Γκαράζ Επίστρωση δαπέδου και Συμβουλές Ζωγραφική

Το γκαράζ είναι το πιο παραμελημένο μέρος του σπιτιού. Είναι εξαιτίας αυτού που το γκαράζ παίρνει δύσοσμα και βρώμικα και απαιτεί συνεχή επισκευές. Ο χώρος δαπέδου γκαράζ πρέπει επίσης να είναι συνεχώς αγγιχτεί επάνω με το χρώμα, επειδή χρησιμοποιείται το μέγιστο.
Τώρα θα εξετάσουμε την επίστρωση δαπέδων και τις επιλογές ζωγραφικής που διατίθενται στην αγορά. Φυσικά, αυτές οι πληροφορίες είναι μόνο να οδηγήσει στη συνειδητοποίηση, σε τελική ανάλυση θα πρέπει να λάβει την απόφαση yourself ανάλογα με το τι στόχους έχετε για το χώρο.
Γκαράζ επιστρώσεις δαπέδων
Εποξειδικά, πολυουρεθάνη, ακρυλικό μονωτικό / βαφεύς and latex είναι τα τέσσερα είδη επιστρώσεις δαπέδων γκαράζ που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Εδώ θα τα συζητήσουμε αναλυτικά.
Εποξειδικά? Το επίχρισμα είναι η πιο διαδεδομένη καθώς αποτελεί μια σκληρή ανθεκτική επιφάνεια και έναν ισχυρό δεσμό για τους συγκεκριμένους. This covering τείνει να κιτρινίζουν και χάνει την λάμψη της, όταν εκτίθεται σε ηλιακό φως για μεγάλες χρονικές περιόδους. Θυμηθείτε να προετοιμάσει την περιοχή πριν την εφαρμογή του εποξειδικού μίγματος και να εξασφαλίσει ότι είναι εντελώς απαλλαγμένο από βρωμιά και τη σκόνη. Αφού γίνει αυτό, περιμένετε για την σωστή θερμοκρασία και την εφαρμογή του επιχρίσματος. Εποξειδικά στεγνώνει την αφή μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά περιμένουν για πολλές ημέρες προτού να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας από πάνω του!
Πολυουρεθάνη? Μια άλλη εναλλακτική λύση, πολυουρεθάνη χημικές αντιστέκεται διαρροή πολύ καλύτερα που εποξικές και δεν ξεθωριάζει ακόμη και εύκολα. Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά πολυουρεθάνη είναι ένα πολύ ανθεκτικό επίστρωση που στεγνώνει σε μια υψηλή γυαλάδα. Δυστυχώς, αυτό επίστρωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δάπεδο άμεσα. Εάν το κάνετε σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πολυουρεθάνη, θα πρέπει να εφαρμόζεται για πρώτη φορά ένα εποξειδικό αστάρι στο πάτωμα και στη συνέχεια το πολυουρεθάνης.
Latex Χρώματα? Την πιο φθηνή από όλα τα επιχρίσματα, χρώματα λατέξ είναι παλαιά λεκέδες κοιτάγματος που μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και ζεστό φινίρισμα. This χρώμα καλύπτει τις ατέλειες για τους συγκεκριμένους και είναι μόνιμη. Ο λεκές επίστρωση μπορεί να καταστραφεί εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο, είναι επομένως σκόπιμο να εφαρμόσει μια προστατευτική επίστρωση πάνω του.
Γκαράζ Συμβουλές Ζωγραφική Όροφος
Όταν αρχίσετε τη ζωγραφική, εξασφαλίζεται ότι η περιοχή στην οποία εργάζεστε έχει καλό εξαερισμό. Επίσης να φοράτε προστατευτικά γυαλιά και γάντια για να προστατεύετε τα χέρια και τα μάτια σας από τις χημικές ουσίες. ? Να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εποξική βαφή, σκουπίστε και καθαρίστε την περιοχή λεπτομερώς. ? Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες χρησιμοποιήστε ένα 3-1 νερού σε μείγμα χλωρίνη ή ένα δρόμο ή εμπορικά παρασκευασμένα καθαρότερα. Χρησιμοποιήστε έναν ψεκαστήρα για να ψεκάσει το καθαριστικό για να τους λεκέδες και αφήστε το να μουλιάσει για λίγα λεπτά. Αφού ο χρόνος έχει τελειώσει, τρίψτε το λεκέ με σκληρή-βούρτσα. ? Τώρα, ξεκινώντας από το πίσω μέρος του γκαράζ, ξεπλύνετε καλά την περιοχή με καθαρό νερό. Χρησιμοποιήστε ένα πλυντήριο πίεσης για δύσκολους λεκέδες. ? Μετά από αυτό γίνεται περιμένουν τον λόγο για να στεγνώσει. Χρησιμοποιείτε σκυρόδεμα / κονίαμα επισκευής σύνθετες για τις μικρότερες ρωγμές και συγκεκριμένα patches για την επισκευή των μικρών ρωγμών και μεγάλες ρωγμές, αντίστοιχα. Όταν η ένωση είναι να εφαρμόζονται, βεβαιωθείτε ότι οι ρωγμές είναι καθαρό και στεγνό! ? Επόμενη χαράξει την επιφάνεια του σκυροδέματος. Βασικά, αυτό είναι μια διαδικασία όπου οι πόροι του σκυροδέματος είναι ανοιχτά. Μπορείτε να ελέγξετε αν το πάτωμα πρέπει να χαράζονται με κατάβρεγμα μια μικρή ποσότητα νερού στο πάτωμα. Εάν το δάπεδο απορροφά το νερό, τότε η συγκεκριμένη δεν χρειάζεται χαρακτική. ? Αν έχετε να χαράζεται το σκυρόδεμα, τότε αφήστε το να στεγνώσει καλά. Για να βοηθήσει με τη διαδικασία αποξήρανσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα. ? Χρήση Τώρα μια μακριά λαβή κυλινδρικό χρωστήρα να εφαρμόσει ένα αστάρωμα. Θυμηθείτε να το αφήσει να στεγνώσει για τουλάχιστον 8 ώρες πριν την εφαρμογή του τελικού χρώματος. ? Χρησιμοποιήστε βούρτσες νάυλον. Ο κύλινδρος καλύμματα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι χωρίς χνούδι και διαλύτης και το νερό ανθεκτικό. ? Κάντε μια αφή-up για τις περιοχές με αυξημένη κίνηση μία φορά το χρόνο.