Προσδιορισμό των διαφόρων κατηγοριών των αειθαλών θάμνων

Αειθαλείς θάμνους είναι φυτά που διατηρούν το φύλλωμά τους και να παραμείνει πράσινο το έτος-γύρω. Διαφέρουν από τα καταπράσινα δέντρα με περιορισμένο ύψος τους (περίπου 5 μέτρα) και πολλαπλές αριθμό των βλαστών. Οι αειθαλείς θάμνους που χρησιμοποιούνται στην κηπουρική για διάφορους λόγους? π.χ. για ανθίζοντας θάμνους αειθαλείς χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά φυτά, ενώ οι θάμνοι αναρριχώμενα χρησιμοποιούνται ως έδαφος καλύπτει.
Είδη αειθαλείς θάμνους
Υπάρχουν πολλοί τύποι αειθαλείς θάμνους? μερικά θάμνοι παράγουν τα λουλούδια, ενώ άλλοι είναι μη ανθοφορία είδη. Μπορούν επίσης να διαφέρουν από άποψη μεγέθους των φύλλων και το σχήμα τους, π.χ. για πλατύφυλλα και στενά φύλλα αειθαλείς θάμνους. Εδώ είναι μερικές από τις δημοφιλείς θάμνους αειθαλείς που χρησιμοποιούνται συνήθως στον εξωραϊσμό. ? Ιουνίπεροι - ιουνίπεροι είναι δημοφιλείς αειθαλείς θάμνους που χρησιμοποιούνται είτε για τη δημιουργία φράκτες μυστικότητας ή ως τα σύνορα της ιδιοκτησίας. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες από κέδρους, το ύψος τους κυμαίνεται από το ένα πόδι σε 15 πόδια. Εάν αισθάνεστε αιχμηρές σπονδυλικές στήλες, ενώ αγγίζει το θόλο των φυτών, τότε η μονάδα είναι πιθανώς μια αρκεύθου. ? Yews - yews είναι αειθαλείς θάμνοι με τα μαλακά φυλλώματα βελόνα-σχήμα, που χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση των ως αντισταθμίσεις προστασία της ιδιωτικής ζωής και τις οθόνες. Η μορφή μέγεθος και ανάπτυξη του θάμνου yew εξαρτώνται από το είδος των ειδών. Δεδομένου ότι είναι πολύ ευπροσάρμοστα και ανεκτικό στη σκιά, χρησιμοποιούνται επίσης στην εσωτερική κηπουρική. Αν και τη φροντίδα των φυτών, βεβαιωθείτε ότι το έδαφος δεν είναι βαρύς. ? Arborvitae - Arborvitae χρησιμοποιούνται ως οθόνες ή φράκτες. Το φύλλωμα είναι κάπως κλίμακα-όπως και μπορεί να εμφανίζουν διαφορετικά χρώματα σύμφωνα με το είδος. Το μοντέλο ανάπτυξης είναι είτε πυραμιδική ή πεπλατυσμένη. Και οι δύο ποικιλίες νάνοι και ψηλά (40-50 μέτρα ύψος) των arborvitae είναι διαθέσιμα. Ναι. Αυτά είναι μερικά από τα κοινά τους θάμνους αειθαλείς. Υπάρχουν και άλλες ποικιλίες νάνοι του αειθαλή δέντρα όπως πεύκα, έλατα και ερυθρελάτης. Διάφοροι θάμνοι αειθαλή φαρμακευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται ως φάρμακα φυτικής προέλευσης. Για παράδειγμα, τα φύλλα δεντρολίβανου που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της καρδιάς και τη βελτίωση της μνήμης. Δέσποινα είναι ένα δημοφιλές αειθαλής θάμνος, που φυτεύτηκαν σε κήπους χορταριών.
Προσδιορισμός των αειθαλών θάμνων
Αειθαλείς θάμνους παρουσιάζουν ορισμένα χαρακτηριστικά. Είναι γεγονός ότι όλοι οι αειθαλείς θάμνους χάσουν μερικά από τα φύλλα τους κάθε χρόνο. Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό αειθαλείς θάμνους. ? Οι περισσότεροι αειθαλείς θάμνοι μεγαλώνουν καλύτερα σε ηλιόλουστες περιοχές. Εάν αυξάνεστε ανθοφορία αειθαλείς θάμνους, στη συνέχεια, τα φυτά πρέπει να εκτίθενται σε μέγιστη φως στην εποχή άνθισης. ? Αειθαλείς θάμνους με πλατειά φύλλα ευδοκιμούν καλύτερα σε συνθήκες, όπου προστατεύεται από σκληρή ανέμους, χειμωνιάτικο ήλιο και το κρύο. Απαιτούν συνέπεια της υγρασίας του εδάφους για τη βέλτιστη ανάπτυξη. ? Ενώ φύτευση αειθαλών θάμνων, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χώρο μεταξύ δύο δενδρύλλια. Θα επεκτείνουν τα πόδια περίπου ένα χρόνο. Πρέπει να υπομνησθεί ότι αειθαλείς θάμνους είναι ευρύτερα στη βάση από ό, τι στην κορυφή. ? Evergreen αύξηση θάμνοι σε μέγεθος κάθε χρόνο, εφόσον αναπτυχθεί σε ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης των φυτών. Το μέγεθος της μονάδας μπορεί να διατηρηθεί από την περικοπή. Στην περίπτωση της ανθοφορίας τους θάμνους αειθαλείς, το κλάδεμα πρέπει να γίνεται μετά την άνθιση. ? Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από αειθαλείς θάμνους, ανάλογα με το έδαφος, περιοχή διαθεσιμότητα και το σχέδιο του τοπίου. Αν έχετε περιορισμένο χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αειθαλείς θάμνους που εξαπλώνονται ελάχιστα, για π.χ. όρθιο κέδρους και πράσινο σμαραγδί arborvitae. Για τη δημιουργία κήπων πεταλούδα, ανθίζοντας αειθαλείς θάμνους που έχουν πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεδομένου ότι αειθαλείς θάμνους είναι ανθεκτικά στο κλάδεμα και μπορεί να διαμορφωθεί και να σχεδιάζονται, να χρησιμοποιούνται επίσης για τη δημιουργία μπονσάι και για την εσωτερική κηπουρική.