Τροπικά φυτά Σπίτι Καλλιέργεια Συμβουλές

Γνωρίζατε ότι τα περισσότερα από τα φυτά του σπιτιού που αγοράζετε για καλλωπιστικό το εσωτερικό ή εξωτερικά του σπιτιού σας είναι τροπικά; Αν και τροπικά φυτά σπίτι είναι γενικά ανθεκτικά, που χρειάζεται κάποιο ποσό της φροντίδας για τη βέλτιστη ανάπτυξή τους. Οι περισσότεροι καλλιεργητές αρχάριος έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με θέματα όπως το πότισμα, το φως, τη λίπανση, και οι ασθένειες που επηρεάζουν τα τροπικά φυτά σπίτι.
Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συμβουλές για την καλλιέργεια τροπικών φυτών σπίτι που θα σας βοηθήσουν να ασχοληθούν με πολύτιμα φυτά σας.
Πώς να Νερό τροπικά φυτά House
Άπειροι οι καλλιεργητές έχουν συνήθως μια τάση πέρα ​​από το πότισμα τροπικών φυτών το σπίτι τους. Πέρα από το πότισμα αποτελέσματα στην επισήμανση των φύλλων και σήψη των ριζών, η οποία τελικά οδηγεί στο θάνατο του φυτού. Ένας καλός κανόνας είναι να ελέγχει το έδαφος, και αν αισθάνεται ξηρό, μόνο τότε το νερό της εγκατάστασης. Συνήθως, αυτά τα φυτά απλά πρέπει να ποτιστούν περίπου μία φορά την εβδομάδα όταν ο καιρός είναι ζεστός.
Ακόμα κι αν τροπικά φυτά ευδοκιμούν καλύτερα με το νερό της βροχής, το νερό της βρύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφ 'όσον μένει εκτός μέσα σε μια νύχτα να επιτρέψει στο χλώριο να εξατμιστεί. Στη συνέχεια, το νερό πρέπει να χύνεται μέσα στο δοχείο από την κορυφή, αποφεύγοντας τα φύλλα.
Υγρασία πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στην, δεδομένου ότι πρόκειται για την υγρασία στον αέρα. Ενώ όλα τα είδη φυτών που χρειάζονται υγρασία για τη βέλτιστη ανάπτυξη, ωστόσο τροπικά φυτά, με το λεπτό και λεπτός τα φύλλα τους είναι πιο ευαίσθητα στην έλλειψη υγρασίας στον αέρα, και όντως χρειάζεται επιπλέον υγρασία. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να misted τουλάχιστον μία φορά τη μέρα κάθε μέρα.
Πόσο φως κάνει τροπικά φυτά House ανάγκη;
Άπειρος καλλιεργητές έχουν επίσης μια τάση της σκέψης ότι τα τροπικά φυτά του σπιτιού χρειάζεται την πιο άμεση και πιο λαμπρό φως του ήλιου, η οποία δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, το άμεσο ηλιακό φως, ιδιαίτερα μέσα από ένα παράθυρο που αντιμετωπίζει το νότο, μπορεί να κάψει τα φύλλα των τροπικών φυτών. Αυτό συμβαίνει επειδή το φως που διέρχεται από το κρύσταλλο του παραθύρου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, με αποτέλεσμα η θερμότητα που όλο και πιο έντονη. Το καλύτερο φως για τροπικά φυτά είναι αυτή που έρχεται μέσα από νότια και βόρεια αντιμετωπίζουν τα παράθυρα που έχουν διάφανες κουρτίνες πάνω τους. Οι κουρτίνες θα συμβάλει στη μείωση της έντασης του φωτός.
