Custom Ερμάρια Κουζίνας: Συμβουλές για γραφείο κουζινών refacing

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι σκέφτονται για την πορεία προς την refacing ντουλάπι της κουζίνας είναι όταν αρχίζουν να κουραστεί από την ίδια παλιά εμφάνιση μιας κουζίνας που κάποτε εμφανίζονται τόσο μοντέρνα και δροσερή.
Kitchen Cabinet refacing δίνει κουζίνας σας ένα νέο πρόσωπο
Στα σύγχρονα σπίτια, η κουζίνα είναι συχνά το σημείο εστίασης? Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να την έχουν κοιτάζοντας καλύτερες στιγμές της, ενώ εξυπηρετεί επίσης λειτουργικό σκοπό της. Μια άλλη σημαντική παράμετρος που πολλοί άνθρωποι να έχετε κατά νου είναι η αξία μεταπώλησης του σπιτιού τους. Ένα σύγχρονο και ελκυστικό κουζίνα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές να πληρώσουν περισσότερα. Ωστόσο, μια πλήρης αναδιαμόρφωση κουζινών μπορεί να είναι πολύ ακριβά και συχνά παίρνει μήνες για να ολοκληρωθεί.
Αυτός είναι ο λόγος που ένας αυξανόμενος αριθμός ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν refacing γραφείων κουζινών, μόνο να μην τα σύνεργά τους ένα νέο, φρέσκο ​​πρόσωπο, αλλά και να αυξήσει την αξία μεταπώλησης του σπιτιού τους. Σε σύγκριση με την αναδιαμόρφωση ολόκληρη την κουζίνα, κοστίζει μόνο ένα τμήμα των δαπανών για την ανακαίνιση των θυρών γραφείων κουζινών, θέτοντας σε νέα πόμολα ντουλάπι της κουζίνας και λαβές, και refacing τα ντουλάπια της κουζίνας ή με μια νέα θέση εργασίας ζωγραφική γίνεται με αυτούς.
Εκτός από τις τεράστιες δαπάνες, μια κουζίνα αναδιαμορφώνοντας το πρόγραμμα μπορούν συνήθως να είναι πολύ απογοητευτικό με πολλά ξεκινά και σταματά. Σε σύγκριση με το ότι, σε ένα γραφείο κουζινών refacing του έργου, το μόνο που απαιτεί είναι για τις μετρήσεις που πρέπει να γίνουν, μια τιμή κατ 'εκτίμηση, και τα απαιτούμενα υλικά που αγοράζονται - το σύνολο των οποίων μπορεί να πάρει ένα μόνο βράδυ. Μια μέση ντουλάπι της κουζίνας refacing έργο με μια ομάδα των δύο εργαζομένων θα διαρκέσει λιγότερο από μία εβδομάδα για να ολοκληρωθεί. Με την πληθώρα των αξεσουάρ κουζίνας διαθέσιμα στην αγορά αυτές τις μέρες, μπορείτε να πάρετε μια εντελώς νέα εμφάνιση για την κουζίνα σας χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την δεξιοτεχνία ή την ποιότητα των τελικών θέσεων εργασίας.
Μερικές Συμβουλές για refacing ντουλάπια κουζίνας σας? Εντοπίστε διαφορετικών γραφείων κουζινών refacing εταιρείες ή επιπλοποιούς στην περιοχή σας και να τους πάρει να έρθουν και να ενημερωθείτε για την κουζίνα σας. Πολλά καλά γνωρίζουν οι εταιρείες δικαιοπαρόχους τους που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Έτσι ελέγξτε έξω τις τοπικές κίτρινες σελίδες σας ή στο Internet. Πριν αποφασίσει να προσλάβει κάποιον, να είστε βέβαιος να πάρει τουλάχιστον τρεις προσφορές. ? Ξεκινήστε με τη συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να πάρετε μερικές ιδέες, και να πάρει τους να δημιουργήσουν ένα σχέδιο για το σχεδιασμό κουζίνας, ή να σας δώσει μια 3D εικόνα για το πώς η κουζίνα σας θα μοιάσει με μετά την refaced. Αυτές τις μέρες, πολλές από τις refacing εταιρίες παρέχουν αυτού του είδους την κουζίνα που δημιουργείται στον υπολογιστή. ? Δείτε πως δεν είναι μόνο να σκεφτούμε την οπτική αλλαγές, όπως τις πόρτες γραφείων κουζινών και μέτωπα συρτάρι ή νησιών, αλλά επίσης να ελέγξετε εάν υπάρχει οποιαδήποτε υποχρέωση να κάνει μια αλλαγή σε άλλο υλικό, όπως οι μεντεσέδες, οδηγούς συρταριών, και των τμημάτων τα ράφια γραφείου. ? Φροντίστε να ξεχωρίσω τα χειριστήρια γραφείων κουζινών, τα χερούλια, ή πόρτες ανάλογα με την επιλογή σας. Ελέγξτε έξω στο Διαδίκτυο για τις διάφορες τιμές και τα σχέδια είναι διαθέσιμα το ήνυ α. Μπορείτε να βρείτε επίσης πολλά σχέδια συνήθειας γραφείων κουζινών, από την οποία μπορείτε να πάρετε την αφθονία των ιδεών. ? Κάντε μια σύγκριση των διαφόρων εκτιμήσεις κόστους, και να δείτε την ποιότητα του υλικού που παρέχουν, καθώς και το χρονικό πλαίσιο που θα χρειαστούν να κάνουν τη δουλειά. Στη συνέχεια επιλέξτε το refacing εταιρεία που θα βρείτε το πιο κατάλληλο. ? Σε γενικές γραμμές, το έργο μπορεί να πάρει γίνει μέσα σε 1 ή 2 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος της κουζίνας σας. Η εργασία περιλαμβάνει βασικά την αλλαγή του μέτωπα πόρτα και συρτάρι, κάνοντας μια αλλαγή στην κορυφή κουζίνα (αν απαιτείται) και refacing των εξωτερικών χώρων των γραφείων. ? Και αφού η όλη διαδικασία - αλλαγής των μέτωπα τα συρτάρια και οι πόρτες γραφείων κουζινών, και η αντικατάσταση παλαιών κορυφή κουζίνα σας με ένα νέο - θα βρείτε την κουζίνα σας αναζητούν όλα τα νέα και όμορφη, όπου μπορείτε να απολαύσετε για πολλά χρόνια έρχονται.