεια ορισμένων τζελ μπορούν να χαλαρώσει επάνω, έτσι ώστε να πέφτουν στους ώμους σας φυσικά. Μερικά μακριά σγουρά μαλλιά στυλ που χρησιμοποιούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζεται η κυματιστή μπούκλες. Φως μπούκλες παρέχουν επίσης boho chic εμφάνιση.
Σφιχτό και bouncy μπούκλες μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια ενός διευκρίνιση σαμπουάν και ένα ενυδατικό κοντίσιονερ. Για μια χαλαρή και σέξι στυλ, μακριά σγουρά μαλλιά σας θα πρέπει να scrunched με ένα μέσο / strong gel. Για να μετριασθούν τα σγουρά μαλλιά, μπορείτε να συνδυάσετε ακόμη και κάποια ορού μετάξι σε αυτό. Γι 'αυτό, γυρίζετε το κεφάλι σας πάνω από ενώ είστε scrunching. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τσαμπί τα μαλλιά στο χέρι σας. Περιμένετε να στεγνώσει και στη συνέχεια απλά για άλλη πανέμορφο, bouncy και μακριά σγουρά μαλλιά. Χαλαρά καιρό μπούκλες μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη βοήθεια ενός μαλακού κεριού λάμψη στις άκρες.
Μακριά σγουρά μαλλιά στυλ μπορεί επίσης μεγάλη εμφάνιση με τη βοήθεια λίγο ζεστό κυλίνδρους. Αυτά θα εξασφαλίσουν τις μπούκλες σας μείνουν στη θέση τους. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό σπρέι μαλλιών για τις μπούκλες, εάν θέλετε να επιτευχθούν αυστηρότερα μπούκλες. Αυτό πρέπει να γίνει πριν να τυλίξετε τα μαλλιά στον κύλινδρο.
Μεσαίο Σγουρό μορφές τρίχας:
Μεσαία σγουρά μαλλιά είναι πολύ εύκολο να διαχειριστεί και οι περισσότερες γυναίκες συχνά επιλέγουν αυτήν την επιλογή. Μεσαίο μπούκλες είναι πιο εύκολο να διαχειριστούν από ό, τι περισσότερο μπούκλες, αλλά και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία από ό, τι σύντομο μπούκλες! Μπορείτε να μαστίγιο μέχρι μεσαίου σγουρά μαλλιά σας σε οποιοδήποτε στυλ μαλλιών όπως περιστρέφοντάς το σε ένα κουλούρι και να αφήνει τις μπούκλες κουνιέμαι δίπλα στο πρόσωπό σας. Ή ισοπαλία σε μια αλογοουρά και αφήστε τα σκέλη παρέα. Προσθέστε στρώματα ή spritz λίγο. Χρησιμοποιήστε το ξυράφι ή ένα ψαλίδι και να έχουν κάποια ανάλαφρους και χαριτωμένο μπούκλες σε διάφορα επίπεδα.
Έτσι, είτε πρόκειται για την κυρία σοβαρή, κακό ή flirty γυναίκα, η επιλογή είναι δική σας. Διαλέξτε το στυλ σας και να κάνει τα κύματα, όπου κι αν πάτε!