Πώς να καθαρίσει από ανοξείδωτο χάλυβα Σχάρες

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι διάβρωση, αντίσταση, λόγω του σχηματισμού ένα λεπτό στρώμα οξειδίου του χρωμίου στην επιφάνειά του. Αυτό το στρώμα σχηματίζεται όταν η χρωμίου στον ανοξείδωτο χάλυβα ενώνεται με το ατμοσφαιρικό οξυγόνο. Όταν η επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα, του άρθρου παίρνει καλυμμένα με ένα υλικό ακαθαρσίες ή φαγητό, από ανοξείδωτο χάλυβα δεν μπορεί να έχει καμία επαφή με το οξυγόνο που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της προστασίας της από τη διάβρωση. Αυτό το πρόβλημα προκύπτει ακόμα και όταν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας χάλυβα έχει επιλεγεί. Η χρήση των μαριναρίσματα και σάλτσες που είναι όξινο χαρακτήρα, επιδεινώνει περαιτέρω την κατάσταση.
Πώς να καθαρίσει από ανοξείδωτο χάλυβα Σχάρες;
Πώς να καθαρίσει από ανοξείδωτο χάλυβα Σχάρες μετά από κάθε χρήση;? Για να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα καθαρισμού, πρέπει να προσπαθήσετε να καθαρίσετε το ανοξείδωτο χάλυβα σχάρα, αμέσως μετά από κάθε χρήση. Μετά από κάθε χρήση, αφήστε τη σχάρα για να κρυώσει λίγο. Στη συνέχεια, σκουπίστε το με ένα μαλακό πανί που έχει εμβαπτιστεί σε κανένα καλό υγρό σαπούνι. Αφαιρέστε όλα τα σωματίδια των τροφίμων, ιδίως των μαρινάδες, δεδομένου ότι προκαλείται η μέγιστη καταστροφή στη σχάρα σας. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε με νερό σωστά. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε χάλυβα ή σύρμα μαλλί για τον καθαρισμό της σχάρας, όπως συμβαίνει συχνά αφήνουν πίσω τους κάποια σωματίδια στην επιφάνεια που μπορεί να προκαλέσει σκουριά. Είναι επίσης σημαντικό ότι επιλέγετε το σωστό είδος του σαπουνιού για τον καθαρισμό του ανοξείδωτου χάλυβα σχάρες. Ενώ το τρίψιμο ή το σκούπισμα της επιφάνειας του χάλυβα, να φροντίσει ώστε η κίνηση είναι προς την κατεύθυνση της Πολωνίας και της όχι σε όλη τους.
Πώς να καθαρίσει Βιτρώ ανοξείδωτο χάλυβα Σχάρες; ? Σε περίπτωση, που δεν έχουν καθαριστεί σχάρα σας αμέσως μετά την τελευταία χρήση σας, σας δίνει μια δύσκολη στιγμή. Δεν μπορείτε να τρίψετε το γκριλ έντονα, δεδομένου ότι τείνει να πάρει γρατζουνιστεί πολύ εύκολα. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις λειαντικά προϊόντα καθαρισμού που είναι κατάλληλα για άλλα μέταλλα. Εάν χρησιμοποιείτε συρμάτινη βούρτσα για να αφαιρέσετε το παλιό τρόφιμα που παρέμειναν κολλημένοι για πολύ καιρό σε ανοξείδωτο χάλυβα σχάρα σας, ακόμη και τότε, από ανοξείδωτο χάλυβα σχάρα θα πάρει γρατσουνιστεί. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω, είναι μερικοί τρόποι για να καθαρίσετε τους παλαιούς λεκέδες από ανοξείδωτο χάλυβα σχάρες.
Αφαιρέστε τις σχάρες μαγειρέματος από τη σχάρα και χρησιμοποιήστε μία μαλακή βούρτσα από ορειχάλκινο σύρμα για να καθαρίσετε τα συντρίμμια και η τέφρα που είναι αόριστα κολλήσει στα πλευρά του. Αν υπάρχουν κάποια καίγονται επιχρισμάτων, ξύστε τα με ένα putty μαχαίρι. Η ίδια μέθοδος θα πρέπει να εφαρμοστεί για την απομάκρυνση των συντριμμιών από το τηγάνι, καθώς και. Τώρα, πάρτε ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο που μπορεί να φιλοξενήσει σχάρα σας και να κάνουν ένα μείγμα το πλύσιμο των πιάτων σαπούνι και ζεστό νερό. Ενυδατώστε τη σχάρα σε αυτήν για δεκαπέντε λεπτά. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο δεν μπορεί να απορροφούν όλο το γκριλ, απολαύστε ένα από τα μισά σε έναν χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απαλλαγείτε από κάθε βαρύ λέρα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια φυσική καθαρισμού για τον καθαρισμό από ανοξείδωτο χάλυβα σχάρα. Χύστε κάποια λευκό ξύδι για εκείνες τις μερίδες της σχάρας που είναι πολύ λερωμένος και στη συνέχεια ρίχνουμε μαγειρική σόδα πάνω του. Θα δείτε φυσαλίδες που σχηματίζουν επάνω. Αφήστε το διάλυμα για να καθίσει στη σχάρα για περίπου μισή ώρα, εάν ο λεκές είναι σκληρή? Άλλως, δέκα λεπτά είναι αρκετά. Στη συνέχεια, σκουπίστε τη σχάρα μακριά με ένα υγρό πανί και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Τα δακτυλικά αποτυπώματα και ήπια λεκέδες είναι κοινά προβλήματα που οδηγούν τον αποχρωματισμό του ανοξείδωτου χάλυβα. Είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστούν τα σήματα των δακτυλικών αποτυπωμάτων από την επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα. Γυαλί καθαριστές δουλεύουν καλά για να καθαρίσει τα δακτυλικά αποτυπώματα και ήπια λεκέδες. Μια φυσική μέθοδος για τον καθαρισμό τους είναι να κάνουν μια πάστα του ανθρακικού νατρίου και του νερού και να το εφαρμόσετε στο λεκέδες με τη βοήθεια του ένα μαλακό πανί. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με λίγο ζεστό νερό.
Αν το νερό που χρησιμοποιείτε για το τελευταίο ξέβγαλμα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μπορεί να αφήσει λευκές κηλίδες στην επιφάνεια της σχάρας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό ότι η επιφάνεια πρέπει να σκουπίζεται με ένα στεγνό χαρτί μετά από κάθε πλύσιμο.