Κατοικίες επισκευής Συμβουλές Γκαράζ Πόρτα

Επιλέγοντας μια πόρτα γκαράζ δεν είναι πραγματικά τόσο απλό όσο ακούγεται. Όταν πρόκειται για την επιλογή της κατοικίας πόρτα του γκαράζ, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να χρειάζεται να εξεταστεί το ζήτημα αν οι γκαράζ είναι όμορες το ακίνητο, ή αν πρόκειται για μονό ή διπλό γκαράζ. Επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή. Μερικοί προτιμούν ένα παλιό στυλ κλίση επάνω πόρτα του γκαράζ, όπου ως σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μια πόρτα roll-up γκαράζ. Στις περιπτώσεις αυτές, η πόρτα κυλά επάνω μέσα σε ένα τύμπανο. Αυτό βρίσκεται πάνω από το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ. Εκτός από αυτά, υπάρχουν τομής γκαραζόπορτες που ανοίγουν κάθετα. Τομής γκαραζόπορτες είναι μερικές φορές αρκετά παρόμοια με γκαραζόπορτες ρολό.
Σήμερα, η μόνη αναφορά του κατοικημένες πόρτα γκαράζ φέρνει συνήθως στο νου αυτόματες πόρτες γκαράζ. Αυτά είναι συνήθως τα πιο αγαπημένα μεταξύ πολλών άλλων, καθώς είναι εξαιρετικά βολικό και προσφέρουν ένα μεγάλο ποσό της ασφάλειας. Κάποιος μπορεί να λειτουργήσει η πόρτα του γκαράζ όταν είστε μέσα στο δικό σας όχημα. Αυτό θα σας γλιτώσει από τον κοσμικό έργο του να πάρει μέσα και έξω από το αυτοκίνητό σας για αρκετά πολλές φορές. Αυτό θα σήμαινε, ιδίως, ότι σε μια βροχερή νύχτα, θα σωθεί από τα περιττά προβλήματα της λειτουργίας μέσα από την υγρή χλόη και αγωνίζονται να τα βγάλουν πόρτα του γκαράζ σας ανοίξει.
Αλλά μερικές φορές με αυτόματες πόρτες γκαράζ, η πόρτα γκαράζ ανοιχτήρι μπορεί να θέσει να είναι ένα πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή το ανοιχτήρι πορτών γκαράζ είναι που λειτουργούν με μπαταρία και αυτό θα σήμαινε ότι η ισχύς σε αυτές είναι περιορισμένη. Ως εκ τούτου πάντα να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα άλλο σύνολο ηλεκτρικών στηλών σε σας. Επίσης, το εύρος του σήματος μπορεί μερικές φορές να αποδειχθεί ένα σημαντικό πρόβλημα, δεδομένου ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και κατοικημένες πόρτα του γκαράζ του γείτονά σας.
Κατοικίες επισκευής Συμβουλές Γκαράζ Πόρτα και μερικά από τα Αντιμέτωποι κοινά προβλήματα:
Κατοικίες γκαραζόπορτες έρχονται επίσης με τα δικά τους προβλήματα. Εδώ είναι μερικά μερικοί τρόποι αντιμετώπισής τους. ? Υπάρχουν φορές πόρτα του γκαράζ σας μπορεί να πάει μέχρι τη μέση και πίσω, όταν προσπαθείτε να το λειτουργήσει. Σε τέτοιους καιρούς, πρέπει να γνωρίζετε ότι η πόρτα του γκαράζ έχει ένα σύστημα αισθητήρων ασφαλείας που ανιχνεύει κάθε εμπόδιο, όταν προσπαθεί να κλείσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να γνωρίζετε αν υπάρχουν αντικείμενα που να μπει στο δρόμο σαν ένα κουβά ή μια σκούπα, η οποία μπορεί να προκαλέσει την πόρτα για να πάει πίσω. ? Τα κομμάτια, ελατήρια, αρθρώσεις και κύλινδροι του την πόρτα του γκαράζ θα πρέπει να λιπαίνονται τακτικά. Αυτό θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία των οικιστικών πόρτα του γκαράζ. Πάντα παρακολουθεί τακτικά σχετικά με το πώς η πόρτα ανοίγει και κλείνει. Με την τακτική χρήση του λαδιού κινητήρα, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε πολλά προβλήματα στη λειτουργία της πόρτας. ? Πάντα φροντίστε να ελέγχετε το μέταλλο κομμάτια μέσα στο γκαράζ και βραχίονες που συγκρατούν τα κομμάτια στους τοίχους. Αυτό ισχύει περισσότερο για την εξάπλωση τις πόρτες γκαράζ που έχουν κομμάτια που καμπύλη από κατακόρυφα προς οριζόντια. Με την πόρτα του γκαράζ κλειστά, δουλειά από μέσα να εξετάσει τις διαδρομές. Ψάξτε για τυχόν χτυπήματα ή επίπεδες κηλίδες. Επισκευή τους με ένα σφυρί ή αν τα βρείτε πέρα ​​από την επισκευή, στη συνέχεια, αντικαταστήστε τα αμέσως. ? Πάντα ελέγξτε τα τμήματα υλικού γκαράζ πόρτα και σφίξτε, όπως απαιτείται. Ελέγξτε τις αρθρώσεις του καταφθάνουν πόρτες για να ενισχύσουν και να αντικαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά βίδες. Μερικές φορές, το ξύλο μπορεί να είναι ραγισμένα στο μεντεσέ. Αν αυτό ισχύει, τότε αφαιρέστε το μεντεσέ και να χρησιμοποιήσετε το υλικό πληρώσεως ξύλο για να συμπληρώσουν τις ρωγμές. Μόλις αποξηραμένα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μηχανισμό αναδίπλωσης. ? Για τη λίπανση των διαδρομών και των κυλίνδρων, χρησιμοποιήστε μια ειδική πόρτα του γκαράζ σπρέι λιπαντικό. Οικιακά πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψεκασμό στους κυλίνδρους. Αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την τροχαλίες επίσης. ? Μερικές φορές μπορεί να έχετε παρατηρήσει πόρτα γκαράζ σας ανοίγει και κλείνει από μόνη της. Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι επειδή θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος που έχει παρόμοιο κωδικό ασφαλείας με τα δικά σας. Στις περιπτώσεις αυτές, η μόνη λύση θα ήταν να αλλάξετε τον κωδικό σας. Επίσης, να έχετε τον έλεγχο στον πομπό και να εξασφαλίσει αλλάζετε τις μπαταρίες όταν αυτό απαιτείται. ? Διατήρηση μια κατοικημένη πόρτα του γκαράζ μπορεί να είναι μια πολύ επίπονη εργασία, αν δεν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές σε τακτική βάση. Έτσι, εάν θέλετε πόρτα σας εντελώς δωρεάν το πρόβλημα, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή συντήρηση από την πλευρά σας τακτικά.