Κομψό Hairstyles

Έτσι έχετε θέσει για τις νέες φόρεμά σας σχεδιαστή και ανυπόφορα υψηλά τεσσάρων ιντσών τακούνια. μακιγιάζ σας φαίνεται άψογη και αξεσουάρ σας ταιριάζουν με το ντύσιμό σας. Αλλά δεν είστε ικανοποιημένος από την αντανάκλαση που κοιτάζει επίμονα πίσω σε σας από τον καθρέφτη και αισθάνεστε ότι σας λείπει κάτι. Στη συνέχεια, τα μάτια σας προσελκυστεί προς un-styled τρυπώντας τα μαλλιά σας και σας χτυπά σε ένα δευτερόλεπτο. Είναι τα μαλλιά σας! Χρειάζεται ένα κομψό χτένισμα που θα κάνει τη δικαιοσύνη να ντύσει σχεδιαστών σας και να κάνετε την εμφάνισή σας γυαλισμένο και κομψό. Σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, κομψό χτένισμα δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις και κάποια από αυτά μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Εδώ είναι μερικά κομψά hairstyles που θα κολακεύουν περισσότερο αντιμετωπίσει σχήματα και δομές.
Κομψό Hairstyles για Long Μαλλιά
Ένα πολύ κομψό και καλαίσθητο χτένισμα που είναι ένα κλασικό και εργάζεται τόσο για μια επίσημη εκδήλωση ή ένα casual είναι το σινιόν. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τμήμα κέντρο ή τμήμα πλευρά για τη δημιουργία του σινιόν. Πρώτη χτένα τα μαλλιά σας με μια ευρεία οδοντωτή χτένα ή μια βούρτσα για να απαλλαγούμε από τυχόν στρεβλώσεις και μπερδέματα. Τώρα συγκεντρώσει τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και γραβάτα χαμηλά στη βάση του λαιμού. Spritz τα μαλλιά σας με λίγη λακ για να το κρατήσει εύχρηστο και δαμάσουν το flyaway. Τώρα συστροφή των μαλλιών και τυλίξτε το γύρω από την αλογοουρά και ασφαλή τα άκρα με Bobby ακίδων ή άλλο κάτοχο αλογοουρά. Ψεκάστε τα μαλλιά σας ακόμη μια φορά με λακ για να κρατήσει το χτένισμα στη θέση του και του δίνουν μια λαμπερή εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα πιο κομψά hairstyles για ίσια μαλλιά.
Ένα άλλο μεγάλο κομψό χτένισμα που είναι πολύ εύκολο να το στυλ είναι ένα εκλεπτυσμένο updo. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κομψό χτένισμα για χοντρά ίσια μαλλιά. Εκτελέστε μια ευρεία οδοντωτή χτένα στα μαλλιά σας και στη συνέχεια στέγνωμα μαλλιών σας μέχρι να είναι ευθεία. Τώρα γραβάτα τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή αλογοουρά ψηλά το κεφάλι σου. Περιστρέψτε την αλογοουρά στην τακτοποιημένη πηνία και ασφαλής με καρφίτσες Bobby. Περισσότερα για χαριτωμένα χτενίσματα για μακριά μαλλιά και χτενίσματα updo.
Κομψό Hairstyles για μεσαίες Μαλλιά
Οι γυναίκες με μέσο μήκος μαλλιών που ψάχνουν για ένα κομψό χτένισμα μπορεί να ζητήσει στιλίστα τους για ένα κούρεμα που τελειώνει ακριβώς κάτω από τους ώμους. Τώρα σε φρεσκολουσμένα και σταθεροποιούνται τα μαλλιά εφαρμόσει μια μπούκλα ενίσχυση ορό και με τη βοήθεια ενός curling σίδερο μπούκλα την τρίχα ακριβώς κάτω από το αυτί σε μαλακό μπούκλες. Δημιουργήστε μια σοβαρή χωρίστρα πλευρά, αλλά και μαλακά μπούκλα της περιοχής στέμμα για να δώσει περισσότερο όγκο. Αυτό είναι ένα διαχρονικό στυλ που μοιάζει σε νεότερους καθώς και ώριμες γυναίκες. Διαβάστε περισσότερα για hairstyles ώμο με τα στρώματα.
Αν έχετε ώμο τρίχα μήκους η οποία είναι επίσης παχιά και κυματιστές να πάρει στη συνέχεια μια πολυεπίπεδη κούρεμα. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο barreled λαβίδες κατσαρώματος να κουλουριαστώ τα μαλλιά διαμόρφωση πρόσωπό σας και να κρατήσει το υπόλοιπο της τρίχας ως έχει. Εφαρμόστε ένα ορό λάμψει για μια γυαλισμένη και κομψή εμφάνιση. Αν θέλετε περισσότερο δράμα, μπορείτε επίσης να επιλέξουν ξανθές ανταύγειες γύρω από το στέμμα και πίσω. Περισσότερα για μεσαίου μήκους χτενίσματα για τις γυναίκες.
Κομψά χτενίσματα για κοντά μαλλιά
Αν έχετε κοντά μαλλιά, τότε fret όχι, διότι και εσείς να δημιουργήσετε ένα κομψό χτένισμα. Αν έχετε μια πολύ καλή δομή των οστών με αιχμηρά χαρακτηριστικά, τότε πάμε για ένα tousled flip hairstyle. Χρησιμοποιήστε έναν στεγνωτήρα χτύπημα για να προσθέσετε όγκο στην πλάτη και να κρατήσει τα μαλλιά ίσια και bouncy. Τώρα, δημιουργούν μια ακραία πλευρά, στην αριστερή πλευρά και τοποθετήστε το μπροστινό τμήμα της τρίχας σας ακριβώς πάνω από τα μάτια σας. Εφαρμόστε ένα ζελέ για προϊόν με βάση στο μέτωπο τα μαλλιά να δημιουργήσουν ένα υγρό και ελαφρώς tousled εμφάνιση. Περισσότερα για hairstyles βαρίδι.
Ένα κομψό hairstyles για σγουρά μαλλιά που είναι επίσης μικρή είναι να πάει για ένα κούρεμα βαρίδι και στη συνέχεια το ύφος σγουρά μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα φριζάρισμα μειώνοντας προϊόν για τα μαλλιά. As σγουρά μαλλιά τείνει να έχει μια πολύ όγκου είναι καλύτερα να ρυθμίσετε τις μπούκλες να πλαισιώσει ολόκληρο το πρόσωπο. Η εμφάνιση αυτή λειτουργεί καλύτερα με τις γυναίκες που έχουν τα χαρακτηριστικά gamine. Διαβάστε περισσότερα για? Να κάνετε μόνοι σας Hairstyles? Χαριτωμένος Hairstyles για Σγουρά μαλλιά? Trendy Hairstyles για τις γυναίκες? Έτσι αυτά ήταν μερικά κομψά hairstyles. Εάν επιλέγετε για μια updo, μπούκλα ορισμένα τμήματα της τρίχας και να τους αφήσουμε να πέσουν σαν έλικες για απαλή ρομαντική ματιά. Αυτοί που ψάχνουν για την κομψή hairstyles για μαύρες γυναίκες, πρέπει να πάει για κάποιο κόκκινο ή βυσσινί ανταύγειες.