Μαύρο πεύκο

Τα δέντρα πεύκων είναι κωνοφόρα δέντρα που ανήκουν στην οικογένεια των Pinaceae. Πιστεύεται ότι υπάρχουν 115 ποικιλίες των πεύκων της οποίας λέγεται ότι το 35 είδη είναι στη Βόρεια Αμερική και μόνο. Μεταξύ των ποικιλιών από πεύκα, μαύρα πεύκα αποτελούν το πιο κοινό και μπορεί να αυξηθεί σε περίπου 45 μέτρα σε ύψος. Αυτά τα δέντρα αειθαλή με μακριά βελόνα διαμορφωμένα φύλλα και είναι δημοφιλής για διακοσμητικούς και εμπορικούς σκοπούς. Μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα για πεύκο γεγονότα δέντρο.
Μαύρο Αναγνώριση πεύκο
Μαύρο πεύκα μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες - Nishiki, yatsubusa και φυταρίων. Στην ποικιλία Nishiki, ο φλοιός του δέντρου έχει έναν φελλό-όπως εμφάνιση, ενώ η ποικιλία yatsubusa είναι νάνος μεγέθους με μικρή βελόνα σε σχήμα φύλλων. Η σπορά ποικιλία καλλιεργείται εντελώς από τους σπόρους, ενώ οι υπόλοιπες δύο ποικιλίες που παράγονται με τη μέθοδο των μοσχευμάτων ή επανεμβολιασμού.
Η ιαπωνική μαύρη πεύκη είναι μία από τις καλύτερες ποικιλίες, οι οποίες μπορεί να παραχθεί από τους σπόρους. Αυτή η ποικιλία είναι διάσημη για τη βαθιά νιφάδες και σχισμές του και βαθύ μπλε χρώμα φλοιού. Κατά καιρούς ο φλοιός αρχίζει να παρουσιάζει όρη και κροτίδα μετά από περίπου τέσσερα χρόνια. Αυτή η ιδιότητα το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για μπονσάι. Περισσότερα για το πεύκο ταυτοποίηση δέντρο.
Ιαπωνικά μαύρο πεύκο
Οι Ιάπωνες μαύρη πεύκη είναι σε σχήμα πυραμίδας και του μέσου ύψους. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη διακόσμηση του τοπίου και φυτεύονται γύρω από τις ακτές. Οι οφθαλμοί της εν λόγω ποικιλίας του πεύκου είναι ασημί χρώμα και είναι περίπου ½ με ¾ ιντσών καιρό. Όπως μπορεί να αντισταθεί στην παρουσία του αλατιού στο έδαφος, αναπτύσσονται και στις παραλίες στη θάλασσα καθιστώντας έτσι το τοπίο γραφική. Το δέντρο ευδοκιμεί καλύτερα, εάν η τιμή του pH του εδάφους είναι της τάξης των 5 - 6,5 με αρκετή υγρασία και άριστη αποστράγγιση. Ακόμα κι αν η ποικιλία αυτή μπορεί να αντισταθεί σε οποιαδήποτε θερμοκρασία συνθήκες, αλλά αν πέσει κάτω από -10 ° F, μπορεί να είναι επιβλαβής. Περισσότερα για την ιαπωνική πεύκο.
Αυστριακή Μαύρο πεύκο
Η αυστριακή μαύρο πεύκο είναι μια άλλη ποικιλία πεύκων που βρίσκονται σε αφθονία σε πολλά μέρη της Ευρώπης. Είναι ως επί το πλείστον αναπτύσσονται σε ύψος 2.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Έχουν σκούρα πράσινα φύλλα τα οποία είναι περίπου τέσσερις ίντσες μακρύ. Κυρίως χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικό δένδρο, το αυστριακό πεύκο μπορεί να αυξηθεί έως και 50 μέτρα ύψος, αλλά ως επί το πλείστον, μεγαλώνουν τα δέντρα σε περίπου 30 πόδια.
Παρόμοια με άλλα πεύκα, η αυστριακή μαύρα πεύκα είναι εύκολο να αυξηθούν για τις πρώτες 25 με 30 χρόνια της ζωής τους. Ωστόσο, η διατήρησή τους γίνεται λίγο δύσκολο. Η ικανότητά τους να αντισταθούν ασθενειών μειώνεται και η πιο συνηθισμένη πάθηση που εμφανίζεται είναι η νόσος βελόνα-cast και στιγματισμό diplodia, είδη μυκήτων νόσου. Ξεκινά στη βάση του φυτού και των αποτελεσμάτων των παλαιότερων βελόνες αρχικά και στη συνέχεια πηγαίνει για να μολύνει τα νέα αυτά καλλιεργούνται. Διαβάστε περισσότερα για πεύκο ασθενειών των δένδρων.
Φροντίδα για το μαύρο πεύκο
Αν θέλετε να φυτό μαύρης πεύκης δέντρο στον κήπο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις μεταμοσχεύσεις στις αρχές της άνοιξης, όταν τα μπουμπούκια έναρξη οίδημα. Αυτό ενδέχεται να ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του Φεβρουαρίου και διαρκέσει ως μέσα Απριλίου. Μόλις έχετε μεταμοσχευθούν το δέντρο, θα πρέπει να προστατεύεται από την κατάψυξη. Οι συνθήκες του εδάφους μπορεί να ποικίλει, αλλά θα πρέπει να παρέχει άριστη αποστράγγιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε haydite, κατακερματισμένη γρανίτη, πεύκου φλοιός μάρκες ή επιφανειακού εδάφους μείγματα ενώ φύτευση.
Μαύρο πεύκα μπορεί να ανεχτεί το νερό που το καθιστά μια μεγάλη επιλογή για εγκατάσταση σε περιοχές όπου υπάρχει περίσσεια του νερού του εδάφους. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με άλλα είδη πεύκης που δεν μπορεί να ανεχθεί πάρα πολύ νερό. Προσπαθήστε λοιπόν να μην εφαρμόζουν το νερό πολύ, έστω και αν, ότι μπορούν να αντέξουν το νερό, καθώς μπορεί να βλάψει το φυτό σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πεύκο Ειδών? Πεύκο τύποι? Έτσι, μαύρα πεύκα είναι μια άριστη επιλογή που έχετε να διακοσμήσετε τον κήπο σας. Ελπίζω, αυτό το άρθρο σας έχει δώσει μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τις διάφορες ποικιλίες πεύκα και φροντίδα θα πρέπει να πάρετε για την σωστή ανάπτυξή τους.