Πώς να γονιμοποιήσει τροπικά φυτά House
Οι περισσότεροι που διατίθενται στο εμπόριο λιπασμάτων σήμαινε για τα τροπικά φυτά του σπιτιού αποτελείται από φώσφορο, η οποία βοηθά στην ανάπτυξη των ριζών? Του αζώτου, τα οποία ενδυναμώνουν την ανάπτυξη? Καλίου, το οποίο βοηθά επίσης τις ρίζες για να αυξηθεί? Και ασβέστιο, που βοηθά το φυτό να απορροφήσει καλίου και φωσφόρου . Αν και είναι καλύτερο να γονιμοποιήσει την άνοιξη, αλλά είναι επίσης σκόπιμο να γονιμοποιήσουν ελαφρά όλο το χρόνο, για μία ή δύο φορές κάθε μήνα. Ώρα αποδέσμευσης λιπάσματα είναι καλύτερα για να γίνει αυτό? Ως εκ τούτου, η χρήση αυτού του είδους την άνοιξη.
Ποιες είναι οι ασθένειες που πλήττουν τροπικά φυτά House?
Τροπικά φυτά σπίτι μπορούν να γίνουν επιρρεπή σε ασθένειες εάν παίρνουν λάθος ποσότητες λιπασμάτων, νερού, ή το φως. Τροπικά φυτά είναι πιο ευάλωτες σε επιθέσεις από τους μύκητες, τα οποία είναι τα ίδια τα φυτά. Εάν οι εγκαταστάσεις σας πάνω από το πότισμά τους, ή έχουν ανεπαρκή φωτισμό, ή υπόκεινται σε πάρα πολύ υγρασία, ή καλλιεργούνται σε γλάστρες μίγμα που είναι unsterilized, οδηγεί σε ανάπτυξη μυκήτων. Οι μύκητες που συνήθως αναπτύσσονται και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα την καταστροφή όλων των τροπικών φυτών σας.
Μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα της μυκητίασης είναι η συρρίκνωση του άκρες των φύλλων μαζί με τα σκοτεινά λωρίδες? Η κατάργηση των προσβεβλημένων φύλλων? Ένα υπόλευκο-γκρι θέματα που αποτελούν για το έδαφος? Και τα φύλλα getting μαύρο, καφέ ή λευκά στίγματα . Οι καλύτερες μέθοδοι της καταπολέμησης μια μυκητιασική επίθεση είναι: χρησιμοποιώντας ένα μυκητοκτόνο για τη θεραπεία των φυτών? Μειώνοντας το πότισμα? Μείωση της υγρασίας? Και την αύξηση του εξαερισμού.
Αν η πληγείσα μονάδα πρέπει να μεταφυτεύονται, το χώμα πρέπει να αποστειρώνονται πρώτα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσουν την αποστείρωση του εδάφους είναι να τεθεί το έδαφος σε ένα ταψί με πατάτες παρεμβάλλεται στο κέντρο. Αυτό θα πρέπει να ψηθεί στους 350 βαθμούς. Το έδαφος γίνεται αποστειρώνονται μετά την πατάτα γίνεται.
Ποια είναι τα καλύτερα τροπικά φυτά του Σώματος να μεγαλώσουν;
Plumerias, heliconias και Gingers είναι μερικά από τα τροπικά φυτά σπίτι που αναπτύσσεται καλά σε υγρές και θερμές συνθήκες. Εάν οι θερμοκρασίες χειμώνα είναι πολύ κρύο, μπορούν να αυξηθούν στο εσωτερικό. The Frangipani, ή Plumeria, η οποία έρχεται σε επτά τύποι ποικιλιών, είναι μια αρωματική και όμορφο δέντρο. Heliconias έχουν όμορφα λουλούδια και τα τεράστια φύλλα, τα οποία μπορούν να έχουν δραματικές επιπτώσεις. Gingers έχουν επίσης ένα μεθυστικό άρωμα, και είναι διαθέσιμα σε διάφορες ποικιλίες. Αναπτύσσονται τα καλύτερα σε γόνιμα και υγρά οργανικά εδάφους.
Υπάρχουν πολλές περισσότερες ποικιλίες των τροπικών φυτών σπιτιού, το οποίο μπορείτε να ελέγξετε έξω σε απευθείας σύνδεση ή με μια επίσκεψη στο τοπικό φυτοκόμος που ασχολείται με αυτά.