Μετατόπιση Ομπρέλες με ομπρέλα Δημοσίευση Side Βάσεις

When επίπλωση πισίνα σας, αίθριο ή την περιοχή της φυλακής με ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο καταλογισμός ομπρέλα με ομπρέλα υστέρων πλευρά περίπτερα. Ενώ οι περισσότεροι από μας αγαπούν lounging γύρω από τον ήλιο χωρίς μια προστατευτική ομπρέλα, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο δέρμα πολύ γρήγορα. Μετατόπιση ομπρέλες, εκτός από την παροχή προστασίας από τον ήλιο, είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχυθεί η εξωτερική διακόσμηση σας. Έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων, μεγεθών και σχημάτων.
Έτσι, τι είναι Offset Ομπρέλα ακριβώς;
συμψηφίζονται ομπρέλες σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χώρος κάτω από την ομπρέλα. κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι αντί να έχουμε το πόλο στη μέση, όπως και οι περισσότερες άλλες ομπρέλες patio σχεδιασμένο ώστε να έχει, αντισταθμίζεται ομπρέλες έχουν stands ομπρέλα πλευρά post, ή, το καλάμι στο πλάι. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν υπάρχει τρύπα στη μέση του υπαίθριο τραπέζι σας, ή αν θέλετε να γίνει η μέγιστη χρήση του χώρου κάτω από την ομπρέλα. Επίσης, δεδομένου ότι αντισταθμίζουν οι ομπρέλες είναι ανεξάρτητος, είναι πολύ χρήσιμες για την παροχή σκιά όταν χρησιμοποιούν ακριβώς καθημένων, χωρίς να χρειάζεται να έχετε έναν πίνακα.
Επιπλέον, επειδή ο καταλογισμός ομπρέλα έχει πόλο του (ή πόλων, ανάλογα με το μέγεθος) από την πλευρά της, αντί στη μέση, επιτρέπει σε σας για να πίσσα από την ομπρέλα σε διάφορες γωνίες πάνω από καρέκλες αίθρια, και πίνακες, σύμφωνα με τις ακτίνες του ήλιου .
Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα offset ομπρέλα, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες:
Πάρτε μετρήσεις της περιοχής: Πάρτε μετρήσεις της περιοχής που θέλετε ομπρέλα σας για να καλύψει. Ενώ δεν είναι απαραίτητο να καλύπτουν ολόκληρη την αυλή, είναι μια καλή ιδέα να παρέχουν τη σκιά πάνω από καρέκλες ή σε ένα τραπέζι. Έτσι, πάρτε μεζούρα σας και μετρήστε την περιοχή έξω προσεκτικά, σημείωση τις μετρήσεις σε ένα τετράδιο, το οποίο μπορείτε να πάρετε μαζί σας όταν πηγαίνετε για ψώνια για το offset ομπρέλα.
Αποφασίστε σχετικά με το υλικό και το χρώμα: Όσον αφορά το υλικό του όφσετ ομπρέλα ανησυχεί, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε, όπως ακρυλικές ίνες, πάχους καμβά, και σκληρά πλαστικά. Λαμβάνουν υπόψη παράγοντες όπως η ποσότητα αυτή του σκληρές καιρικές συνθήκες από την ομπρέλα θα υποβληθούν σε, πόσο εύκολο θα είναι να καθαρίσει, και αν το χρώμα θα αντέξει ο ήλιος χτυπάει κάτω από αυτό.
Αναχώρηση Μετατόπιση Ομπρέλες στο Διαδίκτυο: Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες online όπου μπορείτε να ελέγξετε έξω τους διάφορους τύπους offset ομπρέλες. Μπορείτε να συγκρίνετε διάφορα είδη αντισταθμίζεται ομπρέλες από διάφορους κατασκευαστές σε μερικές από αυτές τις περιοχές, οι οποίες έχουν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών για να πάρει την ομπρέλα ανοικτή, καθώς και διάφορα είδη υλικών. Το σύστημα τροχαλιών του ανοίγματος από την ομπρέλα είναι η πιο δημοφιλής, η οποία είναι παρόμοια με αποχρώσεις που έχουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους. Ένας άλλος τρόπος για να πάρετε την ομπρέλα για να ανοίξει είναι το ίδιο μηχανισμό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια τακτικής ομπρέλες ότι οι άνθρωποι μεταφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να άρει το καλάμι, και αφήστε τα ακτίνες και την "ομπρέλα" για να ξεδιπλώνω έξω.
Αναχώρηση Offset Ομπρέλες σε κατάστημα της περιοχής σας: Ναι, είναι μια καλή ιδέα να τους ελέγξετε έξω αυτοπροσώπως στο κατάστημα της περιοχής σας. Μεγάλα καταστήματα όπως το Wal-Mart, Target, Ος, Home Depot, και ούτω καθεξής πωλούν αντισταθμίζονται ομπρέλες. Δεδομένου ότι αντισταθμίζεται ομπρέλες είναι τόσο βαριά, την αγορά τους σε απευθείας σύνδεση μπορεί να έχει μια-δυο μειονεκτήματα. Πρώτα απ 'όλα, δεδομένου ότι είναι ένα σημαντικό στοιχείο, είναι καλύτερο να το ελέγξετε έξω στο πρόσωπο, ειδικά αν βρείτε το μηχανισμό για το άνοιγμα είναι εύκολο, καθώς και άλλες λεπτομέρειες. Και δεύτερον, τα έξοδα αποστολής θα είναι σημαντικές και αν είναι παραγγείλει online.
Ελέγξτε για Φτηνές Προσφορές Offset Ομπρέλες: Tag πωλήσεις και σε απευθείας σύνδεση περιοχές της κοινότητας είναι ένα μεγάλο μέσο για την εύρεση των φτηνών offset ομπρέλες. Από αντισταθμιστεί ομπρέλες θαλάσσης που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη ένα υπαίθριο πίνακα ή το αίθριο είναι βαριά και κόστισε πολλά χρήματα για να μετακινηθούν σε μεγάλες αποστάσεις, συχνά προσφέρονται προς πώληση. Ως εκ τούτου, αυτό μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να πάρει ένα στοιχείο που κοστίζει μερικές χιλιάδες δολάρια σε πολύ φθηνότερη τιμή.
Μετατόπιση ομπρέλες για το patio σας μπορεί να προσφέρει αρκετές επιλογές για την παροχή στη σκιά για μικρές και μεγάλες συγκεντρώσεις. Όταν ψωνίζετε για αυτές τις ομπρέλες, πάρτε το χρόνο σας να εξετάσει τους, εκ του σύνεγγυς ειδικά το υλικό που είναι κατασκευασμένα από. Υψηλής ποιότητας υλικά είναι πιο ανθεκτικά σε εξωτερικές συνθήκες, όπως ο ήλιος και η βροχή, και ως εκ τούτου θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Και, σε περίπτωση που το υλικό θα πρέπει να δάκρυ, θα είναι πολύ φτηνότερο για να το επισκευάσει και όχι να πρέπει να αντικατασταθεί. Πολλοί κατασκευαστές αντισταθμίζεται ομπρέλα πωλούν επίσης μια κορυφή ή καμβά ως αντικατάσταση.