Paint Πάνω ξυλεπένδυση

The ξύλινη επένδυση από τα παλαιότερα σπίτια δίνουν μια ξεπερασμένη και βαρετή εικόνα για τη συνολική εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Έτσι, οι ιδιοκτήτες σπιτιού ψάχνουν τρόπους για να αλλάξετε την εμφάνιση προς το καλύτερο. Ένα από αυτά είναι πλήρη άρση αυτών των άσχημος συμβούλια επένδυση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που συνδέονται με αυτό. Αν είναι κολλημένη στον τοίχο, τότε η κατάργησή της θα προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στα τείχη που θα απαιτήσει την άμεση επισκευή. Σε πολλά σπίτια, πάνελ τοίχου κρύβει πολλές ατέλειες των παλαιών τειχών, όπως το ευρύ ρωγμές και σχισμές που θα πάρει εκτεθειμένο. Για όλους αυτούς τους λόγους, το ερώτημα που αναδύεται στο μυαλό τους είναι μπορώ μπογιά πάνω επένδυση;. Η απάντηση είναι ναι, και είναι η απλούστερη και ευκολότερη λύση στο πρόβλημα.
Πώς να ζωγραφίσει πάνω επένδυση τοίχου;
Πριν ξεκινήσετε με την εσωτερική ζωγραφική, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα έπιπλα από το δωμάτιο ή να καλύπτει τους με υφάσματα πτώσης. Προμηθευτείτε τα εργαλεία και τα υλικά που απαιτούνται για την εργασία βαφής. Περιλαμβάνει: κοινή ένωση, γυαλόχαρτο, αστάρι, χρώμα, πινέλο ή το χρώμα κύλινδροι, σαπούνι και νερό, κ.λπ. Μόλις είστε έτοιμοι, ακολουθήστε τις οδηγίες στην μπογιά πάνω επένδυση που αναφέρονται παρακάτω:
Βήμα # 1: Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει προετοιμασία της επιφάνειας του επένδυση. Ελέγξτε έξω τον πίνακα τοίχου για οποιαδήποτε προεξέχοντα καρφιά. Εάν βρείτε, να τους τραβήξει μακριά. Στη συνέχεια, η επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί καλά με σαπούνι και νερό για να απαλλαγούμε από όλες τις βρωμιά και το λίπος. Βουτήξτε ένα σφουγγάρι στο διάλυμα σαπούνι και τρίψτε δυνατά σε όλο το πάνελ ξύλου, που περιελάμβανε τις γωνίες και τις ακμές. Ξεπλύνετε το σαπούνι με καθαρό νερό.
Βήμα # 2: Το επόμενο βήμα είναι γεμίζει από τις αυλακώσεις επένδυση με κοινή ένωση. Αναμίξτε την κοινή ένωση σε ένα τηγάνι λάσπη σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Απλώστε το πάνω από τα αυλάκια, με τη μορφή της ένα παχύ στρώμα ενιαίου έτσι ώστε να γεμίσει σωστά. Αφήστε το σύνθετο στεγνώσει για 24 ώρες. Αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες που παρέχονται στην ετικέτα του δοχείου όσον αφορά το χρόνο στεγνώματος, στη συνέχεια, ακολουθήστε την ίδια.
Βήμα # 3: Μετά την ένωση είναι ξηρό, θα πρέπει να στρώσει με άμμο κάτω όλους εκείνους τους τομείς όπου έχει εφαρμοστεί, προκειμένου να τους δώσει ένα ομαλό τέρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλόχαρτο ή ένα τριβείο δύναμη για το σκοπό αυτό. Αν η επιφάνεια του πάνελ είναι πολύ λείο, τότε μπορείτε να ελαφριά άμμο ολόκληρο το πάνελ τοίχου που θα εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση του εγχυτήρα και το χρώμα. Στη συνέχεια σκουπίστε τους τοίχους με ένα υγρό σφουγγάρι για να αφαιρέσετε όλα τα λειασμένη σκόνης από την επιφάνειά του.
Βήμα # 4: Συνήθως, η επιφάνεια του πάνελ τοίχου είναι γυαλιστερό γεγονός που καθιστά δύσκολο να κρατήσει το χρώμα. Ως εκ τούτου, ένα καλό αστάρι ποιότητας, πρέπει να εφαρμόζεται έτσι ώστε το χρώμα μπορεί ομόλογο καλά με το ξύλο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της εφαρμογής του ασταριού είναι ότι μπορεί να κρύβουν μικρές ατέλειες του πάνελ πολύ καλά. Πρώτα απ 'όλα, να εφαρμόσει ένα ενιαίο παλτό του εγχυτήρα και αφήστε το να στεγνώσει η οποία θα απαιτήσει τουλάχιστον 12 ώρες. Μετά από αυτό, εάν αισθάνεστε την ανάγκη ενός δεύτερου παλτό, τότε πάμε για αυτό.
Βήμα # 5: Μετά το δεύτερο χέρι αστάρι είναι ξηρό, ο χρόνος του να εφαρμόσει το χρώμα πέρα ​​από ξύλινη επένδυση. Ένα χρώμα λατέξ με επίπεδες ή κελυφών φινίρισμα είναι ιδανικό για αυτό ως τις παρατυπίες κατά την ξύλινη επένδυση θα γίνει λιγότερο ορατή. Αποφύγετε μια γυαλιστερή βαφή, όπως τείνουν να κάνουν τις ατέλειες πιο εμφανής. Απλώστε την πρώτη στρώση της βαφής σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Ανάλογα με το χρώμα χρωμάτων και η σκιά του πίνακα θα πρέπει να αποφασίσουν για τον αριθμό των στρώσεις χρώματος που θα χρησιμοποιηθεί. Συνήθως, απαιτούνται τρεις στρώσεις χρώματος. Ωστόσο, για σκούρες αποχρώσεις του πάνελ, περισσοτέρων στρώσεων πρέπει να εφαρμοστούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει η προηγούμενη στρώση στεγνώσει σωστά πριν πάτε για την επόμενη στρώση.
Όταν έχετε επιλέξει το χρώμα πέρα ​​από την εσωτερική διαρρύθμιση, τότε έχετε λάβει μια μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα της αδιάφορης και τη συμπίεση των πάνελ τοίχου όπως το χρώμα θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Επιπλέον, δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο εγχώριας βελτίωσης. Κατά τη διενέργεια της εργασίας βαφής, βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας με τα κατάλληλα εργαλεία, όπως καλύπτονται πλήρως ρούχα, καπέλο, γάντια χεριών, γουρλώνω και αναπνευστική συσκευή.